Beta hcg değeri

Benimde 4 haftalikti keseyi goremdiler bende progestron kullandim yineden bebegim tutunamadi lekenmeden sorna kanama geldi ve arti ilk 5 gun cok geldi sorna azaldi ve 7inci gunde durdu agri flannda yoktu hic degerimde düşmüşt
Ya çok geçmiş olsun umarım bir an önce hamile kalırsın tekrardan Sanırım benimki de öyle ilerleyecek çünkü kasık ağrım da geçmiyor lekelenmem de 3 gündür devam ediyor hayırlısı diyelim artık

Cok sagol canim insallah sende hic canini sıkma hayirlisi neyse o olur stres yapma belkide yerlesme kanamasirdir iyi seyler dusun canim stres yapmamak cok onemli herseyi tetikliyor benin lekelenmem 2 gun surdu sorna kananam basladi genelde regl oldugumda oyle olurdu agrim hic yoktu hayirlisi olsun canim senin icin insallah senin bebişin bizimledir

Yaaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bal damlıyor ağzından durum ne olursa olsun yazıcam buraya Hayırlsıı neyse o olsun inşallah kendine iyi bak

Yaaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bal damlıyor ağzından durum ne olursa olsun yazıcam buraya Hayırlsıı neyse o olsun inşallah kendine iyi bak
Aynnen oyle canim hayirlisi neyse o olsun dualarim seninle mutlu haberlerini bekliyorum sende kendine iyi bak canim

Cumartesi kan testi ile 10.7 çıktı
Pazartesi 15 sizce hamilelik durumum var mıdır

Kızlar acil yardım cumartesi kan değerim 15 di 2 gün sonra 215 çıktı bat Çarşamba günü sizce değer 2 günde neden bu kadar yükseldi nolur. Yardım edin bu arada adete 6 gün kala öğrendim hamilelik ozmn 6.3 çıkmışti cumartesi de 15 çıktı neden birden fırladı aydınlatın çok korkuyorum kimyasal olmasından

Belirtileriniz nelerdi ?

Benimde biraz göğüs hassasiyetim var ve tek taraflı sol kasık ağrım oluyor ara ara. Ama dün test yaptım negatif çıktı
Benim göğüs hassasiyetim çok fazlaydı elleyemiyordum bile. ondan bi kaç gün sonra otururken aniden belime ara ara ağrılar girmeye başladı ve aynı anda vajinamada giriyordu. O gün bütün gün oturduğum için belimin ağrısı beni şüphelendirdi. İlk reglime altı gün varken kaset test yaptım silik çıktı koyuyorum aşağıya. Ertesi günde erken gebelik testi yaptım. Onuda koyuyorum. Ama o gün belirtilerim fazlalaştı. Belim çok fazla ağrıyordu sanki ikiye ayrılıyormuş gibi. Adet olacakmışım gibi sancılar çekiyordum.

Eklentiler

• 44384CDA-08D3-4208-BD23-491586790A8A.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 2E1D1431-AB72-4B80-A4BA-48E9820F2F5F.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59
Evet evet sizde baya çıkmış testte hayırlı olsun. Benim arkadaşlar gördü ama ben göremiyorum çizgi falan. Ya yarın kan vericem. Yada adam akıllı bi test ile yarın test yapıcam ilk idrarla

Evet evet sizde baya çıkmış testte hayırlı olsun. Benim arkadaşlar gördü ama ben göremiyorum çizgi falan. Ya yarın kan vericem. Yada adam akıllı bi test ile yarın test yapıcam ilk idrarla
Ohoo ben 14+4 oldum bile darısı sizin, tüm isteyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…