Beta hcg değeri

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim için rahat etmesi için gidebilirsin ama genelde sizdeki değer doğru hafta aralığında söylemiş doktor

Kan değeriniz çıktı mı

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin be tanısı 12 olarak beklenen Regl gününden önce mi sonra mı öğrendiniz peki

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim için rahat etmesi için gidebilirsin ama genelde sizdeki değer doğru hafta aralığında söylemiş doktor
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin doktorun söylediği haftaya göre evet normal. İşte internette haftamı hesaplayınca daha fazla gösteriyor ondan bi içime kurt düşmüştü. Teşekkür ederim yorum için

Ben regl gecikmesinden 3 gün sonra beta baktırdım 255le öğrendim. Doktor 4-5 haftalık demişti. Zaten ultrasondan sonra tarih düzenlemesi yapar mutlaka doktorunuz. Bunlara takılmayın.:) 4 aylık oldu bile benim tosun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin♥

Oyyy nasıl içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Oyyy nasıl içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de panik stres endişe hepsini yaşadım. İlk gebeliğim benim. İnternete ve buraya bakmayın aslında. Herkesin hamileliği kendine has. Önemli olan doktorunuzla sizin nasıl ilerlediğiniz. Sağlıkla gelsin ♥

Doğru söylüyorsunuz herkesin yapısı farklı oluyor. Çok şükür bugünleri gösterene Allah hepimizi korusun

Merhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk mu

Merhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk

Merhaba geçmiş olsun , beta değeriniz güzel
Çok mu yoğun geld kanama
Çünkü tutunma aşamasında da kahverengi pembemsiye benzer hafif bir leke gelebiliyormuş
Acildeki doktor da görüşme sağlasanız bilgi verir hani kanama mı yoksa tutunma kanaması mı bilgi verir

Cok degil canim lavaboya gidince peceye surunce geliyor

Merhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk mu
Beta biraz düşük artmış gibi sanki dikkat edin kanamanız koyu kırmızıya dönmesin

Merhaba beta değerine güzel artmış demişsiniz ama çok düşük artışla ilerlemiş. Hesaplama yaptım ve tutmuyor tahmini hesaba göre ayın 22’sinde değerin binlerde olması gerekiyor fakat 400’de kalmış.

İki katı olarak hesaplamayın. %60/66 arası sağlıklı sayılıyor. 2 günde %60/66 artıyorsa sağlıklı diyor doktorlar. Ben de kabaca bir hesap yaptım %66 üzerinden çok ufak bir fark çıkıyor. Böyle söylemeyin boşuna telaş yapmasın. Benim de düşük çıktı 4 aylık oldu bile çoktan.

Yok ben zaten telaşlanması için söylemedim. Değer sonradan da yükselebiliyor. Esas önemli olan kanaması zaten. Koyu kırmızıya dönmediği sürece çok sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…