- 18 Kasım 2020
- 20.839
- 50.160
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
Boshun mağazasında Aralık ayında kampanya vardı baya indirimdeydi ama bizim için erkendi evde koyacak yer yoktu alamadık mağazada alınırsın en geç 1 aya teslim etmemiz gerek dedi öylece kaldı ama ben gri istemiyorum o kampanyafakiler gri idiBenim beyaz esyalarim bosh marka.
Beyaz esya sans isi derler doğru .
Annemler Arçelik kullaniyor . Sikinti yok . Bence nisanlinizi zora sokmayin . Her sey cok pahali malum.
İnşallah :) Bir klişe olacak ama beyaz eşya hakikaten şans işi o yüzden iyi düşünün iyi olsun ki zaten arçelik kaliteli bir marka :)Hadi inşallah bizim için doğru olurda uzun süre arızanşamaz
Kullanıp göreceğim biz hiç kullanmadık nişanlımda kendileri Arçelik kullanıyorlar memnunuz dedi kendisi hayırlısı olsunİnşallah :) Bir klişe olacak ama beyaz eşya hakikaten şans işi o yüzden iyi düşünün iyi olsun ki zaten arçelik kaliteli bir marka :)
Neden evinize eşya alırken çevrenizi haberdar ediyorsunuz ki ? Tüm evi eşimle dizdik ne onu ailesi ne benim ailem beyaz eşyalarımızın markasını bilmez. Bizde deme gereği duymadık hiçBENİM ÇEVREMDE HEP KÖTÜLÜYOR ALMA ALMA ALMA ARTIK BAŞIMIZ AĞRIDI BURADA SORMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM NİŞANLIMDA ASLINDA MORALIM BOZULMASIN CANIM SIKILMASIN DİYE KENDİ KAFASINA TAKIYOR NE YAPIP EDİP BENİ MEMNUN ETMEK İÇİN ÇEVREMDEKİLER YÜZÜNDEN BENDE NİŞANLIMLA KAVGA EDİYORUM BIRAKIN DA KENDİMİZ ALALIM AKLIMIZ BİRŞEY SOKMAYIN DEĞİL Mİ
Dugun ne zaman ? Yine kampanya yaparlar bence dugun sezonu acildi diyeBoshun mağazasında Aralık ayında kampanya vardı baya indirimdeydi ama bizim için erkendi evde koyacak yer yoktu alamadık mağazada alınırsın en geç 1 aya teslim etmemiz gerek dedi öylece kaldı ama ben gri istemiyorum o kampanyafakiler gri idi
Ben pek anlamam o yüzden sordumNeden evinize eşya alırken çevrenizi haberdar ediyorsunuz ki ? Tüm evi eşimle dizdik ne onu ailesi ne benim ailem beyaz eşyalarımızın markasını bilmez. Bizde deme gereği duymadık hiç
Ekimde olacak hayırlısı ileDugun ne zaman ? Yine kampanya yaparlar bence dugun sezonu acildi diye
Bende bulaşık Mak altustan çok uygun fiyata aldım çok memnunum bazen diğerlerini de Altus alsaydım diye düşünmüyor değilim :)Beyaz eşya şans işi bence, ben 6 yıldır kullanıyorum hepsi altusBlender seti dahil.
Maşallah hiç tamirci gelmedi.
Görümceminkiler bosh mesela kaç defa tamirci geldi belli değil.
Bende profilo uyumAnkastremde buzdolabimda profilo çok memnunum nerdeyse 10 yıl oldu alalı markaya çoo takılma
Bir arkadaşım tüm evi altus aldı gayet uygun ve memun ama ben güvenemedimBende bulaşık Mak altustan çok uygun fiyata aldım çok memnunum bazen diğerlerini de Altus alsaydım diye düşünmüyor değilim :)
Boşverin sormayın akrabaya falan hele aman aman. Gene anne baba neyse fikirleri alınır da.Ben pek anlamam o yüzden sordum
Bulaşık Mak çok iyi çok memnunum. Diğerlerini bilemem o hariç tüm b. eşlayalarım LG benim. Onlarda fena değil, fırınım hariç diğerleri tamirci yüzü görmedi :)Bir arkadaşım tüm evi altus aldı gayet uygun ve memun ama ben güvenemedim
LG de pahalı ben buz dolabı baktım 2 hafta kadar önce 7000 dediler bu aralar hepsi baya bir pahalıBulaşık Mak çok iyi çok memnunum. Diğerlerini bilemem o hariç tüm b. eşlayalarım LG benim. Onlarda fena değil, fırınım hariç diğerleri tamirci yüzü görmedi :)
Öyle valla maşallah hiç bana mısın demiyor.Bende bulaşık Mak altustan çok uygun fiyata aldım çok memnunum bazen diğerlerini de Altus alsaydım diye düşünmüyor değilim :)
Arçelik daha pahalıdır Profilodan ya. Eş değer olanlarıBen profilo istedim ama baya pahalı şuan ben bulaşık makinası alıcam yarın kısmetse profilo alıcam şuan evdeki profili memnunuz aynısınınalıcam nişanlım kendi alacaklarını Arçelik alacak
Yok bebeğim benim eşimin bekarlikta aldığı üç yillik beyaz esyalarinikullaniyoruzMemnun musun canım kullanıyor musun
Ama çok memnunlar bari sen baştan miele alMemnun musun canım kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?