- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Yok Hayır yanlış anladınız biz odasını falan aldık zaten. Sadece eve gelmesi kaldı. Bir tek anneyanı var alınacak onu da beğendim ki hususi olarak uygun bir şey seçtim. Bugüne kadar bir şey istemedim istemem de bilir benim huyumu. Beni de pek sevmez zaten. Ama dediğiniz gibi belki de beklenti içine girdiğimi düşünmüş olabilir .Haklisin ne yaparsa yapsin kayinvalideler sevilmiyo. Annem melektir ama kaynana sifati taşıyo sonuçtabizim gelini bende bilmiyorum
Ne istediği belli değil. Annem benim çocuğuma mutlaka benden cok sey yapar ama ben eksigim su bu diye.belirtmem alacak durumum varsa alırım oyle söyleyince istemiş gibi oluyo buyuzden laf vermiş oluyosun..
Konu sahibinin bı beklentisi yok zaten dile getirmiş.
Üstünü çizdiği nokta beşik ucuzsa ben alayım, pahalı ise annen alsina getirmiş.
Annesini enayi yerine koyuyor cok afedersiniz. Ayip
Benimki de dört elle akrabalardan kıyafet topluyordu kullanmayacağımı ve bir daha almamasını söyledim de önünü kestim. Siz de şimdiden söyleyin yoksa vay halinize.Sizinki yine iyiben kv.den zerre bşey beklemediğim ve görmedğim halde bana kaynımın 13 yıllık beşiğini ısrarla verme çabasında, nolucak yavrım tertemiz yepyeni duruyor diyip eşimide ikna etmiş durumda, Allahtan teyzem sepet beşik hediye ediyor da büyük bi kaosu önlemiş oluyoruz
Ondan ayrı kp alay eder gibi ya oğlan doğarsa neden pembe battaniye aldın diyip isim beklentisine girmiş durumda, kv ise oğlan olsun ne farkeder babasının battaniyesi duruyor mis gibi diyor
Çocuğumu içimde büyütme şansım olsa keske zerre doğurasım yok boyle daha güvende..
Beni de çok farklı bir senaryonun beklediğini sanmıyorum.Kayınvalidelerin hepsi mi böyle yaasinir oluyorum bu tür insanlardan benim ki de giti bebekken kulağını deldirdi sonra tutturmuş anneannesi küpesini alsın hoş aldılar da ama bayılıyorlar evlendikten sonra her şeyini kız tarafına yıkmaya inanır mısın iki tane çocuğum var birisi yedi birisi beş buçuğu geçti kızıma bir terlik oğluma da bir yelek ormuşluğu var sadece ama sorsan çok severler torunlarını(iki üç yıldır görüşmüyoruz) ölürler biterler yani
Oo sizin ki daha süpermiş. Konuşmaya geldimi anlatılacak o kadar çok şey yaptı ki. Boşver diyorum düşünmeye, dert edinmeye gerek yok. Bizim için bu kadar güzel olan bir şeyi onun yüzünden çekilmez kılmak istemiyorum.Cok tuhaf bi insanmış gerçekten. Benim de annem ve anneannem sag olsun her seyi hallediyorlar. Esimin tarafından daha çöp bile gelmedi. Güya bebek arabasi oto koltuğunu kvalidem hediye aldi. Sizin kartınızdan çekilsin ben öderim dedi ve ödemedi
Benimki de dört elle akrabalardan kıyafet topluyordu kullanmayacağımı ve bir daha almamasını söyledim de önünü kestim. Siz de şimdiden söyleyin yoksa vay halinize.
İyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Arkadaşlar sanırım kendimi ifade edemedim ek yazayım; kimseden bir şey beklediğim yok, hele kv hiçbir şey beklemedim ve imada dahi bulunmadım. Annemle olan mesele bizim aramızda orada bir sıkıntım yok zaten. Sorunum kv durup dururken anneme laf söylüyor olması.
Evet o da aklıma geldi. Onun için para verip ondan sonra her yerde beşiğini ben aldım diye anlatır. O yüzden kesinlikle ona aldırmam. Iyi aklıma getirdiniz.Zaten bir daha teklif edeceğini sanmıyorum ama olur da söylerse gerek yok deyip kafanızı çevirin. Sonra bir de lafını eder aldım da aldım diye.
Canımcım hiccccc kafana takma çok güzel olmuş artık beşiği o alacak alacağı zaman gidiyorsun sende anne onda problem oluyormuş begenmedim bla bla uydur bişey daha pahalisini aldır kapak olsun seninde içine su srpilirİyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Arkadaşlar sanırım kendimi ifade edemedim ek yazayım; kimseden bir şey beklediğim yok, hele kv hiçbir şey beklemedim ve imada dahi bulunmadım. Annemle olan mesele bizim aramızda orada bir sıkıntım yok zaten. Sorunum kv durup dururken anneme laf söylüyor olması.
Ne yalan söyleyim o da aklıma geldi ama en iyisi hiç aldırmamak olur diye düşünüyorum şu an sanırım.Canımcım hiccccc kafana takma çok güzel olmuş artık beşiği o alacak alacağı zaman gidiyorsun sende anne onda problem oluyormuş begenmedim bla bla uydur bişey daha pahalisini aldır kapak olsun seninde içine su srpilir
Sevgili ve sevimli görümcem,senmisinNeden başkaları alıyor çocuğunuzun eşyalarını .... eminim bizim gelinde annemlerden beklemiştir.... herseyi kendi ailesi yaptı, tabi lafta... garip bir mevzu. Hic anlam veremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?