Berenli Saatler :)

Hoşgeldinn... :54: :54: Özlendin..... :21: :21:

Herkes öyle diyo,çok gelenin oluyo diye,ama bana hiç öyle gibi gelmiyo :1:

Rabbim artırsın evlerimizin bereketini :nazar:

Hahaa abla ya doğru diyon,su koyuvermeyiz inşaallah bakalım belli olmaz bana :37: :1:

Bende çok özledim canım:16::16:.Nasılsın bakalım.İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm:49::49:

:27::27::27:

Ayy ablam haklısın valla.Annem gelemedi köyden abimin yanında hep evin işleri bende bu gecede girmeyecektim beren çağırdı ondan girdim bacaklarım titriyo yorgunluktan artık:43::43::43:.Şimdi dedim topiğe girsem çıkamam diye girmiyorum ablam.Ama sonuna kadar haklısın:17::17::17:
Sen nasılsın bebiş nasıl:16::16:

haklıyımm tabee deli damarımı attırmayın benimm hee burda 2.-3. senelerimizi kutlicez dağılmıyınn unutmayın:kkk:
neyse bu kadar fırça yeter hadi yorgunsun diye bişey demiyorumm:29:iyiki bişey dememişim hee desem nolurdu kim bilee:1::1::1:
biz iyiyiz elifiimmm:16::16:

kızlaaaaaaaaaaarrrrr şu an nolduu biliyormusunuuuuuzzzzzzz:52::52:
ilk tekmesini attııııı :49::nazar::nazar: ayy tam da kk daykenn bu benim için untulmaz ve not alınacak bir an :emir_bebek::emir_bebek:

haklıyımm tabee deli damarımı attırmayın benimm hee burda 2.-3. senelerimizi kutlicez dağılmıyınn unutmayın:kkk:
neyse bu kadar fırça yeter hadi yorgunsun diye bişey demiyorumm:29:iyiki bişey dememişim hee desem nolurdu kim bilee:1::1::1:

vuslatım helal haşla bunları haşlaaa:1::1:
evet kızlar daha ben evlenicem sizi nişanıma çagırıcım elif evlencek neler neler kutlicaz eslem doğum yapıcak tiviti doğum yapıcamm merve doğum yapıcak:49:

Ağlardım:43::43:.bugün yolda kız annesiyle karşılaştı kucaklaştılar çok zoruma gitti çok özledim annemi ya dünyam o benim:43::43::43:
Evdekilerede küstüm zaten bu erkekler niye böyle ya:47::47: hiç ellerini işe atmazlar:25::25:

kızlaaaaaaaaaaarrrrr şu an nolduu biliyormusunuuuuuzzzzzzz:52::52:
ilk tekmesini attııııı :49::nazar::nazar: ayy tam da kk daykenn bu benim için untulmaz ve not alınacak bir an :emir_bebek::emir_bebek:

Ayy yayamaz şeyyy :52: :52: Maşaallah :nazar:

Yaşayan benmişim gibi heyecanlanıyorum abla yaa :27: :27:

Cinsiyet konusunda içine ne doğuyo canım,ben erkekmiş gib hissediyorum :26: :21:

hamilesin hamilesinnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52:

tiviti hamile yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46:

gerçekten hamilemiiiii:52::52:
nerey kayboldu tiwitii birden:26:

4 gün gecikmiş bence hamile yani:26::26::26:

eğer regl günleri düzenliyse bencede o zaman kesin hamiledir:49:
ben 2 gün geçince hemen test yaptım pozitif çıktı:49: merak ettim şimdii:52:

Ayy inşaallah hamiledir :21: Rabbim nasip etsin gönlüne göre :nazar:

Bizde başladık çalışmalara :17: Hayırlısı bakalım :17:

ayy burdayim kizlar dalmisim nete :1:
hepinizin agzindan bal damliyor INSALLAH vardir bebis,
ama adetlerim duzenli degil daha oncede boyle gecikmeler olmustu:43:
hakkimiza hayirlisi olsun INSALLAH:emir_bebek::emir_bebek:

yüreğini ferah tut canım inşallah hamilesindir ne zaman kan testi yaptırcaksın:6:

bende kız gibi hissediyorum:nazar::nazar::nazar:

Bakalım hangimizinki tutacak :52: Sağlıklı olsun inşaallah hayırlısıyla :nazar:

İnşaallah güzelim,Rabbim gönlüne göre versin..Benim adetim 2 ayı geçkin gecikmişti :53:

Sen şimdi hamile olsan,sonra Merve olsa sonra ben olsam,oo topiğimiz bebek dolsa ne güzel olur ya :21: :21:

ay inanmıyorum tekme mi attı offff ve o anı bizle paylaştın:52::52::52:

evett tatlımm hemde ilk sizle paylaştım :49:hiç aklıma gelmezdi şok oldum:52:
ablaa hemen güzel bi şeye bakkkk.:52::52::52::52::52::52:[/B]

$bebek135774309[1].webpbu nasıll elifiimm:49:

Bakalım hangimizinki tutacak :52: Sağlıklı olsun inşaallah hayırlısıyla :nazar:

İnşaallah güzelim,Rabbim gönlüne göre versin..Benim adetim 2 ayı geçkin gecikmişti :53:

Sen şimdi hamile olsan,sonra Merve olsa sonra ben olsam,oo topiğimiz bebek dolsa ne güzel olur ya :21: :21:

ne kadar güzel olur bence sıra şöyle olucak tiviti hamile kalıcak sonra eslem sonra merve kalıcak:49:

Back
X