Beynim durdu artık

barışırdım tabiki öyle mesaj atsa. Helva süt yapıyor diye helva almış gelmiş bi de helvadan ye süt yapsın oğluma diye mesaj atmış işteyken. Oğlan dışında konulmayalm derken ben bunu kastetmedim ki Bana ikide bi mesaj at demedim yani. Görümce ztn benle küsmek için yer arıyordu bahanesi oldu. Bu kız lohusa o alınsın ben alınmayayım demedi yani hiç.
Geçinmeye gönlü olmayan denir bu duruma....
bu ben oluyorum sanırım

Aman gorumce varsin kussun sana,daha iyi basini dinlersin,gereksiz kalabalik yapmaz tepende

Bi de kaynım sürekli arabamızı alır yani kızlar ben 9 aylık hamileyken bile verdi eşim. Adam resmen yüzsüz artk. Bizde krediyle aldık yani arabayı o da çeksin bi kredi alsın adam sömürdü artık

Bence biraz abartıyorsun gibi ne olacak yani kullansan mama sandalyesini benimde 5 aylık oğlum var görümcem banada getirip veriyor kullan diye gayet de kullanıyorum bağırıp kaçmaz ya. Yani kv kp öyle yapması bana gore yine normal çünkü bebeğin daha çok küçük dünyadan haberi yok diğer torununa o şekilde davranması gerekir. He aynı yaşta olsalardı cocuklar o zaman sen haklıydın tabiki öyle dememesi gerekiyor. Canım bence fazla alınganlık yapıyorsun boşuna ne kocanla aranı boz ne kendini yıprat pireyi deve yapmissin

bilmiyorum bilmiyoruum eşimin ailesinin görgüsüzlkleri beni delirtiyor. Kabul bazen anartıyorm ama tahammül sınırımı geçtiler sanırım

eşinin ailesini sevmiyorsun diye eşinle kötü oluyorsun? değer mi. al şimdi huzurunuz yok? lohusasın diye kendini koyverme. asıl o zaman depresyon olursun. kimler neler yaşadı. diplomatik ol. onlar sana açıkca kötülük yapmamış sen sorun çıkarmışsın. al bir köşede dursun ne olacak?

Araba konusu ve gorumcenin israrla esyalari yollamasinda sen haklisin. Onun disinda cok abartiyosun bence.
Araba mevzusu cok uzamis haklisin. Senin ailen de zirt pirt istesin o zaman arabayi. Yuzsuz insanlardan nefret ediyorum.

bilmiyorum bilmiyoruum eşimin ailesinin görgüsüzlkleri beni delirtiyor. Kabul bazen anartıyorm ama tahammül sınırımı geçtiler sanırım
Doğumun da etkisi var sende biraz sakin ol. Belli ki eşinin ailesini fazla sevmiyorsun. Ama yapma yani o senin eşinin ailesi sevmesen de saygı duymalısın yoksa eşinle huzursuz olursun böyle görmezden gel duyma kapa kulağını iyi tarafından bak olaylara kendini ve evliliğini yipratirsin yoksa..

Bide böyle oldukça eşin seni suçlar kızar her zaman çünkü görünüşde onlar seni düşünüyor gibi davranıyor sen böyle yaptıkça göze batarsın biraz sende politik ol yani buyutme herşeyi ve gerçekten bunlar çok küçük sorunlar emin ol bebisin le ilgilen sen

bebişle ilgileniyorm ama kv nin seveceğim ben bunu diye çocuğu uyandırması da beni çıldırtıyor mesela. Sakin kalamıyorm. El kadar bebenin nesini seveceksin çocuk bende duruyo ztn hep mecburen

Lohusalık depresyonuda cok pis birsey yahu ben bir ay boyunca herşeye aglamıştım ve cok alıngan olmuştum. Sizde alinganlik yapmışsınız benim kv sürekli kaynımın kızına sen benim ilk göz agrımsın derdi. Çünkü kıskanıyordu. Üzülmesin diye. Şimdi de hepiniz benim gözümde eşitsiniz ayrımınız yok diyor.

bebişle ilgileniyorm ama kv nin seveceğim ben bunu diye çocuğu uyandırması da beni çıldırtıyor mesela. Sakin kalamıyorm. El kadar bebenin nesini seveceksin çocuk bende duruyo ztn hep mecburen
Bende kayinvalidemle ayni evde yaşıyorum ilk doğum yaptığımda bende öyleydim bu doğum psikolojisi sadece benim kimse elemesin istiyorsun deli oluyodum sevince ama zamanla o geçiyor şimdi kendim götürüp kucagina veriyorum sevsin diye babanane sonuçta tabiki sevecek
Lohusaligin verdigi şeyi yaşıyorsun geçecek zamanla gerçekten elinden geldiği kadar sakin ol kendini eşinin yerine koy senin ailene karşı bu tutumda davransa me hissedersin. Yeni annesin bir evladın var dünyaya değer onu düşün sakin kalmaya çalış

bi de aynı evde yaşasam huniyi takardım heralde. Keşke eşim tamamen ailesi ve beni ayırsa onlarla aramda seviyelş bi ilişki olsa. Ben bi sınır koysam da onlsr sınırı hep geçiyorlar. Hayata farklı yerlerden bakıyorz. Ve kabul ben abartıyorm ama elimde değil

Normalde de bu şekilde davranıyorsanız Allah eşinize sabır versin bence. Lohusalık durumunuzdan dolayı eşiniz alttan almalıydı kabul ama siz ailesini sevmediğiniz için bu şekilde davranıyorsunuz gibi geldi. Yani onlar ne yapsa size batacak sanki...

Yanlış olmasın ama, sizin bu tavrınızı ben ''olduğu gibi görünen'' yada ''özü sözü bir'' olmanıza bağlıyorum. İçi neyse dışı da o derler ya, o misal. Bunu dememin sebebi, tüm konularınızı okumuş ve takip etmişliğimdir.

Eşyayı geri yollamanız bu konu doğrultusunda bakıldığında doğru değil, ancak geçmiş birikimleriniz olmasından ötürü tepkinizi biliyorum. Yine de daha makul bir yol bulmanızı tercih ederdim.

Araba kısmına gelirsek, bir şeyi bir kaç kez yahut acil durumda istemekle bunu alışkanlık haline getirmek arasındaki farkı bilememek gerçek anlamda can sıkıcı. Kim olursa olsun, o araba borca harca girerek alınmış. Yine de tartışma çıkarmamakta fayda olacaktır.

Helva ye, oğlum nasıl gibi mesajları gönderirken bence eşiniz gülüyordur. Çünkü sinir etmek değil, şakayla karışık yazıyor zannımca.

Ama bence şu döneminiz haklı yada haksız olmanızı seçmemiz gereken dönem değil. 21 günlük annesiniz, hormonlarınız dengeniz karışmış ve dış etkenler sizi tetikliyor. Nasıl ki biz her şeyi eşimiz ve yuvamız için yapıyorsak bizde bu dönemde hoşgörüyü bekliyoruz pek ala...

Sonunu göremiyorum demeyin, ama böyle sudan sebepleri problem etmeyin. Ayrılırsanız, bunlar sebep miymiş deyip üzülen çok kadın var kk'da...

Hakkınızda hayırlısı, canınızı sıkmayın. Taze anne/babasınız. Tadını çıkartın, bu seferlik tekrar bir yaklaşın :)

Nekadar kaprisli davranmissiniz. Bebeginiz dogmus, oturup keyfini cikaracaginiza yok kaynana sunu dedi yok gorumce bunu yapti. Senin o esyalari geri gondermene gorumcen bisey dememis ama, demis olsaydi onada verir veristirirdin sanirim. Sanslisin ki karsindaki insanlar olgun.

herşeye bir kulp takmışsınız gibi geldi bana,
kaynım arabayı aldı (6 saatliğine ) alsın ne olacak dağ başında yaşamıyorsunuz acil bişi olursa taksi var.
evveliyatında yaşanan başka sorunlar varsa bilemem tabi ama bu anlattıklarınızdan,
lohusa depresyonuna girmiş olabilirsiniz gibi geldi .
benim çocuğum dünyada iken, görümcemin kızını sevmesi vs vs büyütmeyin bu kadar
relax olun ..

Bence biraz büyütmüşsün konu sahibi 5 yaşındaki çocuk kıskanır tabi kv nin yaptığı doğru değil, ama kendince çocuk kıskanmasın diye iyi niyetle bişey söylemiş fazla alınmışsın , araba konusunda 2 kere okudum 6 gün mü 6 saat mı acaba diye? 6 saatlik bir sürede acil birşey olsa(Allah korusun) taksi çağırabilirsiniz sonuçta.
Görümce de iyi niyetle vermiş eşyaları Görümce dememiş ki bu da bizim buna da çocuğu oturtmuştum diye küçücük çocuk söylemiş bunda darılacak bir şey göremedim..

Hassaslaşmışsın biraz belki uykusuzluk yorgunluk belki doğum sonrası hormonal durum , belki de eşinden doğum sonrası beklediğin ilgiyi görememen neden olabilir. Bence sen asıl nedeni bulmaya çalış eşinle konuşarak. bebeğin daha küçücükmüş eşine duygusal anlamda en ihtiyaç duyacağın dönemleri böyle stresli geçirme..

Kadının ne mecburiyeti var başkasının çocuğunun eşyasını çocuğuna kullandırmaya.

Binlerce liralık bişey mi de gerek yok para vermiyim bunu kullanıyım desin.

Alıngan olmaktada haklısın eşinin destek olması gerekirdi

Kötü geçirmeyin bence bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…