Beta hcg değeri

Merhaba, sağlık sitelerinde 'kandaki hcg döllenmeden yaklaşık 11 gün sonra kanda tespit edilebilir' deniyor genel olarak. Adet döngüsü 28 gün olan bir kadının tam 14. günde yumurtladığını ve yumurtanın hızla döllendiğini varsayarsak, beklenen adet tarihine 3-4 gün kala öğrenilebilir. Ancak burada adete 6-7 gün kala öğrendiğini yazanlar olmuş, onların döngülerinin daha uzun olduğunu tahmin ediyorum.

Merhaba benimde 6 günüm gecikti test yaptırdım 11939 çıktı çok yüksek ama normalmi

Merhaba adetim 7 gün gecikti kan testi yaptırdım 11939 çıktı çok yüksek ama normalmi sizce

Yani üç gün içinde yükselmesi biraz zor ama geç döllenme olabilir geç döllenmelerde böyle oluyor çünkü
Canim ben adetimi oldum adet bittkten sonra ağrım başladı sonra adetten 3,4 gün sonra pembe akıntı geldi bir gun daha bekleyip acile gittim enfeksiyon olabilir diye idrar temiz çıkmış beta hcg 3 çıkmış benimde kafama takıldı neden 3 çıktı diye Instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var oraya yazdım yükselebilir dedi açıkçası kafam karıştı adet sonrası gebelik mümkün olabilir mi 3 çıkan tahlil Perşembe günüydü 5 gün önce

Bir üye vardı onun yükselmişti. Sizinde yükselebilir. Geç döllenme + üzerine görme yaşamış olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…