Beyaz ten :/

Bence bronzlasmak hic ama hic guzel degil,ve gitmiyor da o bronzluk,bikini izleri falan. Ben nefret ediyorum sahiden. Esim denize gidelim dediğinde konuyu degistiriyorum. Gunes koruyucu sürüyorum tabiki ama cok berbat bisey bence..
Makyajla Istediginiz soluklugu alırsınız
Bir de hafif bronzlar demissiniz ya sanırım sarı tenli insanlari kast ettiniz. Ben oyle pamuk rengi beyaz degilim ama beyazım,damarlarim falan belirgin, saçlarımda sarı sanırım sari alt tonlu beyaz deniliyor kızkardeşim beyaz hatta güneşte pancar gibi olur,diyorlar ki sen daha beyazsin. Halbuki öyle değil. O daha beyaz.Siz uygun sac rengi ve makyajla gayet iyi hissedersiniz kendinizi. Benimde saclarimdan ötürü yüzüm soluk duruyor. Makyajla hallediyorum. Cogu rengide giyebilir surebilirsiniz. Misal bir magazaya gittigimde patlak pembe barbi pembesi denilen rujlar size cok yakışır deniyor ama yakışmıyor. Size kirmizi,cart pembe,bordo rujlar enfess olur kirmizi mor yesil renkler guzel durur. Ay kirmizidan nefret ederim ama bembeyaz tenlilere cok yakisiyor..

Çil çok hoşuma gidiyor benim, bence çok şanslısınız.
Artık yanmayı, solaryumu falan bıraktım. Tenimle barışık bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. :)
İnsana farklılık özgünlük katan şeyler ilkokulda lisede hep dalga konusu olur zaten. Ben de seviyorum çil olayını ama çocukken az dalga konusu olmadım.

Bende buğdayım ve beyaz tene bayılıyorum. Güneşe cıkıp bronzlaşmak bile istemıyorum..
Güneşe çıkmak benim için işkence gibi bir şey olduğu için ben de çıkmak istemiyorum hiç :))

Ne güzel beyaz tene sarı saçta yakışır kizil saçta bende buğday tenliyim şimdi kuaför zamanım geldi biraz actircam saçımı düşünüp duruyorum acaba yakışır mı diye
Ay yok sarı hiç yakışmıyor :) daha doğrusu cilt alt tonuna göre değişiyor sanırım, benimkine hiç gitmiyor. Koyu kestane, siyah gibi renkler daha iyi oluyor bende.
Buğday tenliyseniz açık renk saç yakışır bence size. :)

İnsana farklılık özgünlük katan şeyler ilkokulda lisede hep dalga konusu olur zaten. Ben de seviyorum çil olayını ama çocukken az dalga konusu olmadım.
Çocukken kuzenim dolgun dudaklarımla, sınıf arkadaşlarım da iri gözlerimle dalga geçerdi. Kendimi hakaten kötü hissederdim. Ulan meğer ne güzel nimetlermiş şimdi eyeliner ile daha da büyütüyorum gözlerimi Allah olmayanlara da versin hihoyt, dudaklarım da bayya güzelmiş kıskanç kuzencik

Ben de çok beyazım , eziyetli olsa da seviyorum. Tatilde bronzlaştıktan sonra etek elbise çok rahat giyiliyor, bende henüz tatile çıkamadım çıktıktan sonra giyeceğim hepsini :)

Hastalıklı gibi duruyorsan, yüzün renksizdir, hafif allıkla halledersin sorunu.

Günlük olarak doğal duran bir rimel, allık ve hafif tonda rujsuz dışarı çıkmıyorum.

Hahahaha işte istediğim tepki
İnsanları memnun etmek çok zor dimi, en iyisi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yapmak :)
Bundan sonra ben de ‘sana ne ya**m dicem

Evet evet, bi yere hafif çarpsam anında morarıyor. Bacak bacak üstüne atsam bacaklarım hemen kızarıyor, iz oluyor :))
Sonra insanlar bunu ‘bak çok beyaz olduğun için bunları yaşıyorsun.’ diyorlar.

Saçını irlanda kızılı yap valla kapında sıraya girerler
Ben doğuştan kızıl saçlı, beyaz tenli, renkli gözlüyüm ve çillerim var.. İnanın küçükken büyük olan herkes hayranlık duyar, yaşıtlarım genelde garipserdi. Farklıydım yani görüntü olarak alenen bazen keşke ben de esmer olsam, aynı olsam derdim. Çektim yani bu yüzden Büyümeye başlayınca işler tam aksi yönde ilerlemeye başladı konu sahibi de beyaz tenden ziyade saç renginden dolayı bence beyazlığı göze batıyor olabilir. Yoksa beyaz ten yaz mevsimi hariç gayet güzel farklı tonları bir deneyin bence..

Beyaz ten bence çok asil. Hele siyah kaş siyah kirpik siyah saçla birleşince aşşırı seksi oluyor. Özellikle beyaz ten üzerine giyilen siyah veya bordo elbiseler yok mu Ben de beyaz tenliyim ama çokta aşırı değil. Daha da beyaz olmak isterdim

Evet bazı yerlerde beyaz ten daha makbul oluyor ama bizim ülkemizde daha çok bronzlaşma sevdası var. Dediğiniz gibi yapacağım, teşekkür ederim :)

Hayatımda ilk kez geçen sene bronzlaşabildim (yani normal birine göre hala beyazdım ama olsun benim için üstün başarıydı )

10 günlük tatilde 50+ faktör kremle gölgede başlayarak güneşlendim, denizde havuzda çok çabuk yanıyor insan, bir şekilde oldu işte, kızardım ettim ama, Babe nin bir spreyi var o iyileştirdi kızarıklıklarımı, ismini yazarım istersen. Zaten amacı da bronzluğu korumak ve kızarıklığı yatıştırmak. Allah razı olsun onu bulanlardan

Yıllar önce bir kitap okutmuştum beyaz ten dediklerinde hemen aklıma gelir, Slav ırkı için yazar: o kadar beyazlar ki kiraz yediklerinde boğazından geçerken hafifçe o kırmızılığı görürsün, kanın akışını izlersin mum ışığında o kadar güzeldir diye.....
çok hoşuma gider

Aşırı beyaz tenli ve sarı saçlıyım. Makyaj yapmazsam tövbe bismillah ecinni gibi duruyorum. Beyaz tenin problemi güzel durmaması değil, cilt kusurları ve kızarmak bence.

Nasıl yani havuç yiyince rengin değişiyor mu?

Yağlarını sürüyorlar onu kastetmiştim

Önce küçük bi bölge de test etme tavsiyelerine uymak gerek sanırım
vallahi degısıyor fazla portakal ve havuc yıyınce renk pıgmentımız turunculasıyor arastırın bakın cıdden rengım degıstı bu kez keske beyaz kalaydım dedım bır sure yemeyınce 6 ay kadar gerı eskı halıme döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…