barışırdım tabiki öyle mesaj atsa. Helva süt yapıyor diye helva almış gelmiş bi de helvadan ye süt yapsın oğluma diye mesaj atmış işteyken. Oğlan dışında konulmayalm derken ben bunu kastetmedim ki Bana ikide bi mesaj at demedim yani. Görümce ztn benle küsmek için yer arıyordu bahanesi oldu. Bu kız lohusa o alınsın ben alınmayayım demedi yani hiç.Ben de oyle anladim ondan kizdim
Hadi sen hassas doneminde olabilirsin, onun da incisi dokulmez yani bence canim karim nasilsin sevgilim diye yazsa,barismaz misin? Esyalari geri gondermende de haklisin. Sen elalemin ssyasini kullanmaya mecbur degilsin, gonullu istesen tamam. Biri benden bebegimin kuculmuslerini istese seve seve yollarim. Ama simdi bebegi olan birine dann diye esya yollarsam saygisizliktir bu. İsteyen olmamis ki? Ne haddine duser sana yollamalari?
bu ben oluyorum sanırımGeçinmeye gönlü olmayan denir bu duruma....
Aman gorumce varsin kussun sana,daha iyi basini dinlersin,gereksiz kalabalik yapmaz tependebarışırdım tabiki öyle mesaj atsa. Helva süt yapıyor diye helva almış gelmiş bi de helvadan ye süt yapsın oğluma diye mesaj atmış işteyken. Oğlan dışında konulmayalm derken ben bunu kastetmedim ki Bana ikide bi mesaj at demedim yani. Görümce ztn benle küsmek için yer arıyordu bahanesi oldu. Bu kız lohusa o alınsın ben alınmayayım demedi yani hiç.
bu ben oluyorum sanırım
bende öyle düşündm açıkçası keşke hep küs kalsa diyormAman gorumce varsin kussun sana,daha iyi basini dinlersin,gereksiz kalabalik yapmaz tepende
Bence biraz abartıyorsun gibi ne olacak yani kullansan mama sandalyesini benimde 5 aylık oğlum var görümcem banada getirip veriyor kullan diye gayet de kullanıyorum bağırıp kaçmaz ya. Yani kv kp öyle yapması bana gore yine normal çünkü bebeğin daha çok küçük dünyadan haberi yok diğer torununa o şekilde davranması gerekir. He aynı yaşta olsalardı cocuklar o zaman sen haklıydın tabiki öyle dememesi gerekiyor. Canım bence fazla alınganlık yapıyorsun boşuna ne kocanla aranı boz ne kendini yıprat pireyi deve yapmissinBeymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına(görümcemin oğlu) oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
bilmiyorum bilmiyoruum eşimin ailesinin görgüsüzlkleri beni delirtiyor. Kabul bazen anartıyorm ama tahammül sınırımı geçtiler sanırımBence biraz abartıyorsun gibi ne olacak yani kullansan mama sandalyesini benimde 5 aylık oğlum var görümcem banada getirip veriyor kullan diye gayet de kullanıyorum bağırıp kaçmaz ya. Yani kv kp öyle yapması bana gore yine normal çünkü bebeğin daha çok küçük dünyadan haberi yok diğer torununa o şekilde davranması gerekir. He aynı yaşta olsalardı cocuklar o zaman sen haklıydın tabiki öyle dememesi gerekiyor. Canım bence fazla alınganlık yapıyorsun boşuna ne kocanla aranı boz ne kendini yıprat pireyi deve yapmissin
Doğumun da etkisi var sende biraz sakin ol. Belli ki eşinin ailesini fazla sevmiyorsun. Ama yapma yani o senin eşinin ailesi sevmesen de saygı duymalısın yoksa eşinle huzursuz olursun böyle görmezden gel duyma kapa kulağını iyi tarafından bak olaylara kendini ve evliliğini yipratirsin yoksa..bilmiyorum bilmiyoruum eşimin ailesinin görgüsüzlkleri beni delirtiyor. Kabul bazen anartıyorm ama tahammül sınırımı geçtiler sanırım
Bide böyle oldukça eşin seni suçlar kızar her zaman çünkü görünüşde onlar seni düşünüyor gibi davranıyor sen böyle yaptıkça göze batarsın biraz sende politik ol yani buyutme herşeyi ve gerçekten bunlar çok küçük sorunlar emin ol bebisin le ilgilen senbilmiyorum bilmiyoruum eşimin ailesinin görgüsüzlkleri beni delirtiyor. Kabul bazen anartıyorm ama tahammül sınırımı geçtiler sanırım
bebişle ilgileniyorm ama kv nin seveceğim ben bunu diye çocuğu uyandırması da beni çıldırtıyor mesela. Sakin kalamıyorm. El kadar bebenin nesini seveceksin çocuk bende duruyo ztn hep mecburenBide böyle oldukça eşin seni suçlar kızar her zaman çünkü görünüşde onlar seni düşünüyor gibi davranıyor sen böyle yaptıkça göze batarsın biraz sende politik ol yani buyutme herşeyi ve gerçekten bunlar çok küçük sorunlar emin ol bebisin le ilgilen sen
Bende kayinvalidemle ayni evde yaşıyorum ilk doğum yaptığımda bende öyleydim bu doğum psikolojisi sadece benim kimse elemesin istiyorsun deli oluyodum sevince ama zamanla o geçiyor şimdi kendim götürüp kucagina veriyorum sevsin diye babanane sonuçta tabiki sevecekbebişle ilgileniyorm ama kv nin seveceğim ben bunu diye çocuğu uyandırması da beni çıldırtıyor mesela. Sakin kalamıyorm. El kadar bebenin nesini seveceksin çocuk bende duruyo ztn hep mecburen
bi de aynı evde yaşasam huniyi takardım heralde. Keşke eşim tamamen ailesi ve beni ayırsa onlarla aramda seviyelş bi ilişki olsa. Ben bi sınır koysam da onlsr sınırı hep geçiyorlar. Hayata farklı yerlerden bakıyorz. Ve kabul ben abartıyorm ama elimde değilBende kayinvalidemle ayni evde yaşıyorum ilk doğum yaptığımda bende öyleydim bu doğum psikolojisi sadece benim kimse elemesin istiyorsun deli oluyodum sevince ama zamanla o geçiyor şimdi kendim götürüp kucagina veriyorum sevsin diye babanane sonuçta tabiki sevecek
Lohusaligin verdigi şeyi yaşıyorsun geçecek zamanla gerçekten elinden geldiği kadar sakin ol kendini eşinin yerine koy senin ailene karşı bu tutumda davransa me hissedersin. Yeni annesin bir evladın var dünyaya değer onu düşün sakin kalmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?