- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Yorumu okuyunca bir an aynı hisse kapılmadım değil..Benim görümcem de benzer şeyler söylemişti..Daha ben evlenmeden kayınvalidem dedi zaten çocuk olursa bizde kız tarafı yapar herşeyini diye:) Annem bilir öyle örgü falan çok yapmıştı ben de çalışıyorum küçük bir ildeyim anneme aldığı kıyafetlerin bir kısmının parasını ben gönderdim çünkü alacak durumda değillerdi..Yine de bir sürü emeği var annemin..Beklentiye gelince evet bekliyor insan ama bir çorap dahi almadı kayınvalidem çocuğuma..Almaya da gayet elverişli durumları.İçinden gelen alır bence annem erkek kardeşimin çocuğu olsa ona da yapar aynılarından eminim.Sevgili ve sevimli görümcem,senmisin
Anneler alır,hem de severek,görümceler kayınvalideler de raftan düşmüş porselene döner nedense
Anneler alır,ben de bir kısmını alacağım kızım anne olunca,hem de seve seve
Yapan alan var bosversene diyolar benim kaynanam hicccc bisey almadi bi yun yastik yorgan yapacam dedi onuda yapmadi sadece dogduktan sonra altin takti ama butun torunlarina :) neymis ona alipta onlara almamazlik olmazmisİyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Arkadaşlar sanırım kendimi ifade edemedim ek yazayım; kimseden bir şey beklediğim yok, hele kv hiçbir şey beklemedim ve imada dahi bulunmadım. Annemle olan mesele bizim aramızda orada bir sıkıntım yok zaten. Sorunum kv durup dururken anneme laf söylüyor olması.
Ama çocuğa isim verileceği zaman erkek tarafından bir büyüğün adı olsun diye ölüp biterler. İsim koymak, akıl vermek, işe karışmak ve gelini çıldırtmayı çok iyi bilirler. Allah hepimizden uzak etsin böyle insanlarıEn itici kaynana huylari top10 da mutlaka yerini alacak bir huy, cocuk soz konusu olunca ne kendilerinin,ne ogullarinin parasina kiyamayip gelinin ailesinden bir seyler beklemek. Eminim ici gidiyordur oglunun cocugu icin harcadigi paraya. Boyleleri gercekten ister ki her sey disaridan gelsin eski vs olsa bile, yeter ki ogullarinin parasi gitmesin.
Baska birgun yine size koz verir benzer bir konuda, o zaman hazir cevap olun bence.
Had bilmek guzeldir, bazen bildirmek gerekiyor.
Aman boşver. Tek senin başına gelmedi. Hepimiz duyduk lafları. Senin gb dilimin ucuna geldi yuttum. Ama hala içimdedir. Hamilelik psikolojisinden de çok takılıyor. Gecen yaz verdim veriştirdim sim di ara bozan kötü gelinim. Olanı konuştuk halbuki. Hatta eşim konuştu ben ona destek çıktım. Ne ara bozuculugum kaldi ne el kızlıgim ne huzur bırakmadığım. Helallik bile almadan vedalaşmadan geldim. Yarın gelecek. Eşim on konusmasini yapti. Ne derse desin benim için sus dedi. Konusup kotu olacagina sus kotu ol. En azindan hakli oluyrsun.İyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Arkadaşlar sanırım kendimi ifade edemedim ek yazayım; kimseden bir şey beklediğim yok, hele kv hiçbir şey beklemedim ve imada dahi bulunmadım. Annemle olan mesele bizim aramızda orada bir sıkıntım yok zaten. Sorunum kv durup dururken anneme laf söylüyor olması.
Benimde var böyle hikayelerimama o battaniye isim falan ilgincmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?