Nehaber kızlar...........![]()
temizlik saatini başlattım canım ben temizlik yapıyorum bir yandanda buraya yazıyorum sen napıyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türkiyedeyken öyleydimde burda yapamiyorum malesef yinede az biraz aciyorum muziksendemi benim gibisin ben son ses açarım müziği saçlarıda tepeden toplarım başlarım temizliğee![]()
temizlik saatini başlattım canım ben temizlik yapıyorum bir yandanda buraya yazıyorum sen napıyosun![]()
iyilik cekirdek citliyorummsen nasilsin ablacim coktandir gorunmuyorsun sanki:44:
türkiyedeyken öyleydimde burda yapamiyorum malesef yinede az biraz aciyorum muzik
iyilik cekirdek citliyorummsen nasilsin ablacim coktandir gorunmuyorsun sanki:44:
Kolay gelsin canım bende temizlik yapıyorum..ama genel büyük temizlik..
...bugün sadece 3 büyük halım var onları makinada sildim
..ama yinede yoruldum..
yemeğimide koydum
oturdum pc başına..
seninde ellerine sağlık....
![]()
benimkide genel büyük temizlik kendi halımı sildim yerler tamamen elimle sildim yatakların altını sildim sıra mutfaga geldi bde tozlar alınıcak sulu köfte yapıcam bide sulu köfte kolay alışık oldugum için iki dk da yaparım![]()
canım burdada konuşabiliriz![]()
canım hoşgeldin temizlik hakkında tüyo verebiliriz makyaj hakkında neler öğrenmek istiyorsun![]()