- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
Ya çok geçmiş olsun umarım bir an önce hamile kalırsın tekrardanBenimde 4 haftalikti keseyi goremdiler bende progestron kullandim yineden bebegim tutunamadi lekenmeden sorna kanama geldi ve arti ilk 5 gun cok geldi sorna azaldi ve 7inci gunde durdu agri flannda yoktu hic degerimde düşmüşt
Cok sagol canim insallah sende hic canini sıkma hayirlisi neyse o olur stres yapma belkide yerlesme kanamasirdir iyi seyler dusun canim stres yapmamak cok onemli herseyi tetikliyor benin lekelenmem 2 gun surdu sorna kananam basladi genelde regl oldugumda oyle olurdu agrim hic yoktu hayirlisi olsun canim senin icin insallah senin bebişin bizimledirYa çok geçmiş olsun umarım bir an önce hamile kalırsın tekrardanSanırım benimki de öyle ilerleyecek çünkü kasık ağrım da geçmiyor lekelenmem de 3 gündür devam ediyor hayırlısı diyelim artık
Yaaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bal damlıyor ağzındanCok sagol canim insallah sende hic canini sıkma hayirlisi neyse o olur stres yapma belkide yerlesme kanamasirdir iyi seyler dusun canim stres yapmamak cok onemli herseyi tetikliyor benin lekelenmem 2 gun surdu sorna kananam basladi genelde regl oldugumda oyle olurdu agrim hic yoktu hayirlisi olsun canim senin icin insallah senin bebişin bizimledir
Aynnen oyle canim hayirlisi neyse o olsun dualarim seninle mutlu haberlerini bekliyorum sende kendine iyi bak canimYaaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bal damlıyor ağzındandurum ne olursa olsun yazıcam buraya Hayırlsıı neyse o olsun inşallah kendine iyi bak
12 değerini öğrendiğiniz de adetinize kaç gün vardıKız yok ben 12 betahcg ile öğrendimşimdi kalp atışını bile duyduk çok şükür, teşekkürler
Canim kimyasal olabilir iki kat artmasi gerkeiyor benim 12 iken 4 gun sonra 157 olduCumartesi kan testi ile 10.7 çıktı
Pazartesi 15 sizce hamilelik durumum var mıdır
2 veya 3 tam hatırlamıyorum12 değerini öğrendiğiniz de adetinize kaç gün vardı
Belirtileriniz nelerdi ?Merhaba, gebeliği öğrenmek yani beta baktırmak için adetin geçmesine gerek yok. Ben adetime 6 gün varken belirtilerim olduğu için evde idrar testi yapmıştım ve çok çok silik çıkmıştı. Ertesi gün yani adetime 5 gün varken kan verdim ve değerim 23 çıktı. Normalde iki gün sonra veriyorsun ama ben iki gün veremedim dört gün sonra vermiştim. Yani demem o ki belirtileriniz varsa ya da test pozitif ise adetinizi beklemeden kan testi verebilir ve 2 günde bir takip edebilirsiniz.
Göğüs hassasiyeti aşırı bel ağrısı vajina sancılarıBelirtileriniz nelerdi ?
Benimde biraz göğüs hassasiyetim var ve tek taraflı sol kasık ağrım oluyor ara ara. Ama dün test yaptım negatif çıktıGöğüs hassasiyeti aşırı bel ağrısı vajina sancıları
Benim göğüs hassasiyetim çok fazlaydı elleyemiyordum bile. ondan bi kaç gün sonra otururken aniden belime ara ara ağrılar girmeye başladı ve aynı anda vajinamada giriyordu. O gün bütün gün oturduğum için belimin ağrısı beni şüphelendirdi. İlk reglime altı gün varken kaset test yaptım silik çıktı koyuyorum aşağıya. Ertesi günde erken gebelik testi yaptım. Onuda koyuyorum. Ama o gün belirtilerim fazlalaştı. Belim çok fazla ağrıyordu sanki ikiye ayrılıyormuş gibi. Adet olacakmışım gibi sancılar çekiyordum.Benimde biraz göğüs hassasiyetim var ve tek taraflı sol kasık ağrım oluyor ara ara. Ama dün test yaptım negatif çıktı
İlk iki artış iki kat sonrası %50 %66 kadar artıyor stres olmamak için tekrar bakmadım
Sonucunuz nedir Benimde ilk iki gün iki kat sonra %50 %60 olduMerhaba kimyasal gebelik nasıl oluyor
Evet evet sizde baya çıkmış testte hayırlı olsun. Benim arkadaşlar gördü ama ben göremiyorum çizgi falan. Ya yarın kan vericem. Yada adam akıllı bi test ile yarın test yapıcam ilk idrarlaBenim göğüs hassasiyetim çok fazlaydı elleyemiyordum bile. ondan bi kaç gün sonra otururken aniden belime ara ara ağrılar girmeye başladı ve aynı anda vajinamada giriyordu. O gün bütün gün oturduğum için belimin ağrısı beni şüphelendirdi. İlk reglime altı gün varken kaset test yaptım silik çıktı koyuyorum aşağıya. Ertesi günde erken gebelik testi yaptım. Onuda koyuyorum. Ama o gün belirtilerim fazlalaştı. Belim çok fazla ağrıyordu sanki ikiye ayrılıyormuş gibi. Adet olacakmışım gibi sancılar çekiyordum.
Ohoo ben 14+4 oldum bile darısı sizin, tüm isteyenlerin başına inşallahEvet evet sizde baya çıkmış testte hayırlı olsun. Benim arkadaşlar gördü ama ben göremiyorum çizgi falan. Ya yarın kan vericem. Yada adam akıllı bi test ile yarın test yapıcam ilk idrarla
Naptınız kan verdiniz miEvet evet sizde baya çıkmış testte hayırlı olsun. Benim arkadaşlar gördü ama ben göremiyorum çizgi falan. Ya yarın kan vericem. Yada adam akıllı bi test ile yarın test yapıcam ilk idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?