Beta hcg değeri

gozdekvrk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
77
8
1
Merhaba arkadaşlar beta hcg değerinize Regl gününüz geciktikden sonra mı bakıyorsunuz
Beklenen Regl günü geçtikten sonra mı beta hcg değer iiki güne bir artması gerekiyor bir bilginiz var mı paylaşır mısınız lütfen

Merhaba, gebeliği öğrenmek yani beta baktırmak için adetin geçmesine gerek yok. Ben adetime 6 gün varken belirtilerim olduğu için evde idrar testi yapmıştım ve çok çok silik çıkmıştı. Ertesi gün yani adetime 5 gün varken kan verdim ve değerim 23 çıktı. Normalde iki gün sonra veriyorsun ama ben iki gün veremedim dört gün sonra vermiştim. Yani demem o ki belirtileriniz varsa ya da test pozitif ise adetinizi beklemeden kan testi verebilir ve 2 günde bir takip edebilirsiniz.

Döllenme gerçekleşmişse vücutta hormon arttıkça çıkacaktır, regl gecikmesine gerek yok. Fark edildikten sonra iki günde bir iki katına çıkması gerekir. Ben reglime 6 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim kan vermek için regl günümü bekledim direkt 600 ile öğrendim, regl olmam gereken tarihten iki gün sonra ise 1800lerdeydi.

İlk iki artış iki kat sonrası %50 %66 kadar artıyor stres olmamak için tekrar bakmadım

Benim dün yumurtam catladi denedim de ne zaman kan versem o kadar heyecanliyim ki yumurtamin catladigi kasigim nasil sizliyor

canım regl gecikmesine gerek yok fakat bazen kimyasal gebelik denen bir durum yaşanabiliyor o ihtimali elemine etmek için beklemen senin için çok daha iyi olur. zaten regl geciktikten sonra da dış gebelik ihtimali elensin diye keseyi görmeyi bekliyorsun sonra bebeği göreyim kalbini duyayım vs bir süreç. o süreci olabildiğince rahat atlatmak için beklemek çok daha iyi. ağır kaldırma beslenmene dikkat et çok yoğun fiziksel aktiviteden kaçın hayatına devam et

Merhaba kimyasal gebelik nasıl oluyor

Benim reglim 3 gün geçmişken baktırdığımda 7.45 çıkmıştı. Ben test yapmıştım evde çok silik çizgi gördüm o yüzden kan verme gereği duydum. aradan iki gün geçti bugün tekrar kan verdim sonucum ne olur bilmiyorum ama kasıklarımda ve göğüslerimde inanılmaz bir ağrı var . Bu kadar ağrı normal mi sağlıklı bir gebelik varsa bu ağrıları 9 ay çekecek miyim

Öncelikle hayırlı olsun, bende ilk başlarda fazlaca göğüs ağrısı yaşadım şuan 9 haftalık olduk göğüs ağrım eskisi gibi değil hatta bazen hiç olmuyor merak etme zaten vücut alışıyor bir zaman sonra ağrıya

Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun değer düşük ağrı da çok olunca bi tereddütte kaldım

Kızlar herkese selam. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugün kan verdim ve Beta değerim 606 çıktı. Doktor 2-3 haftalık bir gebelik dedi. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Ancak son adetimin ilk günü 19 nisan. İnternetteki hesaplamalara göre 4+5 falan çıkmam gerekiyor. Onun içinde 606 beta düşük geldi bana. Ama doktora göre 2-3 haftalık. Sizce benim değerim nasıl? Acaba başka bir doktora da mı gitsem ne dersiniz İlk gebeliğim çok endişeliyim

ilk 5 haftada yaşanan düşüğe kimyasal gebelik deniyor. o yüzden reglnin üstünden 6 gün geçince gitmek daha iyi.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…