Beşiği de anneannesi alsın!

Siz kesinlikle haklısınız.
Size tavsiyem aldığı hiçbir şeyi kabul etmeyin.

Yarın bir gün şey der GELİNİN ANNESİYLE BİRLİKTE ALDIK:)

bu tarz insanları çook iyi tanıdığımı düşünüyorum.

Anneciğinizle yapın. Sakın eşinizin annesini yaklaştırmayın. Uzaktan izlesin.

Sağlıkla gelsin bebişiniz.

Tepkileri salla.
Bende anladım seni.
Benimde ailem özendikleri için herşeyini aldılar.
Karşı taraf yapmayınca özenmediği anlamı çıkıyor otomatikman.
Kayınvalide kayınbaba sallamadılar bile.
Oyüzden hiçbir söz hakları yok çocugumun üstünde.
Olay bişey bekleme meselesi değil.
Yarım elma gönül alma meselesi.
Para yoksa anlarım ama para varsa ve yapılmıyorsa yadırgarım.
Anneme laf edecek olanında alnını karışlarım.

Sizin gucunuze gidin birilerinin bisey almasi yada almamasi olmamis onu dert etmiyosunuz sizin sikintiniz kv denizin anneniz icin soylemis olmasi ona bozulmussunuz aynisini bende yasadim tahmin ediykrum herkes yasiyodur ozellikle dogum sirasinda cok oluyo boyle muhabbetler ben okadar cok sey yasadimki inanin duymayin tabi ailesine hareket olmadigi muddetce sanirim kiskanclik oluyo cocuk oluncada bu devam ediyo kendileri bisey yapmiyo istiyolarki sizin aileniz yapsin bide bunu soyluyolar mesela bana temizlik mi yapiyosun niye canim annen yapsin o baksin mide bulantim doneminde anneni arasana gelsin herkes dogurduguna baksin vs...gibi bi duru soz duydum insan takiyo sonra bosveriyosun cunku belli bi zaman sonra kendine zarar vermeye basliyosun hele cocugun olsun insallah hayirlisiyla kucagina alirsin

Kadın annenizin birçok şeyi aldığını biliyorsa aa onuda alır belki ananesi demek istemiş olabilir mi acaba?
Yani, herşeyi olduğu gibi bunu da ona yıkmak istemiş olabilir. Ama arada kocaman bir fark var, bilmiyor ki ona külfet gelen anneme zevk veriyor...

Cok ayip etmis hem onane ki anneannesi alsin demek kimseye düşmez. Alirsa alir almazsa kimin almasi gerektigine karar veremez heleki annen o kadar masraf etmisken.sinirlenmekte haklisin

ondan bitane var bende amsnnn diyorum golgelik etmesinler yeterrr hic birsey beklememmm

En itici kaynana huylari top10 da mutlaka yerini alacak bir huy, cocuk soz konusu olunca ne kendilerinin,ne ogullarinin parasina kiyamayip gelinin ailesinden bir seyler beklemek. Eminim ici gidiyordur oglunun cocugu icin harcadigi paraya. Boyleleri gercekten ister ki her sey disaridan gelsin eski vs olsa bile, yeter ki ogullarinin parasi gitmesin.
Baska birgun yine size koz verir benzer bir konuda, o zaman hazir cevap olun bence.
Had bilmek guzeldir, bazen bildirmek gerekiyor.

ya bak cnm benim..soyle yapacaksin kv size geldiginde annenin aldigi herseyi dokeceksin ortaya..aaaa ansnesi aldi bunuda ananesi aldi cok da guzel..annem sagolsun aliyor ben alma desemde cok da zevkli dir cnm annemmm diyiver soyle ballandirarak konus.hicccc lafini esirgeme catir catir soyle..icinde birakma..benimde ailem almistir cok sey hevesleri vardi hala alirlar..annane babaneden cookkk farkli oluyorrr cogu kiside..

Başlığı okuyunca dikildi saçlarım sinirden aynı sorunu bizde yaşadık çünkü ben kimseyi şunu al bunu al diye diretmem

Ama kayinvalide oyle bir söyledi ki biz eşimle tartışmaya başladık 5 aylık hamileyken sonrasında da sanki olayı yaratmamis gibi yatıştırmaya çalışması falan hep iyi gözükmeye çalışması

O alacakmış ya tamam de cik en az 250 TL ye buldum de odesin

Sinir oldum

Biz naparsak yapalim huyları değişmeyeceğine gore hiic can sıkmaya gerek yok. Ama yeri geldi mi lafı da esirgememek lazim.

Biz kimseye inatla aldırmadık gittik Eminönü'nde kürkçühana aldık herşeyini çünkü kıyas kesin oluyor. Kp hamak almıştı mesela içinden gelmiş annemler birsey alamadık diye içerledi biliyorum ben.. O sebebden kıyafet görür alırlar tamam ama o kadar.. 4.ayında sünnet ettirdik kıyafet falan aklımda yoktu el kadar zaten diye babam o yoklukta gidip almış cok üzülmüştüm. Şimdi kv 6 7 yasında bizde alcaz sünnet düğünü yapcam diyor yani hep bir kıyas..

Bence şuan birşey demeyin, hamileliğinizi güzel geçirmeye çalışın, eğer anneniz alırsa beşiği, o zaman söylersiniz Allah razı olsun herşeyini yaptı annem diye, anlarlar zaten. İnsanın durumu olmayabilri alamayabilir onu anlarım ama biraz kurnazlık yapıyor gibi geldi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, boşverin ya Dünya'nın en güzel mucizesini yaşıyorsunuz şuan onun tadını çıkarın doya doya

Ah bu konular. Ben kimseden bir şey istemedim eşimde azıcık daha akıllı olsaydı biz kendimiz halledecektik . Ama bekledi falan her şeye zam geldi. Şimdi sözde annesi 600 TL kıyafet aldı ama hepsini pahalı yerden aldılar sağolsun ama kredi kartı borcunu biz ödedik.
Görümcem de bebek arabasını biz alalım dedi, ben yok dedim , eşime önemli olan yatağı dedim onu önce alalım dedim, onu kız kardeşine aldırmış. Benim de bir ablam dolap parasını gönderdi.
Şimdi arada eşim annen para göndersin gibi şaka yapıyor . Benim ailem çok destek olmamış gibi geliyor ama kimse destek olmak zorunda değil. Yani sonuçta ablam da elinden geleni yaptı. Daha fazla imkanı olsa bı saniye düşünmez . Annemle ilgili yorum yaptığında yok diyorum parası, ki cidden yok yani olsa o da yapardi. Kaynanam da yapmış gibi göründü, e ben de anneme versem 500 o da yapmış olurdu ama ne gerek var ki.
Size öyle söylemesi hoş olmamış elbette ama sinirlenmeyin. Herkesin gönlünden ne kadar gelirse o kadar yapsin. Sonradan lafını etmezler en azından.

Pardon iyi misiniz? Benim çok şükür annemle bir sorunum yok. Bir şey yapmadan başkasından beklemediği sürece kv beni ilgilendirmiyor. Ben bambaşka bir şey sordum.

Benim de kına tepsimi kv alcaktı.Bana annene söyle annen alsın demişti son zamanda.Eşim de kızmıştı ona oradan buraya niye sipariş veriyorsun diye.Yani insanın zoruna gidiyor annen alsın demesi.

Öyle dese de neyi almış diye küçümserler laf çok kvdelerde

Bir sonraki gittiginizde illa ihtiyac muhabbeti acilir annem a dan z ye herseyini aldi sagolsun dunya masraf yapti elimizi cebimize atmadik sayesinde de gec.

Kendim evlenirken eşimin ailesinden hiçbir şey istemedim. Hiçbir beklentim de yoktu. Zaten herşeyi kendimiz yaptık ama torun için öyle olmuyor. Geçen gün kv eşime şey demiş. "Hastane çıkışı alacağım bir tane ama noram beğenir mi, bilemedim." filan diye. Kesinlikle laf sokma yok, kv benden çekiniyor böyle konularda zevklerimiz uyuşmadığı için ama sinirlendim. Eşime de " el gibi kıyafet mi alacak?" dedim. Tek parça, basit, komşu çocuğuna alır gibi yani? Ben normalde böyle şeylere takılmam ama belki hormanlardandır da bilmiyorum. Benim annem de yatak, araba filan almadı ama sürekli bir şeyler alıp, yapmaya çalışıyor. Geçen gitmiş bebeğin banyo setini almış, bana lohusa seti aldık birlikte, bohça yapacakmış bebeğe, çok hevesli. Ne bileyim erkek tarafları cidden bir garip oluyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…