beyazeşya beyaz mı olmalı yoksa gri mi? :S

bizim önümüzde 5 aylık bir askerlik sorunu olduğu için düğün hazırlıklarına fazla odaklanamıyorum

ayyyy cnm ciddi misin daha askerliğini yapmamış mı ? allahtan 5 ay :) bi bakmışsın sen bazı şeyleri halledene kadar o da o zmna kadar gelir :) :)

inşallah öyle olur.. askere gitmeden düğünü yapalım teklifini aldım ama tabiki kabul etmedim.. evliyken asker yolu gözlemek daha zor olur diye düşündüm :S

Siyah ve gri birleşimi birşeyler olmalı bence ya da karıştırıp takım yapılmalı ikisinin birbirine uyumu mükemmel duruyor

bunlar zor bekleyişler ... inşallah düğün hazırlıkları falan filan derken zaman su gibi akıpppp giderr :)

BENCE KESİNLİKLE BEYAZ OLMALII..gri renklileri hiç tavsiye etmiyorum been.. elini dokunsa iz bırakıyorr kesinlile uzak durumalı. en güzell beyazz bembeyaz ne güell..

yaaaa nasıl olacak bu iş :S bir yanda gri diyenler diğer yanda beyaz diyenler işim zor valla :)

Merhaba hanımlar:)
bende evlenmeden once esya secımınde hıc dusunmeden GRİ aldım
Nedenmı anlatayım
Annem Inox buzdolabı aldı parmak ızı bırakmayan
ama hıc memnun kalmadı
Bende beyaz esyacıdan cıktıgımda k.v cok kızdı grı aldım herseyı dıye
SEt ustu ocagımdan tutun bulasık mak. camasır ve buzdolabımı herseyımı Gri aldım
ama ınox deıl. coook coook memnunum buzdolabım ne parmak ızı bellı edıyor ne leke bellı edıyor
helekı ocaktan calısan bayan olarak coook memnunum neden mı cunkı beyaz renklılerde ıgrenc lekeler bellı oluyor fakat grı ocagımda hıc bısı bellı olmuyor cok memnunum
ayrıca beyaz esyalar gıt gıde rengı krem sarı gıbı bişi oluyor(annemden bılıyorum) o nedenle hıc dusunmeden Gri aldım
ve coook memnunummm
Kımılerı sey dıyor kullanıssız ve arıza verıyor falan ben karsılasmadım
tum Gri esyam arcelıkten ve memnunum

ben tercihimi bekodan yana kullandım ama gri mi beyaz mı olacağına yorumlara göre karar veririm dedim.. kimi griden çok çok memnun kimi beyaz olmalı diyor.. ama genel olarak çok sorun yaşayan yok gibi

ne renk alırsan al temizliceksin o yüzden mutfagna uygun olması daha önmli :)

Tamamen aynı konuyla karsı karsıyayız :) Sıyahın asıllıgıne herzaman ınanmıs olan bırısıyım . Beyaz esyalarımın hepsını sıyah almak ıstıyodum sonradan herkes sıyah el ızı olur yok alma omrun onu temızlemekle gecer beyazı 1 temızlerken sıyahı 5 temızlersın dedıler kafamı karstırdılar sonra grı alayım dedım bakmaya gıtmıstık neler var fıyatlar neler dıye adam sakın grı alma cabuk cızılıyor cızıgı hmn bellı edıyor dedı oda kafamı karıstırdı herkes beyaz en guzelı dıyo ama bende beyaz ıstemıyorum ıcınden cıkılamayacak durumdayım yanı :/

tasalanma arkadaşım artık herşeyin çözümünü bulmuşlar... bende senin gibi düşünüyordum.. gri eşyalar için özel temizleyiciler var ve gerçekten işe yarıyor benim o konuda içim rahat artık ama siyah konusunda bilgim yok :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…