- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Beyaz tene sarı saç yakışmaz. Sarı tene yakışır.Ne güzel beyaz tene sarı saçta yakışır kizil saçta bende buğday tenliyim şimdi kuaför zamanım geldi biraz actircam saçımı düşünüp duruyorum acaba yakışır mı diye
İnsana farklılık özgünlük katan şeyler ilkokulda lisede hep dalga konusu olur zaten. Ben de seviyorum çil olayını ama çocukken az dalga konusu olmadım.Çil çok hoşuma gidiyor benim, bence çok şanslısınız.
Artık yanmayı, solaryumu falan bıraktım. Tenimle barışık bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. :)
Vampir gibisin çok korkunç falan diyenler oluyorduİltifat değil mi? Vampirler hep aşırı güzel tasvir edilir.
Güneşe çıkmak benim için işkence gibi bir şey olduğu için ben de çıkmak istemiyorum hiç :))Bende buğdayım ve beyaz tene bayılıyorum. Güneşe cıkıp bronzlaşmak bile istemıyorum..
Ay yok sarı hiç yakışmıyor :) daha doğrusu cilt alt tonuna göre değişiyor sanırım, benimkine hiç gitmiyor. Koyu kestane, siyah gibi renkler daha iyi oluyor bende.Ne güzel beyaz tene sarı saçta yakışır kizil saçta bende buğday tenliyim şimdi kuaför zamanım geldi biraz actircam saçımı düşünüp duruyorum acaba yakışır mı diye
herkes kendinde olmayanı istiyor sanırım :)bende beyazım ama senin anlattığın kadar değil.Açıkçası bende çok esmer ten olmak istemem.Esmerlerde beyaz tenli olmak istiyor
Kızıl çok merak ediyorum ama siyah tutkumdan dolayı yaptıramıyorum bi türlüSaçını irlanda kızılı yap valla kapında sıraya girerler
Çocukken kuzenim dolgun dudaklarımla, sınıf arkadaşlarım da iri gözlerimle dalga geçerdi. Kendimi hakaten kötü hissederdim. Ulan meğer ne güzel nimetlermiş şimdi eyeliner ile daha da büyütüyorum gözlerimi Allah olmayanlara da versin hihoyt, dudaklarım da bayya güzelmiş kıskanç kuzencikİnsana farklılık özgünlük katan şeyler ilkokulda lisede hep dalga konusu olur zaten. Ben de seviyorum çil olayını ama çocukken az dalga konusu olmadım.
Herkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Hahahaha işte istediğim tepkiLisede her yaz tatili yazlığa giderdik. Aylarca güneş deniz ikilisi ile melezler kadar bronzlaşırdım. Lise arkadaşlarım esmer olduğumu, esmerleri hiç beğenmediklerini vurgularlardı yanımda. Bir tanesi buğday tenli, sapsarı olmasına rağmen ben bembeyazım diye dolandırdı.
Sonra güneşlenmeye bıraktım. Kendi ten rengime 3 yılda döndüm. Şu an da insanlar neden bu kadar beyazsın diyorlar. Ben de "sana ne y**am" diyorum. İçimden. Bazen de dışımdan. Yorumları boş verin. Bu tipler her zaman var olacaktır.
Evet evet, bi yere hafif çarpsam anında morarıyor. Bacak bacak üstüne atsam bacaklarım hemen kızarıyor, iz oluyor :))Görsellikten ziyade bu sıkıntı bence. Bende böyleyim fazla beyazım. Yüzüm pembe beyaz olsa da vucudum bembeyaz. Günes alerjim var korunmak eziyet benim için. Biri biraz sert dokunsa morarıyorum. Kendinizi sevin, insanlar neler neler derler bizim ülkemizde. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bronz görünmek için saglık sız seyler sürmek bana cok sacma geliyor.
Ben doğuştan kızıl saçlı, beyaz tenli, renkli gözlüyüm ve çillerim var.. İnanın küçükken büyük olan herkes hayranlık duyar, yaşıtlarım genelde garipserdi. Farklıydım yani görüntü olarak alenenSaçını irlanda kızılı yap valla kapında sıraya girerler
Evet mesela bronzlaşmak bizim için işkence. O acıyı çekmektense hiç bronzlaşmam daha iyi diye düşünüyorum.
Bu sıcakta çorap giymek de çok saçma geliyor, baharda elbise giyeceğim zaman o yok gibi olan çoraplardan giyiyorum da yazın onlar bile çekilmiyor :)
Dediğiniz renkleri kullanmaya çalışacağım, teşekkür ederim. :)
ay havuc resmen turuncu yapıyorbunu duydum yedım yedım sarımtrak oldum denemeyın
vallahi degısıyor fazla portakal ve havuc yıyınce renk pıgmentımız turunculasıyor arastırın bakın cıdden rengım degıstı bu kez keske beyaz kalaydım dedım bır sure yemeyınce 6 ay kadar
Nasıl yani havuç yiyince rengin değişiyor mu?
Yağlarını sürüyorlar onu kastetmiştim
Önce küçük bi bölge de test etme tavsiyelerine uymak gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?