- 20 Mart 2023
- 982
- 593
- 33
- 29
Evet bugün kan verdim. Yarın çıkar dedilerNaptınız kan verdiniz mi
Merhaba, sağlık sitelerinde 'kandaki hcg döllenmeden yaklaşık 11 gün sonra kanda tespit edilebilir' deniyor genel olarak. Adet döngüsü 28 gün olan bir kadının tam 14. günde yumurtladığını ve yumurtanın hızla döllendiğini varsayarsak, beklenen adet tarihine 3-4 gün kala öğrenilebilir. Ancak burada adete 6-7 gün kala öğrendiğini yazanlar olmuş, onların döngülerinin daha uzun olduğunu tahmin ediyorum.Merhaba arkadaşlar beta hcg değerinize Regl gününüz geciktikden sonra mı bakıyorsunuz
Beklenen Regl günü geçtikten sonra mı beta hcg değer iiki güne bir artması gerekiyor bir bilginiz var mı paylaşır mısınız lütfen
Merhaba benimde 6 günüm gecikti test yaptırdım 11939 çıktı çok yüksek ama normalmiMerhaba arkadaşlar beta hcg değerinize Regl gününüz geciktikden sonra mı bakıyorsunuz
Beklenen Regl günü geçtikten sonra mı beta hcg değer iiki güne bir artması gerekiyor bir bilginiz var mı paylaşır mısınız lütfen
0.200 çıktı. Regl 3 gün varken ama hiç regl belirtim yok. Bunun yükselme etme durumu olabilir miOhoo ben 14+4 oldum bile darısı sizin, tüm isteyenlerin başına inşallah
Yani üç gün içinde yükselmesi biraz zor ama geç döllenme olabilir geç döllenmelerde böyle oluyor çünkü0.200 çıktı. Regl 3 gün varken ama hiç regl belirtim yok. Bunun yükselme etme durumu olabilir mi
Artık kısmetYani üç gün içinde yükselmesi biraz zor ama geç döllenme olabilir geç döllenmelerde böyle oluyor çünkü
Aynen öyle rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahArtık kısmet
Bugün kahverengi lekem geldi yarın zaten regl günüm. Şu saatten sonra da sonuç değişmez zaten. Rabbim isteyen herkese en doğru zamanda nasip eder inşallahAynen öyle rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Canim ben adetimi oldum adet bittkten sonra ağrım başladı sonra adetten 3,4 gün sonra pembe akıntı geldi bir gun daha bekleyip acile gittim enfeksiyon olabilir diye idrar temiz çıkmış beta hcg 3 çıkmış benimde kafama takıldı neden 3 çıktı diye Instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var oraya yazdım yükselebilir dedi açıkçası kafam karıştı adet sonrası gebelik mümkün olabilir mi 3 çıkan tahlil Perşembe günüydü 5 gün önceYani üç gün içinde yükselmesi biraz zor ama geç döllenme olabilir geç döllenmelerde böyle oluyor çünkü
Bir üye vardı onun yükselmişti. Sizinde yükselebilir. Geç döllenme + üzerine görme yaşamış olabilirsiniz.Canim ben adetimi oldum adet bittkten sonra ağrım başladı sonra adetten 3,4 gün sonra pembe akıntı geldi bir gun daha bekleyip acile gittim enfeksiyon olabilir diye idrar temiz çıkmış beta hcg 3 çıkmış benimde kafama takıldı neden 3 çıktı diye Instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var oraya yazdım yükselebilir dedi açıkçası kafam karıştı adet sonrası gebelik mümkün olabilir mi 3 çıkan tahlil Perşembe günüydü 5 gün önce
Ayy inşallah canim ya valla özele gittim kan vermeye inşallah mucize olur saat 10 da çıkar denildi sonucu yazarım burayaBir üye vardı onun yükselmişti. Sizinde yükselebilir. Geç döllenme + üzerine görme yaşamış olabilirsiniz.
çok yüksek değil mi sonuçMerhaba adetim 7 gün gecikti kan testi yaptırdım 11939 çıktı çok yüksek ama normalmi sizce
Canim düşmüş değer şimdi çıktı sonuç 0,43 e düşmüşBir üye vardı onun yükselmişti. Sizinde yükselebilir. Geç döllenme + üzerine görme yaşamış olabilirsiniz.
Nasip değilmiş vardır rabbimin bir bildiği inşallah kısa sürede sanada hayırlı sıhhatli bir evlat nasip eder..Canim düşmüş değer şimdi çıktı sonuç 0,43 e düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?