Kan değeriniz çıktı mıBenim reglim 3 gün geçmişken baktırdığımda 7.45 çıkmıştı. Ben test yapmıştım evde çok silik çizgi gördüm o yüzden kan verme gereği duydum. aradan iki gün geçti bugün tekrar kan verdim sonucum ne olur bilmiyorum ama kasıklarımda ve göğüslerimde inanılmaz bir ağrı var . Bu kadar ağrı normal misağlıklı bir gebelik varsa bu ağrıları 9 ay çekecek miyim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin be tanısı 12 olarak beklenen Regl gününden önce mi sonra mı öğrendiniz pekiilk 5 haftada yaşanan düşüğe kimyasal gebelik deniyor. o yüzden reglnin üstünden 6 gün geçince gitmek daha
Kız yok ben 12 betahcg ile öğrendimşimdi kalp atışını bile duyduk çok şükür, teşekkürl
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimiçin rahat etmesi için gidebilirsin ama genelde sizdeki değer doğru hafta aralığında söylemiş doktor
Ben regl gecikmesinden 3 gün sonra beta baktırdım 255le öğrendim. Doktor 4-5 haftalık demişti. Zaten ultrasondan sonra tarih düzenlemesi yapar mutlaka doktorunuz. Bunlara takılmayın.:) 4 aylık oldu bile benim tosun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin♥Kızlar herkese selam. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugün kan verdim ve Beta değerim 606 çıktı. Doktor 2-3 haftalık bir gebelik dedi. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Ancak son adetimin ilk günü 19 nisan. İnternetteki hesaplamalara göre 4+5 falan çıkmam gerekiyor. Onun içinde 606 beta düşük geldi bana. Ama doktora göre 2-3 haftalık. Sizce benim değerim nasıl? Acaba başka bir doktora da mı gitsem ne dersinizİlk gebeliğim çok endişeliyim
Oyyy nasıl içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimBen regl gecikmesinden 3 gün sonra beta baktırdım 255le öğrendim. Doktor 4-5 haftalık demişti. Zaten ultrasondan sonra tarih düzenlemesi yapar mutlaka doktorunuz. Bunlara takılmayın.:) 4 aylık oldu bile benim tosun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin♥
Ben de panik stres endişe hepsini yaşadım. İlk gebeliğim benim. İnternete ve buraya bakmayın aslında. Herkesin hamileliği kendine has. Önemli olan doktorunuzla sizin nasıl ilerlediğiniz. Sağlıkla gelsin ♥Oyyy nasıl içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doğru söylüyorsunuz herkesin yapısı farklı oluyor. Çok şükür bugünleri göstereneBen de panik stres endişe hepsini yaşadım. İlk gebeliğim benim. İnternete ve buraya bakmayın aslında. Herkesin hamileliği kendine has. Önemli olan doktorunuzla sizin nasıl ilerlediğiniz. Sağlıkla gelsin ♥
Regl gününde 2 gün önce öğrendim tam günümde 68 olmuştu değerRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin be tanısı 12 olarak beklenen Regl gününden önce mi sonra mı öğrendiniz peki
Yarın öğlen çıkacakmışKan değeriniz çıktı mı
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallahRegl gününde 2 gün önce öğrendim tam günümde 68 olmuştu değer
Merhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk muMerhaba, gebeliği öğrenmek yani beta baktırmak için adetin geçmesine gerek yok. Ben adetime 6 gün varken belirtilerim olduğu için evde idrar testi yapmıştım ve çok çok silik çıkmıştı. Ertesi gün yani adetime 5 gün varken kan verdim ve değerim 23 çıktı. Normalde iki gün sonra veriyorsun ama ben iki gün veremedim dört gün sonra vermiştim. Yani demem o ki belirtileriniz varsa ya da test pozitif ise adetinizi beklemeden kan testi verebilir ve 2 günde bir takip edebilirsiniz.
Merhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk
Cok degil canim lavaboya gidince peceye surunce geliyorMerhaba geçmiş olsun , beta değeriniz güzel
Çok mu yoğun geld kanama
Çünkü tutunma aşamasında da kahverengi pembemsiye benzer hafif bir leke gelebiliyormuş
Acildeki doktor da görüşme sağlasanız bilgi verir hani kanama mı yoksa tutunma kanaması mı bilgi verir
Siz isterseniz bir doktorunuzla görüşün fakat tutunma aşamasında hafif pembemsi lekeler geliyor kanama şeklinde değil lekeli gibiCok degil canim lavaboya gidince peceye surunce geliyor
Beta biraz düşük artmış gibi sanki dikkat edin kanamanız koyu kırmızıya dönmesinMerhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk mu
Merhaba beta değerine güzel artmış demişsiniz ama çok düşük artışla ilerlemiş. Hesaplama yaptım ve tutmuyor tahmini hesaba göre ayın 22’sinde değerin binlerde olması gerekiyor fakat 400’de kalmış.Merhaba geçmiş olsun , beta değeriniz güzel
Çok mu yoğun geld kanama
Çünkü tutunma aşamasında da kahverengi pembemsiye benzer hafif bir leke gelebiliyormuş
Acildeki doktor da görüşme sağlasanız bilgi verir hani kanama mı yoksa tutunma kanaması mı bilgi verir
İki katı olarak hesaplamayın. %60/66 arası sağlıklı sayılıyor. 2 günde %60/66 artıyorsa sağlıklı diyor doktorlar. Ben de kabaca bir hesap yaptım %66 üzerinden çok ufak bir fark çıkıyor. Böyle söylemeyin boşuna telaş yapmasın. Benim de düşük çıktı 4 aylık oldu bile çoktan.Merhaba beta değerine güzel artmış demişsiniz ama çok düşük artışla ilerlemiş. Hesaplama yaptım ve tutmuyor tahmini hesaba göre ayın 22’sinde değerin binlerde olması gerekiyor fakat 400’de kalmış.
Yok ben zaten telaşlanması için söylemedim. Değer sonradan da yükselebiliyor. Esas önemli olan kanaması zaten. Koyu kırmızıya dönmediği sürece çok sıkıntı olmaz.İki katı olarak hesaplamayın. %60/66 arası sağlıklı sayılıyor. 2 günde %60/66 artıyorsa sağlıklı diyor doktorlar. Ben de kabaca bir hesap yaptım %66 üzerinden çok ufak bir fark çıkıyor. Böyle söylemeyin boşuna telaş yapmasın. Benim de düşük çıktı 4 aylık oldu bile çoktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?