Beynim durdu artık

valla ben yazdığınız konularda eşinizde çok kusur bulamadım.
mama sandalyesi verdiler, geri yolladım diyorsunuz. bunun durum iyiliği ile ne alakası var ki. böyle bebek eşyaları birbirine verilir yani. bunda gurur yapacak bişi yok. Allah'a şükür bizim de durumumuz fena değil ama kuzenim oto koltuğunu verdi. ohh canıma minnet. o paraya başka bir şey aldım kızıma. hayır yani kendiniz alacaksanız da alın, geri yollamak çok uygun bir davranış değil ki?

sonra 6 saatliğine araba vermiş kardeşine. eee ne var bunda? insan arkadaşına verir yahu ihtiyaç anında. 6 saat bu. acil bir durum olursa diyip, testiyi kırmadan adamı dövmüşsünüz Nasreddin Hoca gibi. acil durumda atlar taksiye gidersiniz.

çocuğunuzun kuzenine kv ve kpnizin öyle davranması da normal. sanki çok büyükmüş gibi 5 yaşında diye de belirtmişsiniz. onun içinde nasıl fırtınalar kopuyor şimdi. ohooo. o üzülmesin diye yapıyorlar, he bazen ipin ucunu kaçırıyorlardır eminim ama bunda alınıp olay çıkaracak bir durum yok.

velhasıl siz çok büyütmüşsünüz olayları gibi geldi bana.

şimdi bana görümcem mama sandalyesini yollarsa teşekkür eder kabul ederdim.
daha sonra işim bitince geri yollardım.

arabayı kaynım isterse elbette ben de hoşlanmazdım ama bunun yüzünden tartışma çıkarırsam kötü olacağımı bildiğim icçin karışmazdım kardeşlerin işine.
sürekli alıyor . arabayı hırpalıyorsa o başka.
ama 21 günlük bebek var diye evde her an arabaya gerek olacak diye bir şey yok. hayırlı olsun bebeğiniz bu arada. güle güle büyütün
kayınvaliden ya da kayınpederin büyük oğlunu seviyorlarmış.
ben mantıklı buldum

eğer sen de 5 yaşındaki oğlunun mutlu bi çocukluk yaşamasını ve kardeşini içten içe kıskanmamasını istiyorsan sen de büyük oğlunu öp kokla. seni çok seviyorum.
sen bi tanesin. ilk göz ağrımsın vs vs diye onure et.

Anlatmadiğiniz şeyler yoksa, haksizsiniz...... göz göre göre yuvanizi dağitiyorsunuz,sakinleşin,eşinizle aranizi duzeltin....

Lohusasın ve çok hassasın.Fazla büyütmüşsün çocuk bu lafına niye kızıyorsun ki,(evet tatlım bu sizindir siz büyüdünüz şimdi kardeşiniz kullanıyor) diye bilirdin. Arabaya gelince vermiş tamam ama bu adam o çocugun babası, senin eşin herhangi bi sıkıntı da sizi ortada bırakacak degil. Bırakırsa hesap sorarsın haklı olduğun için sesi çıkmaz.Kv gelince bütün aile büyükleri aynı emin ol.Eşin eve gelince gönlünü al bence ve hassas bi dönem de olduğunu anlat.

Canim bana biraz abartmissin gibi geldi. Lohusaliktan kaynaklı olabilir daha sonra bunları okuyunca ben ne demişim yaaa diye dusunceksin bence. Kaynina arabayi isteyebilir 6 saat nedir ki ? İşi vardır. Kocan ne dicek Hayır veremem 21 gubluk bebegime bişey olabilir araba gerekebilir mi diyecek allah aşkına ? Gorumcen de keşke vermeden gerek olmadığını soyleseydin verdikten sonra geri yollamak çok ayıp. 5 yaşında ki kuzen e gelince olabilir canım böyle şeyleri hepimiz yaşıyoruz cidden çocuk kiskanabilir şimdiye kadar tüm ilgi ondaydi. Şimdi bebeği kiskanip ona zarar vermesin diye böyle konuşmuş olabilir. Lütfen biraz mantıklı ol canım.

lohusa atarı dıye bısey var kocan okusun bı zahmet onu...hasasssın...normall

alınganlık da yapabılırsın bu surecte ıdare etmesını bılecek senı

ayrıca bende gorumcemın cocugu bız buna bınmıstık yok bu bızımdı dıye bıdı bıdı etse bende gerı yollarım..

çok güzel bir fikir

Lohusalıktasın sanırım çünkü abartmışsın. İlk konuda kullanmak istememekte haklısın ama göndermeden önce telefon açış teşekkür edip uygun bi dille istemediğini söylemeliydim
İkinci konuda 6 saat değil 1 günlük de verebilirdi acil durumda taksi denen bişey var yani bu baya sorun çıkartmak için çıkartmak olmuş
Üçüncü konuda kv kp densizlik etmişse etmiş adama niye çatıyorsun ki. Sende bebeği kucağına alınca de ki "bak duydun mu yavrım babanne dede seni az seviyormuş " de geç
Adama mesafe koyanda sensin belli ki bunaltmışsın adamı. Bence biraz hatayı kendinde ara biraz da sakin ol Çan'ına yazık

Anlatmadiğiniz şeyler yoksa, haksizsiniz...... göz göre göre yuvanizi dağitiyorsunuz,sakinleşin,eşinizle aranizi duzeltin....
Kısacası ben eşimin ailesini günahım kadar sevmiyorm öyle diyeyim
sağol coco ya çocuklarn ikide bi bu bizimdi demeleri çok battı bana. Mantıklı düşünemiyorm kabul ama eşimin lohusa oldğm için bana anlayış göstermesi gerekmez mi

dark beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)) bende sadece iyi yazıyorm. Ama amaç oğlanı sormak mı bana gizliden gizliye umrumda değilsin demek mi anlayamadm.

ben istedim evet ama sanki oğlana bşy olsa aramayacağm onu. Mesaj atması beni daha da sinir etti. Biz konuşacak evreyi geçtik sanırım korkuyorm artk sonumuz nereye gidecek acaba sürekli ailesi yüzünden problem çıkıyor

Kızlar bu arada daha çok sevilen çocuk benim değil görümcenin oğlan

Bu arada istemedigin ve buna ragmen sana gelen esyalari geri gondermen gayet yerinde bir davranis. İhtiyaci olana versinler. Cope atmandan iyi bence. Ben de densiz kaynanamin bana gonderdigi yorganlari vsyi geri vermistim
Dün görümcem benim kızlara bir kaç oyuncak ve birer kat kıyafet yolladı. Ben kızlara ısrarla pembe kıyafet giydirilmesinden hoslanmadigimi söylüyorum üstelik. İki kat pespembe böyyykkkk
Gidip degistirdim hemen. Ama malum marka olduğu için magaza viyak viyak pembe doluydu. En uygunları alıp geldim. Ki bilirler ben pek uğramam o mağazaya sevmem renk cümbüşünü çünkü.
Şimdi arayıp "gönderdiklerimi bi giydirip gostersene" derler
Ne diycem bilmiyorum. Sen ne güzel cevvalmissin
Hayır bana sanki nereden ne almış anasını satayim. 4 yıl sonra ilk defa yeğenine harcama yaptı ben de şaşırdım. Aylık 8-9 bin kazanan kadın bir de

tutumum garip kabul ediyorum ama aşamıyorum bu durumu

dark beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)) bende sadece iyi yazıyorm. Ama amaç oğlanı sormak mı bana gizliden gizliye umrumda değilsin demek mi anlayamadm.
Ben de oyle anladim ondan kizdim
Hadi sen hassas doneminde olabilirsin, onun da incisi dokulmez yani bence canim karim nasilsin sevgilim diye yazsa,barismaz misin? Esyalari geri gondermende de haklisin. Sen elalemin ssyasini kullanmaya mecbur degilsin, gonullu istesen tamam. Biri benden bebegimin kuculmuslerini istese seve seve yollarim. Ama simdi bebegi olan birine dann diye esya yollarsam saygisizliktir bu. İsteyen olmamis ki? Ne haddine duser sana yollamalari?

Bu arada istemedigin ve buna ragmen sana gelen esyalari geri gondermen gayet yerinde bir davranis. İhtiyaci olana versinler. Cope atmandan iyi bence. Ben de densiz kaynanamin bana gonderdigi yorganlari vsyi geri vermistim
kesinlikle. İlk vereyim dediğinde verme abla biz alırız sen ihtiyacı olana ver dememe rağmen yolladı bana eşyaları

Kardeş abartmışsın gibi. Boşver söylesinler öyle. Varsın diğer torunu daha çok sevsinler. Ne olur?
Eşiniz de belki aslında sizinle konuşmak istediği için "oğlum nasıl?" diye mesaj atıyordur. Ciddi ciddi bu ayrımı yaptığını sanmıyorum.
Lohusalıktan fazla etkilenmiş olabilirsin.
Eski eşya kullanmaktan hoşlanmadığını açıkça mutlaka belirt ki yollamasınlar.
Etrafımdaki herkes bilir mesela benim başkasının eskisini kullanmayacagimi. Bu konuda takıntılı oldugumu.

yani siz lohusa atarındasınız sanıyorum.
araba hariç geri kalanların hepsinde haksızsınız.
çocuğumuz olduktan sonra sırayı o alıyor. bunu kabullenmek lazım. ha sizi de sorması gerkti doğru ama ben de iyiyim deseniz adamcağız anlayıp hatasını söylerdi.
mama sandalyesi gibi ürünler çok da ucuz olmuyor ve tek kullanımlık da değiller. ne güzel iyi niyetle düşüp yollamışlar siz de art niyetle geri yollamışsınız! ben çok severim elden ele böyle ürünlerin dolaşmasını. tüketim çılgınlığını önlüyor harika birşey. insanların eski usul samimiyetlerini de geri getiriyor.
ee 5 yaşındaki çocuk diyebilir bu benimdi diye. yani o yavrunun bu lafına kinlenmek kalbin karardığını gösterir malesef. siizn adınıza üzüldüm. kayınpederin falan seni çok seviyoruz demesini bebğiniz anlayamayacak yaşta. o içerleniyordur belki. zira herşeyi idrak ediyor. biraz gönlü olsun diye demişlerdir.

şu konuda tek haklı olduğunuz konu araba. onda da malesef eşinize söz geçiremiyorsunuz ben olsam artık çabalamazdım. ya da sattırırdım arabayı. taksiyle gider gelirim ihtiyaç oldukça. cnm sıkılmaz en azındna.

kesinlikle. İlk vereyim dediğinde verme abla biz alırız sen ihtiyacı olana ver dememe rağmen yolladı bana eşyaları
Saygisizlik etmis
Aynisini bana da yaptilar ama bebek esyasi konusunda degil, yeni evlenmisim evime caya gelmis kaynana,cay makinami gordu bu kucuk yetmez bize dedi. Ben de birsey demedim,simdiki aklim olsa 7/24 sizle oturmayacam sonucta biz iki kisiyiz gelen gidenimiz yok ben calisiuorum derdim
Uc gun sonra bana kiraathanelerde kullanilacak kadar buyuk bir cay makinasi yollamisti. Sinirlendim,esime dedim bunu al gotur ister anana ver ister baskasina ver. Esim de goturup bir arkadasinin isyerine verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…