• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyazeşya beyaz mı olmalı yoksa gri mi? :S

tasalanma arkadaşım artık herşeyin çözümünü bulmuşlar... bende senin gibi düşünüyordum.. gri eşyalar için özel temizleyiciler var ve gerçekten işe yarıyor ;) benim o konuda içim rahat artık ;) ama siyah konusunda bilgim yok :S

dıyosuun :44: o zaman grıden devam arkadasım :1:

Bizim düsüncemiz 'beyaz esya' adi üzerinde 'beyaz' olmali : )

Bücce ve zevk meselesi : )

bende gri çok istemiştim ilerde değiştiririm inşallah

emin ol değiştirirsin arkadaşım bi zaman sonra arızalanıyor türlü türlü masraflar çıkarıyor amann bunu tamir ettirene kadar yenisini alırım diyorsun ve alıyorsun :) sende öyle yaparsın :)

Yani bence beyaz eşya denmiş zamanında çünkü sadece beyazı varmış şimdi her renk, her kalite ve her malzemeden elektronik eşya var.Ben elektrikli eşyalarımı siyah ve gri olarak aldım.Neden derseniz, valla annem hep beyaz almıştı zamanında fakat zamanla sarardığına şahit oldum.Firmalar her ne kadar boyanıyor desede maalesef kesinlikle orjinali gibi olmuyor.Eskiler bozulunca anneme hep gri aldırdım.Bulaşık makinası-set üstü ocak-buzdolabı-çamaşır makinası hepsi yenilenip gri alındı.Marka olarakta arçelik tercih ettik.Eskilerde arçelikti hiç sorun yaşamamıştık çünkü.Çamaşır makinası evet, kesinlikle gri en ufak bir sorun yok.Temizliği çok kolay.Buzdolabı kesinlikle el izi yapmıyor.Kuru bezle bile silseniz leke falan kalmıyor üzerinde.Ancakkkkkk, eğer bulaşık makinanız ankastre olmayacak ve yanları açık kalacaksa gri tam anlamıyla işkence.İnox temizleyici şu bu asla fayda etmiyor.Yemek yaparken sıçrayan yağ adeta yapışıyor.Biraz bastırarak temizleyim deseniz hemen boyası çıkıyor.Set üstü ocakta bulaşık makinasına kıyasla ehh işte, temizliği pek kolay değil.Yine inox temizleyici ile yapıyorsunuz nazikçe. Benim ankastre olduğu için ben bulaşık makinamı ön kapağı siyah camlı aldım.Buzdolabımda ona takım oldu ön kapağı siyah cam,ocağımda siyah cam.Buyrun bunlarda resimleri.Bence cam temizliği en kolay malzeme.

$Buzdolabı.webp$Çamaşır Makinası.webp$Bulaşık Makinası.webp$Davlumbaz.webp$Ocak.webp$Fırın.webp$Arcelik-K-2369-Tost-Gril-Makinesi__61573582_0.webp

zaten beni en çok düşündüren ocağın temizliği o yağ lekelerini çıkarmak beyazda bile çok zor gride daha da zor olur gibi.. aman çizilmesin aman leke kalmasın çok uğraştırır sanki :S

Back
X