Ben kendimi bildiğim günden beri diyet yaparım 3 kilo ver 5 kilo al eskiden en azından verdiğim kiloları yine uzun zamanlarda alırdım, malesef artık öyle değil 1-1,5 ay diyet yapıyorum 6 kilo veriyorum aynen 1-1,5 ayda daha fazlası oluyorum. 4,5 sene önce 0 bedendim şimdi gögüsüm 43 bedene belim 45 bedene kalçam 47 bedene denk geliyor malesef bedenim bile yok artık. Bu sefer kararlıyım inşallah bozmayacağım.2-3 yıldır insanlar sürekli kilo almışsın diyorlar, laf sokuyorlar aklınıza ne gelirse inadına yedim sürekli onlar laf söyledikçe yedim, eşimle kendimi aynada gördüm kendimden iğrendim yanında yusyuvarlak gözüküyordum, gardolapta kıyafet koymaya yerim kalmadı ama üstüme giymeye kıyafetim yok denecek kadar az. Çünkü hep zayıflayınca giyerim diyip kıyafetler aldım üstüme uygun aldıklarımı da ya kilo aldım giyemiyorum yada sürekli giymekten eskiyor çöpe atıyorum. Göbekli bir yapım var gören herkes hamile sanıyor, hemde 5-6 aylık kimse inanmıyor bile, yok dediğimde tanımayan insanlar o zaman doğum mu yaptın diyor, doğumda yapmadım.
Ben yanlış bir şey olduğunu biliyorum ama hızlı kilo verme yollarını arıyorum. Şuanda 5 günde 5 kilo diyetine başladım, haftaya da elma diyetine başlamayı hedefliyorum. Daha sonrasında normal bir diyet programı yapar birer kez daha tekrarlarım diyorum. En azından kilo verdiğimi görmek motive edecek bunu biliyorum doğrusu sana da bunu öneririm