Pardon iyi misiniz? Benim çok şükür annemle bir sorunum yok. Bir şey yapmadan başkasından beklemediği sürece kv beni ilgilendirmiyor. Ben bambaşka bir şey sordum.Annenede aldirma, kayinvalidenin almadigi da zoruna gitmesin ozaman.
bence kimseden bir şey beklemeyin ki üZülmeyesiniz. Sonuçta o çocuğu yaparken ne annenize güvendiniz ne k.validenize.İyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Teşekkür ederim yorum için ancak gayet huzurlu bir hamilelik geçiriyorum. Kv bu gereksiz söylemleri dışında bir sıkıntım yok. O an sadece susmak zorunda hissettim ve şu an sustuğum için pişmanım.Kendiniz alın , o alsın bu alsınla ne diye hamileliğini huzursuz geçiresin ki ..
E peki huzurlu hamilelikler mademTeşekkür ederim yorum için ancak gayet huzurlu bir hamilelik geçiriyorum. Kv bu gereksiz söylemleri dışında bir sıkıntım yok. O an sadece susmak zorunda hissettim ve şu an sustuğum için pişmanım.
Başkaları almıyor çocuğumun eşyalarını ben gerekeni yapıyorum ama annem 10 çeşit hırka yelek örünce bana kalmıyor. Ayrıca başkası dediğiniz benim ailem. Sizin gelini bilemem ama ben kv ve kp hiçbir şey beklemiyorum mümkünse yapmasınlar ve konuşma hakkını kendilerinde bulmasınlar.Neden başkaları alıyor çocuğunuzun eşyalarını .... eminim bizim gelinde annemlerden beklemiştir.... herseyi kendi ailesi yaptı, tabi lafta... garip bir mevzu. Hic anlam veremiyorum...
"150 TL lik olan hiç kullanışlı değilmiş torununun güvenliği ve rahatı için 700 TL lik olandan alicaz babannesi.Tesekkur ederim düşünceli jestine çok makbule geçti " deve ya unut bu konuyu ve doğum öncesi su güzel günlerinin tadını çıkar.
Ah bu söylediğinizi o an akıl edebilseydim keşke. Herşey yerli yerinde ve zamanında güzel oluyor maalesef ."150 TL lik olan hiç kullanışlı değilmiş torununun güvenliği ve rahatı için 700 TL lik olandan alicaz babannesi.Tesekkur ederim düşünceli jestine çok makbule geçti " deve ya unut bu konuyu ve doğum öncesi su güzel günlerinin tadını çıkar.
Mümkün değil öyle bir şey. Çocuğa oda aldığımızı duyunca bile suratı düştü.İyi fikir:)) 700 lira çok gelebilir 300-400 liralık başka ürün beğenin, bakalım alacak mı.
Haklisin ne yaparsa yapsin kayinvalideler sevilmiyo. Annem melektir ama kaynana sifati taşıyo sonuçtaBaşkaları almıyor çocuğumun eşyalarını ben gerekeni yapıyorum ama annem 10 çeşit hırka yelek örünce bana kalmıyor. Ayrıca başkası dediğiniz benim ailem. Sizin gelini bilemem ama ben kv ve kp hiçbir şey beklemiyorum mümkünse yapmasınlar ve konuşma hakkını kendilerinde bulmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?