Beşiği de anneannesi alsın!

Sizinki yine iyi ben kv.den zerre bşey beklemediğim ve görmedğim halde bana kaynımın 13 yıllık beşiğini ısrarla verme çabasında, nolucak yavrım tertemiz yepyeni duruyor diyip eşimide ikna etmiş durumda, Allahtan teyzem sepet beşik hediye ediyor da büyük bi kaosu önlemiş oluyoruz
Ondan ayrı kp alay eder gibi ya oğlan doğarsa neden pembe battaniye aldın diyip isim beklentisine girmiş durumda, kv ise oğlan olsun ne farkeder babasının battaniyesi duruyor mis gibi diyor
Çocuğumu içimde büyütme şansım olsa keske zerre doğurasım yok boyle daha güvende..

Kayınvalidelerin hepsi mi böyle yaa sinir oluyorum bu tür insanlardan benim ki de giti bebekken kulağını deldirdi sonra tutturmuş anneannesi küpesini alsın hoş aldılar da ama bayılıyorlar evlendikten sonra her şeyini kız tarafına yıkmaya inanır mısın iki tane çocuğum var birisi yedi birisi beş buçuğu geçti kızıma bir terlik oğluma da bir yelek ormuşluğu var sadece ama sorsan çok severler torunlarını(iki üç yıldır görüşmüyoruz) ölürler biterler yani

Yok Hayır yanlış anladınız biz odasını falan aldık zaten. Sadece eve gelmesi kaldı. Bir tek anneyanı var alınacak onu da beğendim ki hususi olarak uygun bir şey seçtim. Bugüne kadar bir şey istemedim istemem de bilir benim huyumu. Beni de pek sevmez zaten. Ama dediğiniz gibi belki de beklenti içine girdiğimi düşünmüş olabilir .

Benimki de dört elle akrabalardan kıyafet topluyordu kullanmayacağımı ve bir daha almamasını söyledim de önünü kestim. Siz de şimdiden söyleyin yoksa vay halinize.

Yerinde ve zamaninda cevap vermemissiniz simdi lafi acilinca soylemeniz cok ayip olur. Bu arada annenizle zevkleriniz uyuyordur her seyi anneniz almistir gayet normal. Benim kaynanamla zevkim asla uymaz misal. Almak istediginde hayir ben kendim alacagim demistim ve konu kapanmisti.

Ben kimseden birsey beklememek lazim gibi laflari hic anlamiyorum.bir insanin torunu oluyor hevesle nasil birseyler yapmak istemez ki.hic durumu yoksa anlarim hadi onun disinda yapilmali bence ben yegenim oluyor diye sevincle bir suru alisveris yaptim ne kadar mutlu etti bu beni.
Benim de 2 cocugumun da hem annemler hem kvmler bir suru seyini aldi.hala da oyledir.nerdeyse hic masrafi yok bizim cocuklarin :)ha sadece su var yapmiyorlarsa kafayi takip cok uzulmemek lazim yapacak birsey yok.ama yapiliyorsa bu cok guzel birsey niye buna karsi cikanlar var ki

Beni de çok farklı bir senaryonun beklediğini sanmıyorum.

Ben sizi haklo haklı buldum. Allaj aşkına ondan bisey bekleme ona mi güvendin diye yazılıyor çiziliyor. Ama herseyi bir taraf isyeurrek isteyerek aliyor digeri fiyatına göre yapıyor. Yani yapmazsa yapmasin tamam ama anneannesi alir deyip fiyatı duyunca alayim demek nedir . Tam tersi durumda olabilirdi yine aynı seyi düşünürdüm .

Oo sizin ki daha süpermiş. Konuşmaya geldimi anlatılacak o kadar çok şey yaptı ki. Boşver diyorum düşünmeye, dert edinmeye gerek yok. Bizim için bu kadar güzel olan bir şeyi onun yüzünden çekilmez kılmak istemiyorum.

Benimki de dört elle akrabalardan kıyafet topluyordu kullanmayacağımı ve bir daha almamasını söyledim de önünü kestim. Siz de şimdiden söyleyin yoksa vay halinize.

Gerek yok dememe rağmen ısrarla aynı üslupta kadn ama son raddeye geldim artık unutamıycağı bişeyler çıkıcak ağzımdan az kaldı. Daha bir çorap almış değil neyin kafasında bilmiyorum istemiyorum da almasın asla. Demek istediğim yalnız değilsiniz aynı mevzular herkesin başında malesef

Bir dahaki sefere "annem de benden heyecanlı, bi bebek alışverişi tadını çıkaramadım, herşeyi benden önce gidip gidip aldı, anne yanı beşiğini de almış" deyin, anlar

Zaten bir daha teklif edeceğini sanmıyorum ama olur da söylerse gerek yok deyip kafanızı çevirin. Sonra bir de lafını eder aldım da aldım diye.

Ben hamile kalana kadar kv dem, sürekli torun istiyorum diye beni darladı. Hamile kaldım, haber verdik arkamdan “çocuğun beşiğini kız tarafı alır” filan demiş. Bu sözünü duyunca eşimle sinirlendik. Eşim babasına söylemiş, kp de sinirlenmiş “ ben torunuma beşik bile alamayacak bir adammıyım” diye. Bende eşimin ailesine bebek odası takımı aldırdım inat olsun diye. Çocuk doğduktan sonra, erkek ailesi geline zaten taşıyıcı anne muamelesi yapıyorlar bari değsin.

Zaten bir daha teklif edeceğini sanmıyorum ama olur da söylerse gerek yok deyip kafanızı çevirin. Sonra bir de lafını eder aldım da aldım diye.
Evet o da aklıma geldi. Onun için para verip ondan sonra her yerde beşiğini ben aldım diye anlatır. O yüzden kesinlikle ona aldırmam. Iyi aklıma getirdiniz.

Canımcım hiccccc kafana takma çok güzel olmuş artık beşiği o alacak alacağı zaman gidiyorsun sende anne onda problem oluyormuş begenmedim bla bla uydur bişey daha pahalisini aldır kapak olsun seninde içine su srpilir

Tavşan dağa küsmüş misali yapma inan sonra herşeyi yapmış gibi davranacak zaten annecim ne zaman alalım de

Ne yalan söyleyim o da aklıma geldi ama en iyisi hiç aldırmamak olur diye düşünüyorum şu an sanırım.

Neden başkaları alıyor çocuğunuzun eşyalarını .... eminim bizim gelinde annemlerden beklemiştir.... herseyi kendi ailesi yaptı, tabi lafta... garip bir mevzu. Hic anlam veremiyorum...
Sevgili ve sevimli görümcem,senmisin
Anneler alır,hem de severek,görümceler kayınvalideler de raftan düşmüş porselene döner nedense
Anneler alır,ben de bir kısmını alacağım kızım anne olunca,hem de seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…