norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.406 248 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi norwegian #41 pkasss .!.: Bende beyaz tenliyim Kullanıyorum ve güneşe alerjim var benim. Onu yüzüme sürdüm , vücuduma da hamilton un güneş kremini sürdüm hiççççç kızarmadım ki ben 19 yıl boyunca güneşten kaçan insanım :) Genişletmek için tıkla... ben vichy aldım canım baya oldu açalı bilseydim ondan alırdım ama buda iyi
pkasss .!.: Bende beyaz tenliyim Kullanıyorum ve güneşe alerjim var benim. Onu yüzüme sürdüm , vücuduma da hamilton un güneş kremini sürdüm hiççççç kızarmadım ki ben 19 yıl boyunca güneşten kaçan insanım :) Genişletmek için tıkla... ben vichy aldım canım baya oldu açalı bilseydim ondan alırdım ama buda iyi
ayeser__ mumlar yanar birer birer! Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 4.327 406 173 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi norwegian #42 Ben Babe SPF 50 kullandım. çok memnun kalmıştım . Ama biraz kremli hissi oluyor sürünce bilginize. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben Babe SPF 50 kullandım. çok memnun kalmıştım . Ama biraz kremli hissi oluyor sürünce bilginize. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.