Beta hcg değeri

Teşekkür ederim cok sagolun insallah dediginiz gibidir

Yok ben zaten telaşlanması için söylemedim. Değer sonradan da yükselebiliyor. Esas önemli olan kanaması zaten. Koyu kırmızıya dönmediği sürece çok sıkıntı olmaz.
Evet kanamada denicek gibi degil aslinda akinti sekilde ben wc gittigimde peceye geliyor cok az ve sanki koyu oluyor gibi dedikten sorna kesildi allahim hayirlisini nasip etsin umarim bebegim benimledir dusmuyordur

Teşekkür ederim cok sagolun insallah dediginiz gibidir
Moralinizi asla bozmayın. Doktorunuzla iletişim halinde olun sadece. Pozitif düşünmeye bol bol uzanıp dinlenmeye bakın. 6. haftamda kanamam olmuştu pembe ve kahverengi sürüntü gibi 1 hafta yatmıştım. Şimdi 4 aylık. Rabbime bol dua edin. Sağlıkla gelsin♥

Evet kanamada denicek gibi degil aslinda akinti sekilde ben wc gittigimde peceye geliyor cok az ve sanki koyu oluyor gibi dedikten sorna kesildi allahim hayirlisini nasip etsin umarim bebegim benimledir dusmuyordur
İlk zamanlar yerleşme kanaması oluyor. Anlattığınız da çok benziyor. Siz kanamanızı kontrol edin. Kesiliyor mu koyulaşıyor artıyor mu diye. Bir de yatıp ayaklarınızın altına yastık koyun ve ayaklarınızı uzatıp dinlenin bol bol dinlenin ve fazla ayakta kalmayın.

Duamlarim seninle canim rabbim sağlıklla kucagina almayi nasip etsin

Canım senin cinsiyet belli olmuş muydu

tesekkur ederim cok sagolun elimden geldigince dinlenmeye calisicam

Kızlar merhaba. İlk tüp bebek transferim negatif sonuçlandı. Hemen arkasından spontane gebelik oluştu. Son adet tarihim 13 Nisan. 12 mayısta ilk beta hcg 75,36 15 Mayıs 273,48 17 Mayıs 874,71 18 Mayıs 1212,09 22 Mayıs 9063 Bu şekilde hızlı yükselen var mı aranızda.

Merhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk mu
Öncelikle merhaba inşallah lekeleriniz geçmiştir diye umuyorum durumunuz ne oldu bende şuan 3 gündür kahverengi pembe karışımı leke görüyorum henüz 4 haftalık gibiyim keseyi daha görmedim. Progestron kullanıyorum. Siz Naptınız acaba geçti mi lekeleriniz

Canim yaaa o lekenmeden sorna kanama basladi degerimde yavas yavas düştü dusuk yaptim anliycagin 1 hafta surdu kanamam

Benimde 4 haftalikti keseyi goremdiler bende progestron kullandim yineden bebegim tutunamadi lekenmeden sorna kanama geldi ve arti ilk 5 gun cok geldi sorna azaldi ve 7inci gunde durdu agri flannda yoktu hic degerimde düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…