Berenli Saatler :)

temizlik saatini başlattım canım ben temizlik yapıyorum bir yandanda buraya yazıyorum sen napıyosun:49:

Kolay gelsin canım bende temizlik yapıyorum.:31:.ama genel büyük temizlik..:25:...bugün sadece 3 büyük halım var onları makinada sildim:32:..ama yinede yoruldum..:5:yemeğimide koydum :56:oturdum pc başına..:1:seninde ellerine sağlık....:16:

Bende burdan bari biraz tüyolar alayım :9:
Göz makyajı konusunda biraz acemiyim ya :ssz::ssz:

iyilik cekirdek citliyorumm:39::39: sen nasilsin ablacim coktandir gorunmuyorsun sanki:44:

Afiyet olsun...:56:iyiyim canım,yok buralardayım ama karşılaşamıyoruz.:ssz:.gerçi haklısın çokta takılmıyorum ama yinede kopamıyorum.:27:..sende mapustaydın çıkmışsın...:ssz::ssz:rabbim bir daha düşürmesin:1:

İvit yanlış yere gelmişim ya Berenin diğer topiği sandıydım :27::27::27:

Kolay gelsin canım bende temizlik yapıyorum.:31:.ama genel büyük temizlik..:25:...bugün sadece 3 büyük halım var onları makinada sildim:32:..ama yinede yoruldum..:5:yemeğimide koydum :56:oturdum pc başına..:1:seninde ellerine sağlık....:16:

benimkide genel büyük temizlik kendi halımı sildim yerler tamamen elimle sildim yatakların altını sildim sıra mutfaga geldi bde tozlar alınıcak sulu köfte yapıcam bide sulu köfte kolay alışık oldugum için iki dk da yaparım:nazar:

benimkide genel büyük temizlik kendi halımı sildim yerler tamamen elimle sildim yatakların altını sildim sıra mutfaga geldi bde tozlar alınıcak sulu köfte yapıcam bide sulu köfte kolay alışık oldugum için iki dk da yaparım:nazar:

eline sağlık canım...ben bitirdim sayılır.birkaç halım ve dolaplar kaldı...:32:perdeler camlar,kapılar,bir kısım duvarları hallettim...:27:
seni oğluma alayım maşaallah....:1:

canım hoşgeldin temizlik hakkında tüyo verebiliriz makyaj hakkında neler öğrenmek istiyorsun:49:

Yok yok bişi öğrenmek istemiyorum diğer yerden paylaşımlarına bakarım sağolasın :9::9:

Nere düştüm ben ya :27::27:

Berenli Saatler ve Makyajlar hatlar karıştı :9:

Back
X