- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
Teşekkür ederim cok sagolun insallah dediginiz gibidirİki katı olarak hesaplamayın. %60/66 arası sağlıklı sayılıyor. 2 günde %60/66 artıyorsa sağlıklı diyor doktorlar. Ben de kabaca bir hesap yaptım %66 üzerinden çok ufak bir fark çıkıyor. Böyle söylemeyin boşuna telaş yapmasın. Benim de düşük çıktı 4 aylık oldu bile çoktan.
Aynen öyle hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim♥Yok ben zaten telaşlanması için söylemedim. Değer sonradan da yükselebiliyor. Esas önemli olan kanaması zaten. Koyu kırmızıya dönmediği sürece çok sıkıntı olmaz.
Evet kanamada denicek gibi degil aslinda akinti sekilde ben wc gittigimde peceye geliyor cok az ve sanki koyu oluyor gibi dedikten sorna kesildi allahim hayirlisini nasip etsin umarim bebegim benimledir dusmuyordurYok ben zaten telaşlanması için söylemedim. Değer sonradan da yükselebiliyor. Esas önemli olan kanaması zaten. Koyu kırmızıya dönmediği sürece çok sıkıntı olmaz.
Moralinizi asla bozmayın. Doktorunuzla iletişim halinde olun sadece. Pozitif düşünmeye bol bol uzanıp dinlenmeye bakın. 6. haftamda kanamam olmuştu pembe ve kahverengi sürüntü gibi 1 hafta yatmıştım. Şimdi 4 aylık. Rabbime bol dua edin. Sağlıkla gelsin♥Teşekkür ederim cok sagolun insallah dediginiz gibidir
Amin amin canimAynen öyle hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim♥
İlk zamanlar yerleşme kanaması oluyor. Anlattığınız da çok benziyor. Siz kanamanızı kontrol edin. Kesiliyor mu koyulaşıyor artıyor mu diye. Bir de yatıp ayaklarınızın altına yastık koyun ve ayaklarınızı uzatıp dinlenin bol bol dinlenin ve fazla ayakta kalmayın.Evet kanamada denicek gibi degil aslinda akinti sekilde ben wc gittigimde peceye geliyor cok az ve sanki koyu oluyor gibi dedikten sorna kesildi allahim hayirlisini nasip etsin umarim bebegim benimledir dusmuyordur
Duamlarim seninle canim rabbim sağlıklla kucagina almayi nasip etsinMoralinizi asla bozmayın. Doktorunuzla iletişim halinde olun sadece. Pozitif düşünmeye bol bol uzanıp dinlenmeye bakın. 6. haftamda kanamam olmuştu pembe ve kahverengi sürüntü gibi 1 hafta yatmıştım. Şimdi 4 aylık. Rabbime bol dua edin. Sağlıkla gelsin♥
Canım senin cinsiyet belli olmuş muyduMoralinizi asla bozmayın. Doktorunuzla iletişim halinde olun sadece. Pozitif düşünmeye bol bol uzanıp dinlenmeye bakın. 6. haftamda kanamam olmuştu pembe ve kahverengi sürüntü gibi 1 hafta yatmıştım. Şimdi 4 aylık. Rabbime bol dua edin. Sağlıkla gelsin♥
tesekkur ederim cok sagolun elimden geldigince dinlenmeye calisicamİlk zamanlar yerleşme kanaması oluyor. Anlattığınız da çok benziyor. Siz kanamanızı kontrol edin. Kesiliyor mu koyulaşıyor artıyor mu diye. Bir de yatıp ayaklarınızın altına yastık koyun ve ayaklarınızı uzatıp dinlenin bol bol dinlenin ve fazla ayakta kalmayın.
Sen ne zaman kese için doktora gideceksintesekkur ederim cok sagolun elimden geldigince dinlenmeye calisicam
Evet. Kız dedi doktorum. :)Canım senin cinsiyet belli olmuş muydu
İnşallah çok sağolun sizin de öyleSağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
Vala bilmiyorum acile gitmeyi dusunuyorum akinti yuzundenSen ne zaman kese için doktora gideceksin
11 gun gecti bata 1 gun kala 12.22 ile ogrendim11 gün geçsin üzerinden hatta en iyisi 15 gün
Mrblr benimde son adetim 2 mayıs 5 gün letu kullandım yumurta takibi yaptık sağ ve sol yumurtalarım gelişmişti 14 15 mayıs ilişki günümüz dün kan verdim beta 671 bülgisi olan yazabilirmi?
Öncelikle merhaba inşallah lekeleriniz geçmiştir diye umuyorumMerhaba birsey sorucam yaa benim degerim 8 mayista 15.3 cikmisti 11 de de 32,3 cikmisti ve bugun ayin 22si kananamaya benzer bisi oldu kahverengi ve pembe hastaneye gittim beta degerime baktilar 431 cikti sizce dusuk mu
Canim yaaa o lekenmeden sorna kanama basladi degerimde yavas yavas düştü dusuk yaptim anliycagin 1 hafta surdu kanamamÖncelikle merhaba inşallah lekeleriniz geçmiştir diye umuyorumdurumunuz ne oldu bende şuan 3 gündür kahverengi pembe karışımı leke görüyorum henüz 4 haftalık gibiyim keseyi daha görmedim. Progestron kullanıyorum. Siz Naptınız acaba geçti mi lekeleriniz
Benimde 4 haftalikti keseyi goremdiler bende progestron kullandim yineden bebegim tutunamadi lekenmeden sorna kanama geldi ve arti ilk 5 gun cok geldi sorna azaldi ve 7inci gunde durdu agri flannda yoktu hic degerimde düşmüştüÖncelikle merhaba inşallah lekeleriniz geçmiştir diye umuyorumdurumunuz ne oldu bende şuan 3 gündür kahverengi pembe karışımı leke görüyorum henüz 4 haftalık gibiyim keseyi daha görmedim. Progestron kullanıyorum. Siz Naptınız acaba geçti mi lekeleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?