beyaz yalan lazım bana

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba

yardımınıza ihtiyacım var. bugün bir iş görüşmesine gideceğim ikinci görüşme olacak ve muhtemelen işe başlayacağım. şu an çalıştığım yerden daha iyi şartlarda ve evime çok yakın fakat görüşme bugün öğleden sonra olduğu için işyerinden nasıl izin alıp gideceğim bilmiyorum siz olsanız ne derdiniz patronunuza burası izin konusunda biraz katı ama çıkmam lazım bu işi kaçırmak istemiyorum nolur bir fikir verin

Acil bir işim çıktı deyin. Açıklama isterlerse de özel bir konu olduğunu söyleyin.

bugün kızımın doğum günü ,anaokulunda kutlanacak ve hazırlıklar yapıldı ,bir anne olarak orda olmam şart ,yaklaşık 5 dakika önce müdürümün yanına gittim ,bu aralar çok sık izin aldığım için çok utana sıkıla kapısını çaldım yalanım takdire şayandı

-çapaya gitmem lazım saat 2 de
-hayırdır
-ben geçen yıl ameliyat olmuştum ( burası gerçek saframı aldırmıştım )
-evet
-şimdi söyle ki karaciğerimin bir kısmını da almışlardı ( bu da gerçek ama müdür yeni olduğundan bunlardan haberi yok )
-kullandığım ilaçlar hafif geldiği için değişmesi lazım ( ilaç kullanmıyorum ) ve heyete girmem gerekiyor ,babam salı yada çarşamba demişti ama aradı az önce eylül bugün 2 deymiş heyet ,1 de çapada ol dedi
-hııııımmmmm ................ (biraz düşünme faslı ) eee git tabi yapacak bişey yok gitmen lazım .

sen bu kadar teferruatlı olmasada ,bir hastane yalanı atıver olsun bitsin,yeni işin hakkında hayırlısı olsun canım..

benimki bu kadar teferruat dinlemez birde keşke müdürden izin alsak bizde direk patron muhattap olur böyle şeylerle offf yaaa

geçen iş arkadaşım, dedemi hastaneye kaldırmışlar durumu ciddiymiş bütün ailem hastanede bende gidebilir miyim diye izin aldı halbuki 2 dedeside yıllar önce ölmüş

izin isteme benden buz gibi soğurum senden modundalar

Çok izin alan bir insan değilseniz gitmek zorundayım dersiniz.
Ne iş diye sorarsa özel bir iş diye tekrarlarsınız.
Önemli olmasa izin almazdım derseniz izin vereceğini düşünüyorum.
Yalana başvurur yalanınız ortaya çıkarsa çok mahcup olursunuz.

o zmn sen kesin okyanusta çalışıyosundur
ne deseeen.....:44:
annenin kalbi sıkısmış, hastaneye götürmüşler, burda olursam icim rahat etmez ,calışamam,lütfen gidiyim ,erken gelmeye calışırım .

Yaptığın yanlış . Zaten işten ayrılmadan 15 gün önce haber vermeliydin , sen tutup iş verene ben yarın işten ayrılacağım diyemezsin.
15gün önce haber verseydin o da sana hergün 1 saat iş arama izni vermek zorunda kalırdı yada sen o 1 saatleri 15 saat olarak toplu kullanabilirdin.

Patronunuz bayansa özel gününüzde olduğunuzu şiddetli karın ağrınız olduğunu ayakta duramadığınızı söyleyin. .
Erkekse diş ağrım kulağıma vuruyor doktora gitmem lazım diyin

yok canım orda çalışmıyorum :) ya annemi ve kızımı alet etmek isyemiyorum allah korusun gerçek olur diye kendim hastayım doktora gitmem lazım dicem yerse artık yemezse bittim bennnn

Komsum aradi evi su basmis esimde sehirdisinda gitmem lazim de ama kararli bir sekilde soyle bunu.eger ezilip bükülürsen yemez soyliyim...

iyide ,arkadaş eğer diğer iş olmaz ise burada devam edecek ,neden bu işinden de olsun ki diğeri garanti olmadan ,bende öyle yaptım ,çalışırken iş görüşmeleri ayarladım ,işim garanti olunca da söyledim 15 gün sonra işten ayrıldım ,diğer tarafada 15 gün sonra başlarım dedim ..
bu işsizlikte memelektin bu durumunda işini garantiye almadan adım atmayacaksın ..

hacdan annemle babam geldi ,onları almam lazım .havalimanına .benden baska alıcak kimse yok malesef.

hacdan annemle babam geldi ,onları almam lazım .havalimanına .benden baska alıcak kimse yok malesef.

ertesi gün annesi iş yerine geliyomuş ,merhaba ben adigenin annesiyim görüşebilirmiyim ,hatun röfleli saçlı ,makyajlı oluyomuş birde ,olur hacı teyze diyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…