Beşiği de anneannesi alsın!

Yorumu okuyunca bir an aynı hisse kapılmadım değil..Benim görümcem de benzer şeyler söylemişti..Daha ben evlenmeden kayınvalidem dedi zaten çocuk olursa bizde kız tarafı yapar herşeyini diye:) Annem bilir öyle örgü falan çok yapmıştı ben de çalışıyorum küçük bir ildeyim anneme aldığı kıyafetlerin bir kısmının parasını ben gönderdim çünkü alacak durumda değillerdi..Yine de bir sürü emeği var annemin..Beklentiye gelince evet bekliyor insan ama bir çorap dahi almadı kayınvalidem çocuğuma..Almaya da gayet elverişli durumları.İçinden gelen alır bence annem erkek kardeşimin çocuğu olsa ona da yapar aynılarından eminim.

Yapan alan var bosversene diyolar benim kaynanam hicccc bisey almadi bi yun yastik yorgan yapacam dedi onuda yapmadi sadece dogduktan sonra altin takti ama butun torunlarina :) neymis ona alipta onlara almamazlik olmazmis
Canim kotu yorum yapanlari sen umursama burda dert bulacagina derdine dert ekliyorsun ruh hastasi insan lar kendileri gibi milletide sinir hastasi etmeye and icmisler bosver...

Ama çocuğa isim verileceği zaman erkek tarafından bir büyüğün adı olsun diye ölüp biterler. İsim koymak, akıl vermek, işe karışmak ve gelini çıldırtmayı çok iyi bilirler. Allah hepimizden uzak etsin böyle insanları

Benim ailemde her şeyi alır yapar bir tanecik torunları hele dayısının hakkını nasıl ödüyecez bilmiyorum . Eşimin ailesinden bir şey görmedik sayılır. Eşim abisinin taktığı takıya çok içerlendi hatta sanırım yiğenlerine bekarken çok şeyler almış. Ben önemsemiyorum. Kim gönlünden ne koparsa onu alsın

150tl icin o alsin bu alsin.
gider alirim kimseyede laf söyletmem.
herseyini kendim aldim der cikarim isin icinden.

benım kv de dedi .aslında annane alır beşiği dedi.gerek yok durumları belli,çift maaşlı insanlarız alacak durumumuz var Allah şükür biz alırız dedim.ben ve eş tarafı her gelişlerinde alırlardı bana bebek kıyafetı aldırmadılar haklarını yıyemem.gereksız ve boş mevzular bence.bebeğinizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza alın kafidir.kafanızı takmayın bunlara.

ben o lafın üzerine, sağol anne biz alırız derdim. 150 tl bişey değilmiş. hiç olmazsa ben aldım diye kimse ortalıkta dolanmaz

Sanirim kayinvalideniz annenizin bebek icin aldiklarini bilmiyor.
Kayinvalidenin dusunce tarzi sinir bozucu biliyorum. Ondan ya da baskasindan birsey beklemediginizi de biliyorum. Birsey yapmayacaklarsa onu da annen alsin dememeliydiler.
Neden erkek anneleri gelinleri dis kapinin mandali gibi gorur bilmem. Torunu dogunca da benim kanimi tasiyor diye sevmesini bilirler, ama sadece severler, yine herseyi sizin annenizden beklerler.
Kendinizi uzmeyin bunlari dusunup. Bazi seyleri degistiremezsiniz. Sadece sizi ezmelerine izin vermeyin.

Neden lafi yapistirmadiniz o an ben olsam direk soylerdim ayibi mi kalmis artik.neyse bundan sonrasi için gereken cevabi verin herkes ne yaptigini bilmis olur.millet az biseyi cok abartmayi seviyo malesef.bi zahmet yapsin babannesi olarak torunu sonucta.

Aman boşver. Tek senin başına gelmedi. Hepimiz duyduk lafları. Senin gb dilimin ucuna geldi yuttum. Ama hala içimdedir. Hamilelik psikolojisinden de çok takılıyor. Gecen yaz verdim veriştirdim sim di ara bozan kötü gelinim. Olanı konuştuk halbuki. Hatta eşim konuştu ben ona destek çıktım. Ne ara bozuculugum kaldi ne el kızlıgim ne huzur bırakmadığım. Helallik bile almadan vedalaşmadan geldim. Yarın gelecek. Eşim on konusmasini yapti. Ne derse desin benim için sus dedi. Konusup kotu olacagina sus kotu ol. En azindan hakli oluyrsun.

Yerinde olsam ne alınmış ne alınmamış bilgisini bile Vermezdim.Annemde bir eksik bırakmadı çok uğraştı derdim

Kendimi sizin yerinize koydum ... bende çok sinir olurdum kv nin dediğine . Evet kimse bişey almak zorunda değil bebeğinize ama para hesabı yapması hiç hoş olmamış.

Ben sizi cok iyi anliyorum benim ailemde elinden geleni yapmaya calisiyor zahmet etmeyin desem de icimizden geliyor diyorlar kvden pek bir sey gormedim bebegim icin ama durumu musait olsa yapardi mutlaka o yuzden beklentim yok ama kendi yapmayip besigi de annenler aldin dese cevabi o an verirdim siz iyi susmussunuz

150 tl lik beşik için onun ağzını açtırmam.Anneme de aldırmam gider kendim alırım.Sonra beşik aldım diye yollara düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…