Berenli Saatler :)

vuslat ablam hic bahsetmessen bilmezdik ilk kizinin ilk esinden oldugunu hem kardesleriyle birbirlerine benziyor,
hemde mukemmel bir aile tablonuz var,ALLAH ESINDEN RAZI OLSUN,mutlulugunuz daim olsun INSALLAH:nazar:

sağol bitanemm:38:zaten eşim olmasaydı ben mahvolmuştum kızımla tek başına 1sene kirada durdumda
Allahım ne zormuş sahipsiz olmak Allahıma sonsuz şükrediyorum o olmasaydı ne yapardım ben
bişey daha diyeyim aynı film gibi eşimle ilkinden önce tanışmıştım askerdi o zaman ailesi orduda olduğu için istememişler dünürleri yakınlarında olucakmışş benim abimlerde ismediler göndermeyiz orduya dediler sonra bitti ama o sürekli evi aradı annem konuştu hep hatta evlendikten sonra bile evi arayıp annemle konuşmuşlar sonra ayrıldığımı öğrenince konuşmaya başladık tel.de 1 sene sonrada evlendik:16::16:Rabbim onu başımızdan eksik etmesinn
kızlar gece gece sizinde kafanızı şişirdim ya kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun zamandır kimseyle dertleşmemiştim

aşk olsun mervem bişey demedinki canım benim:38:yok canım demiyor ayrıldıktan sonra 1-2 ikikere aldı kızım huysuzlanmış ondan sonra daha aramadı hiç 4 sene evli kaldık lanet olası süründürdü beni boşamadı
zaten kızıma karşıda ilgisizdi hiç aramadı kızım baba diye

evet mutluluğu yakaladım sonunda ama eşimin ailesinden bazı kişiler hala kabullenemediler eşime çektiriyorlar(abileri)kızımı dükkanın önünden bile geçirtmiyorlar uyuzlar benimde kapım sadece annesine açık ailesinden başka kimse gelmez gelemezde

Ablacım diyebileceğim tek şey,Allah eşinden razi olsun,mutluğunuza mutluluk katsın,evinizden huzuru saygıyı sevgiyi eksik etmesin hiç..

İnşaallah Rabbim evlatlarının da karşılarına hayırlı kıymet bilecek insanları çıkartır,hep gülsün yüzleriniz..

sağol bitanemm:38:zaten eşim olmasaydı ben mahvolmuştum kızımla tek başına 1sene kirada durdumda
Allahım ne zormuş sahipsiz olmak Allahıma sonsuz şükrediyorum o olmasaydı ne yapardım ben
bişey daha diyeyim aynı film gibi eşimle ilkinden önce tanışmıştım askerdi o zaman ailesi orduda olduğu için istememişler dünürleri yakınlarında olucakmışş benim abimlerde ismediler göndermeyiz orduya dediler sonra bitti ama o sürekli evi aradı annem konuştu hep hatta evlendikten sonra bile evi arayıp annemle konuşmuşlar sonra ayrıldığımı öğrenince konuşmaya başladık tel.de 1 sene sonrada evlendik:16::16:Rabbim onu başımızdan eksik etmesinn
kızlar gece gece sizinde kafanızı şişirdim ya kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun zamandır kimseyle dertleşmemiştim

ay ne guzel esin evlenmeden once sevgilindi olmayinca ayrildiniz,
ama kaderiniz berabermis geri bir araya geldiniz,
biraz zorluklar atlatmissin galiba ama gecmis bitmis cok sükür,
esin iyi bir insana benziyor,sende memnunsun INSALLAH bir omur boyle devam eder :)
bas agritmak ne demek estagfurullah ben severim dinlemeyi :48::48::48:

abla yanlis anlamassan ilk esinden neden ayrildin sorumsuzmuydu :S

Ben çıkıyorum panikledim iyice uff biraz uzanayımmmm
Başım dönüyo korkudan tansiyonum düştü haaa

canım panikleme yerleşme kanaması olabilir bencede inşallah öyledir:nazar:
bende öyle olmuştu adetim geçtikten 2 gün sonra falan :49:
adetin geçmişmiydi canım bu arada:26:

ay abla hikayeni duyunca gözlerimden yas geldi ya :5::5:
birde albumlerinize tekrar bakayim dedim buyuk kizin MASSALLAH gozlerinin ici guluyor canim benim ya :5:
birde dedin ya kayinlarim dukkanin onunden gecirtmiyor vALLAHi agladim ya :43:

Ablacım diyebileceğim tek şey,Allah eşinden razi olsun,mutluğunuza mutluluk katsın,evinizden huzuru saygıyı sevgiyi eksik etmesin hiç..

İnşaallah Rabbim evlatlarının da karşılarına hayırlı kıymet bilecek insanları çıkartır,hep gülsün yüzleriniz..

amin canım benim güzel duaların için çok teşekkür edrim:16::16:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

amin canım benim güzel duaların için çok teşekkür edrim:16::16:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amin ablacım amin..

Canım benim,iyiki tanımışım diyeceğim insanlardansın inan.Çok seviliyosun Vuslat ablacım,Rabbim herşeyi hayırlısı ile gönlüne göre versin..

Çıkmam lazım benim,ikinize de iyi geceler kızlar öpüldünüzz :16: :16:

Amin ablacım amin..

Canım benim,iyiki tanımışım diyeceğim insanlardansın inan.Çok seviliyosun Vuslat ablacım,Rabbim herşeyi hayırlısı ile gönlüne göre versin..

sana katiliyorum cnm iyiki tanimisiz :16::16:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN:3::3:

ay ne guzel esin evlenmeden once sevgilindi olmayinca ayrildiniz,
ama kaderiniz berabermis geri bir araya geldiniz,
biraz zorluklar atlatmissin galiba ama gecmis bitmis cok sükür,
esin iyi bir insana benziyor,sende memnunsun INSALLAH bir omur boyle devam eder :)
bas agritmak ne demek estagfurullah ben severim dinlemeyi :48::48::48:

abla yanlis anlamassan ilk esinden neden ayrildin sorumsuzmuydu :S

amin canım çok sağol:16::16:sorumsuzun önde gideniydi hemde karnında çocuğunu taşıyan kadını tekmeleyen bir insandı daha doğrusu insan müsvettesiydi ilk davayı hamileyken açmıştım zaten ama dava düşüyordu gidemeyince

amin canım çok sağol:16::16:sorumsuzun önde gideniydi hemde karnında çocuğunu taşıyan kadını tekmeleyen bir insandı daha doğrusu insan müsvettesiydi ilk davayı hamileyken açmıştım zaten ama dava düşüyordu gidemeyince

ayy ablam iyiki kurtulmussun cok sükür kurban olsun sanada kizinada :120:

ay abla hikayeni duyunca gözlerimden yas geldi ya :5::5:
birde albumlerinize tekrar bakayim dedim buyuk kizin MASSALLAH gozlerinin ici guluyor canim benim ya :5:
birde dedin ya kayinlarim dukkanin onunden gecirtmiyor vALLAHi agladim ya :43:

canım benim ya ağlattım senide gece gece :38:öyledir benim ilk gözağrım yaşındanda olgun düşünür :nazar:
ama aşırı kıskanç bütün ilginin onda olmasını ister

Amin ablacım amin..

sana katiliyorum cnm iyiki tanimisiz :16::16:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN:3::3:

canımsınız bende sizi çoooook seviyorum iyiki tanıdım sizleri:16::16::16:
bende çıkayım öpüyorum sizi:54::54:tekrar teşekkürler canlarım beni dinlediğiniz için:16::16:

canım benim ya ağlattım senide gece gece :38:öyledir benim ilk gözağrım yaşındanda olgun düşünür :nazar:
ama aşırı kıskanç bütün ilginin onda olmasını ister

canımsınız bende sizi çoooook seviyorum iyiki tanıdım sizleri:16::16::16:
bende çıkayım öpüyorum sizi:54::54:tekrar teşekkürler canlarım beni dinlediğiniz için:16::16:

ay vALLAHA duygusala bagladim :9:iyi geceler ablam ALLAH RAHATLIK VERSIN cok opuyorummm :48::48::48:

merveden haber yokmu ya diger kizlarda gelmez oldu dagildi topik:25::25:

Back
X