• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyazeşya beyaz mı olmalı yoksa gri mi? :S

morfistan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
2.659
50
358
yaa arkadaşlar beyaz eşyam konusunda çook kararsızım aslında gri istiyorum fakat kimisi zor temizlendiğini,ne kadar temizlenirse temizlensin üzerinde lekeler kaldığını söylüyor..ben bu işin içinden çıkamadım...fikri olan var mı???

ben 6 yıldır kullanıyorum gri Arçelik almıştım parmak izi yapmayan inan silmesen bile hiç leke yok ben çok memnunum beyaz hoş görünmüyor zaten

benim gönlümde griden yana çok daha hoş görünüyor.. ama herkes bişey diyince karar veremedim.. bugün birkaç yere baktım bi kaçına iyice dokundum parmak izi çıkıyor mu diye ama çıkmadı :)

parmak izi çıkmayanlar var canım onlardan kullananlar memnunn yalnız bu renklı beyaz eşyaların özell temızleme jellerı oluyormuş galıba onunlaa temizlemek gerekıyormus bır tek bundan sıkayet edenı duymustummm .....

evet onu bende duydum da ne kadar etkili bilemiyorum.. valla aklım hep onlarda inşallah sorun çıkarmazlar bana :)

evet onu bende duydum da ne kadar etkili bilemiyorum.. valla aklım hep onlarda inşallah sorun çıkarmazlar bana :)

bendee siyah ıstıyorummm yaa :) kullanann bırılerııı yazsadaa bı fıkır olsaa keskee ama nerdeeeeeeeeee :)

evet iz bırakmayanları var bende istiorum mesela :) :) ben buzdolabını siyah çamaşır makinasını kımızı bulaşık makinasını da gri düşünüom :) hepsi birbirinden farklı olsun da her biri ayrı ayrı kendini tamamlasın :)

evet iz bırakmayanları var bende istiorum mesela :) :) ben buzdolabını siyah çamaşır makinasını kımızı bulaşık makinasını da gri düşünüom :) hepsi birbirinden farklı olsun da her biri ayrı ayrı kendini tamamlasın :)

ben bunu hiiç akıl edemedim... çok sevimli durur heee :)

aynen cnm düşünsene böyle cici bici :) hem artık hepsi mutfakta oluo mutfak dolabında ona uygun açık bi renk olsa mesela vizon krem ya da bembeyaz çok şeker olur :) :)

bende istiyorum öyle bişeyler :1: yaa evlenmek ne zormuş.. her şeyin çok çok çeşidi var ben bu işin altından çıkamıyorumkii :S

ben gri almayı düşünüyorum baştan beri.. evet beyaza göre temizliği zor ama sırf bu yüzden göz zevkimden vazgeçemem :9: parmak izinden ziyade ocağın temizliği sıkıntı biraz inoxta.. özel temizlik ürünlerinden kullanmak gerekecek sanırım..

bizim bulasik mak. buzdolabi ve ocakli firin gri ama oyle iz sorunum hic olmadi. sadece ocak vestel. genel olarak cok kotu hic onermem. beyaz artik en iyisi de olsa cok demode duruyor.

ben gri almayı düşünüyorum baştan beri.. evet beyaza göre temizliği zor ama sırf bu yüzden göz zevkimden vazgeçemem :9: parmak izinden ziyade ocağın temizliği sıkıntı biraz inoxta.. özel temizlik ürünlerinden kullanmak gerekecek sanırım..

sonunda tercihimi yaptım inşallah pişman olmammm :)

bizim bulasik mak. buzdolabi ve ocakli firin gri ama oyle iz sorunum hic olmadi. sadece ocak vestel. genel olarak cok kotu hic onermem. beyaz artik en iyisi de olsa cok demode duruyor.

ben tercihimi bekodan yana kullandım inşallah yanılmam yoksa işim zor :)

bende aynı durumdayım düğünüme az bi zaman kaldı hiç bişey yok daha ortada :) kararsızlık berbat bi durum :)

çok şükür beyaz eşya işini hallettik darısı diğer eşyaların başına :) sana da kolay gelsin canım.. ama şu var ki asıl kararszlık düğüne 1-2 ay kala yaşanıyor :S gelinlik,düğün yeri,vs vs ...

çok şükür beyaz eşya işini hallettik darısı diğer eşyaların başına :) sana da kolay gelsin canım.. ama şu var ki asıl kararszlık düğüne 1-2 ay kala yaşanıyor :S gelinlik,düğün yeri,vs vs ...

valla bnm de ekim kasım gibi bir şey hyrlısı :) ama tatlı telaşlar bunlar sevdiğinle evleniyorsun sonuçta :)

Back
X