bizim önümüzde 5 aylık bir askerlik sorunu olduğu için düğün hazırlıklarına fazla odaklanamıyorum
ayyyy cnm ciddi misin daha askerliğini yapmamış mı ? allahtan 5 ay :) bi bakmışsın sen bazı şeyleri halledene kadar o da o zmna kadar gelir :) :)
bence siyah olmalı çok şık
inşallah öyle olur.. askere gitmeden düğünü yapalım teklifini aldım ama tabiki kabul etmedim.. evliyken asker yolu gözlemek daha zor olur diye düşündüm :S
Siyah ve gri birleşimi birşeyler olmalı bence ya da karıştırıp takım yapılmalı ikisinin birbirine uyumu mükemmel duruyor
bunlar zor bekleyişler ... inşallah düğün hazırlıkları falan filan derken zaman su gibi akıpppp giderr :)
bunu duymak çoook güzell... eğer o temizleyiciler işi yarıyorsa çok çok sevindim.. yoksa ben aylarca mutfaktan çıkmaamam :)
pahalı şeylere aldanma bile 6 lirayamı ne uzay marka inoks temzeyici aldım.. oh mis :)
ne renk alırsan al temizliceksin o yüzden mutfagna uygun olması daha önmli :)
Tamamen aynı konuyla karsı karsıyayız :) Sıyahın asıllıgıne herzaman ınanmıs olan bırısıyım . Beyaz esyalarımın hepsını sıyah almak ıstıyodum sonradan herkes sıyah el ızı olur yok alma omrun onu temızlemekle gecer beyazı 1 temızlerken sıyahı 5 temızlersın dedıler kafamı karstırdılar sonra grı alayım dedım bakmaya gıtmıstık neler var fıyatlar neler dıye adam sakın grı alma cabuk cızılıyor cızıgı hmn bellı edıyor dedı oda kafamı karıstırdı herkes beyaz en guzelı dıyo ama bende beyaz ıstemıyorum ıcınden cıkılamayacak durumdayım yanı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?