- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
şimdi bana görümcem mama sandalyesini yollarsa teşekkür eder kabul ederdim.Beymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
çok güzel bir fikirOglum nasil diye mesaj atan babayi ben olsam aynen su sekilde cevaplarim: oglunuzun mesaj atabilmesine ve telefon kullanabilmesine x yil var. Lutfen o sureyi bekleyip tekrar deneyiniz
Ve bu herifi aksam olunca eve de almam
Aaaa disarda mi kaldin canim sen, e tabii oglun kapi acamiyor daha
Kısacası ben eşimin ailesini günahım kadar sevmiyorm öyle diyeyimAnlatmadiğiniz şeyler yoksa, haksizsiniz...... göz göre göre yuvanizi dağitiyorsunuz,sakinleşin,eşinizle aranizi duzeltin....
sağol coco ya çocuklarn ikide bi bu bizimdi demeleri çok battı bana. Mantıklı düşünemiyorm kabul ama eşimin lohusa oldğm için bana anlayış göstermesi gerekmez milohusa atarı dıye bısey var kocan okusun bı zahmet onu...hasasssın...normall
alınganlık da yapabılırsın bu surecte ıdare etmesını bılecek senı
ayrıca bende gorumcemın cocugu bız buna bınmıstık yok bu bızımdı dıye bıdı bıdı etse bende gerı yollarım..
dark beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)) bende sadece iyi yazıyorm. Ama amaç oğlanı sormak mı bana gizliden gizliye umrumda değilsin demek mi anlayamadm.Oglum nasil diye mesaj atan babayi ben olsam aynen su sekilde cevaplarim: oglunuzun mesaj atabilmesine ve telefon kullanabilmesine x yil var. Lutfen o sureyi bekleyip tekrar deneyiniz
Ve bu herifi aksam olunca eve de almam
Aaaa disarda mi kaldin canim sen, e tabii oglun kapi acamiyor daha
ben istedim evet ama sanki oğlana bşy olsa aramayacağm onu. Mesaj atması beni daha da sinir etti. Biz konuşacak evreyi geçtik sanırım korkuyorm artk sonumuz nereye gidecek acaba sürekli ailesi yüzünden problem çıkıyorIyide konu sahibi istemiş canım oğlumuz dışında konuşmayalim diye.
Size gelince konu sahibi.
Sorunları oturup konuşup çözmeye çalışın,karşılıklı dökün içinizde ne varsa. Aynı evde iki yabancı gibi evlilik azap olur.
Dün görümcem benim kızlara bir kaç oyuncak ve birer kat kıyafet yolladı. Ben kızlara ısrarla pembe kıyafet giydirilmesinden hoslanmadigimi söylüyorum üstelik. İki kat pespembe böyyykkkkBu arada istemedigin ve buna ragmen sana gelen esyalari geri gondermen gayet yerinde bir davranis. İhtiyaci olana versinler. Cope atmandan iyi bence. Ben de densiz kaynanamin bana gonderdigi yorganlari vsyi geri vermistim
tutumum garip kabul ediyorum ama aşamıyorum bu durumubence sen çok büyütmüşsün her şeyi.özellikle eşinin ailesine karşı tutumun çok garip.her şeyin altında kötü bir neden arıyorsun sanki.anlattıkların büyütülecek kavga çıkarılacak şeyler değil.
bilmiyorum bana öyle geldi.
Ben de oyle anladim ondan kizdimdark beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)) bende sadece iyi yazıyorm. Ama amaç oğlanı sormak mı bana gizliden gizliye umrumda değilsin demek mi anlayamadm.
kesinlikle. İlk vereyim dediğinde verme abla biz alırız sen ihtiyacı olana ver dememe rağmen yolladı bana eşyalarıBu arada istemedigin ve buna ragmen sana gelen esyalari geri gondermen gayet yerinde bir davranis. İhtiyaci olana versinler. Cope atmandan iyi bence. Ben de densiz kaynanamin bana gonderdigi yorganlari vsyi geri vermistim
Kardeş abartmışsın gibi. Boşver söylesinler öyle. Varsın diğer torunu daha çok sevsinler. Ne olur?ben istedim evet ama sanki oğlana bşy olsa aramayacağm onu. Mesaj atması beni daha da sinir etti. Biz konuşacak evreyi geçtik sanırım korkuyorm artk sonumuz nereye gidecek acaba sürekli ailesi yüzünden problem çıkıyor
Saygisizlik etmiskesinlikle. İlk vereyim dediğinde verme abla biz alırız sen ihtiyacı olana ver dememe rağmen yolladı bana eşyaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?