- 9 Eylül 2018
- 71
- 36
- 88
- 39
İyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Arkadaşlar sanırım kendimi ifade edemedim ek yazayım; kimseden bir şey beklediğim yok, hele kv hiçbir şey beklemedim ve imada dahi bulunmadım. Annemle olan mesele bizim aramızda orada bir sıkıntım yok zaten. Sorunum kv durup dururken anneme laf söylüyor olması.
Yani, herşeyi olduğu gibi bunu da ona yıkmak istemiş olabilir. Ama arada kocaman bir fark var, bilmiyor ki ona külfet gelen anneme zevk veriyor...Kadın annenizin birçok şeyi aldığını biliyorsa aa onuda alır belki ananesi demek istemiş olabilir mi acaba?
ondan bitane var bende amsnnn diyorum golgelik etmesinler yeterrr hic birsey beklememmmAnneniz de kaynananız da almak zorunda değil ama kaynananızın yaptığı saygısızlık olmuş. Belki de Annenizin çok şey aldığını bilmiyordur ama böyle hazırcı kaynanalar görünüşte torununa bayılır çok fazla sever görünür ama çöp bile almaya gelince işler değişir
ya bak cnm benim..soyle yapacaksin kv size geldiginde annenin aldigi herseyi dokeceksin ortaya..aaaa ansnesi aldi bunuda ananesi aldi cok da guzel..annem sagolsun aliyor ben alma desemde cok da zevkli dir cnm annemmm diyiver soyle ballandirarak konus.hicccc lafini esirgeme catir catir soyle..icinde birakma..benimde ailem almistir cok sey hevesleri vardi hala alirlar..annane babaneden cookkk farkli oluyorrr cogu kiside..İyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Arkadaşlar sanırım kendimi ifade edemedim ek yazayım; kimseden bir şey beklediğim yok, hele kv hiçbir şey beklemedim ve imada dahi bulunmadım. Annemle olan mesele bizim aramızda orada bir sıkıntım yok zaten. Sorunum kv durup dururken anneme laf söylüyor olması.
Başlığı okuyunca dikildi saçlarım sinirden aynı sorunu bizde yaşadık çünkü ben kimseyi şunu al bunu al diye diretmemİyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
Biz naparsak yapalim huyları değişmeyeceğine gore hiic can sıkmaya gerek yok. Ama yeri geldi mi lafı da esirgememek lazim.Oo sizin ki daha süpermiş. Konuşmaya geldimi anlatılacak o kadar çok şey yaptı ki. Boşver diyorum düşünmeye, dert edinmeye gerek yok. Bizim için bu kadar güzel olan bir şeyi onun yüzünden çekilmez kılmak istemiyorum.
Oo sizin ki daha süpermiş. Konuşmaya geldimi anlatılacak o kadar çok şey yaptı ki. Boşver diyorum düşünmeye, dert edinmeye gerek yok. Bizim için bu kadar güzel olan bir şeyi onun yüzünden çekilmez kılmak istemiyorum.
Pardon iyi misiniz? Benim çok şükür annemle bir sorunum yok. Bir şey yapmadan başkasından beklemediği sürece kv beni ilgilendirmiyor. Ben bambaşka bir şey sordum.
Onu da ananesi alsin..dediginde
Zaten herseyini ananesi aldi onu da aliverir nolack
Demediyseniz su an yapacak birsey yok.
Hayir yani bu laf sokmak degil.
Acikca olaylari anlatmak olurdu
Gayet masum gayet normal bir cevap olurdu
Herkese de soylenilebilecek bir cevap olurdu
Bazen sicagi sicagina soylemek lazim herseyi
annem zaten herşeyini aldı bize bir odasını yapmak kaldı diyemedin mi????Teşekkür ederim yorum için ancak gayet huzurlu bir hamilelik geçiriyorum. Kv bu gereksiz söylemleri dışında bir sıkıntım yok. O an sadece susmak zorunda hissettim ve şu an sustuğum için pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?