Beşiği de anneannesi alsın!

Dünya kurali diyorum benn.. hem gelinim hem gorumceyim hem gorumcem var. Cok yönlü görebiliyorum ama tarafsiz değilim.

Eskiden adet olarak anneanne alırmıs beşik takımı deniyor adına. Ama artık yok tabi boyle adetler

He anneannenin soyadını taşıyacağı için onun almasi münasip zaten deyin

Tıpkısının aynısını benim kv de söyledi. Demek ki bu kvler aynı jenerasyonun ürünü. Takma boşver keşke gerek yok deseydin.

Ben şimdiden alıp koyuyprum eşim diyo annemler annenler de bişey alır acele ediyosun diye ben eşyalarını gönlümce bütceme göre alayım da onlar yine ne isterse alsın diyorum
Sende o an madem öyle dedi cevap verseydin evet alcak zaten diye şimdi kendini doldurma konu tekrar açılsada desem diye kurma o anı kaçırmışsın tekrar gelmez

KV nin ve kp nin konuşmalarına sesli güldüm dereyi görmeden pacayi sivamislar

besigi de anneannesi alsin demiş bence dogru demiş. Beşiği de. Yani hepsini almis onu da alsin bari. Kadin da bence farkinda. sinir olmayin en guzel zamanlar simdi.. Fazla duygusalsiniz. Her seyden fazla erkilenirisniz ki bu etkilenmeyecek gibi degil..
Bazi Kv ler hep kizlarini dusunur oğullarına gelince sozde dusunur ama hepsi degil tabi. Eli opulesi kv lerin ellerinden operim..

Dünya kurali diyorum benn.. hem gelinim hem gorumceyim hem gorumcem var. Cok yönlü görebiliyorum ama tarafsiz değilim.
Neden dünya kuralı olsun?Biraz iyi niyetli olmaya ne oldu?
Gelin ne de olsa,atıp tutmak bedava,peki ya sizin için aynısu düşünülse?

Ben de bisi paylaşayım. Benim kv gorumcemin 2000 YİLLARİNDA GİYDİĞİ HAMİLE ELBİSESİNİ VERMEK İSTEDİ 2000.. BEN 2015 DE HAMİLE KALDİM.. YANİ MODASİNİ BİR YANA KİLOSU KİLOM DEGİL BOYU BOYUM DEGİL GORUMCEM 1.60 BEN 1.73... RENGİNDEN BAHSETMEK İSTEMİYORUM...

Ben olsam hemen orada "kadın okadar aldı ki, bir de beşik al diyemem valla" derdim.

Neden dünya kuralı olsun?Biraz iyi niyetli olmaya ne oldu?
Gelin ne de olsa,atıp tutmak bedava,peki ya sizin için aynısu düşünülse?

benim ne gorumce ne kayinvalidemle problemim yok... el bebek gül bebek olmam o ayri. gördüğüm örnekler vb. kendi gelinimizin yaptıklarından falan anlaşılıyor hersey.. herkes iyi niyetli olsa asla mutsuz insan kalmazz... herkes kendinden verecek ki iyi biseyler olsun.. tek taraflı olmaz bu işler .

Sizin icin aynısı düşünülse denmis ama ben bisey demedim ki? Mesela beni kızı gibi sevmesede olur. Neden kıyasa gireyim? Neyse.

Hakkaten 15 yıllık elbiseyimi vermek istedi rengi neydi acaba

Sonuc ne oldu verdiler mi

Ay kızlar ya genel olarak tatlı tatlı laf sokmayı hiç beceremiyor sunuz şöyle hem madur olup, hem karşınızdakini alt etseniz. "Ay annecim, kadıncağız dünyaları aldı artık, ben nasıl isterim, çok üzülüyorum zaten" falan da mı diyemediniz?

Ayni durum bizde de var. Bende cok ssbrettim. Ama bu dogumdan sonra bende icimde tutamiyorum artik. Maddi durumumuz sikisik bu aralar. İki tarafta destek oluyor ama annemler daha fazla oluyor. İkisi konuşmuşlar kaynanam en son gecinsinlerde ne yaparlarsa yapsinlar demis. Bende eşime dedim bundan sonra annemden de kabul etmicem ccunku zoruma gidiyor.

Kadın annenizin birçok şeyi aldığını biliyorsa aa onuda alır belki ananesi demek istemiş olabilir mi acaba?

Ah ah yıllardır bitmedi su sacma usuller hicte anlamam boyle adet varmis kiz annesi yaparmis mis torunun esyalarini besigini vs. Kiz annesi zaten kızı dogar doğmaz çeyizler meyizler yapıyor.. Yani eskiler.. büyüklerimiz
Toruna da o yaparmis mis ne sacma seyler ya kaynanan terbiyesizmis ama aslinda boylesine herseyi gostercen baak annem aldı bunuda anne nasil ay bunuda almis annem yarinda bunu alcak. Morarsın. Nefret ediyorum boyle insanlardan ya.
O degilde benim gariban herseyi kendi alacak benim babada annede metelik yok kayinvalide de kendi halinde asgari ücret takılıyor esimin yuregine iner oh iyi olacak ona cok seviyorum ama kocam biraz hain
Bu arada saglikla alirsin ins kucağına Allah anali babali büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…