Hamileykende dedi aynısını alacam onu sizden diye epey bi çıkıştım ona hatta o dediklerimi unutamıyo.Bu akşam yine öyle diyince tabi tabi alırsın emin ol dedim.Çok istiyosan tıbbın imkanlarını sonuna kadar kullan doğur sende dedim yüzüme bakıyo.Ciddi değildir belki fakat söylemesi bile irite ediyor ..
Sizinki yine insaflı davranmış. Benim bir tanıdığım 4o günlük torununa pekmez tereyağı veriyormuş çocuk zayfta kılo alsın diye. Çok üzülüyorum çocuğA.
Allah bütün kv akıl fikir versin
Oyyy bide ağzında çiğneyip vermişAmaaaaan ne olacak sanki ben çiğnedim de verdim balığı” demiş. Bu da böyle bir anımmış :)
Hem konuştu hem yaptı anlamadımki zaten birden.Ben hiç o çaylardan kullanmadım.Kendisini kızımın annesi zannediyo dün akşamki performansı çaydan ibaret değildi.Hamileliğimden beri üstüme oynuyo.Önceki mesaj cevaplarımda anlattım.öncelikle Allah bağışlasın.
Biraz sakin.
Yaptığı yanlış evet siz de bu tip durumlarda sakinliğinizi koruyup "yok annecim biz vermiyoruz istemiyoruz " deyip bebeği alacaksınız. biz demenizin sebebi de eşinizle ortak kararınız gibi görünmesi için.
Ancak eklemeden geçemeyeceğim ,gaz olmasın diye verdiğimiz ilaçlardan daha masum inanın o çay..
kimyon çayı papatya çayı ıhlamur verdik 6 ay öncesinde doktor tavsiyesiyle.
çok gözünüzde büyütmeyin ama bundan sonrası için de müsade etmeyin tabi ki.
ilişkinizi kesmeye, küsmeye gerek yok. sadece tavrınızı koyacaksınız.
Nişandan sonra içlerine bişey giriyo onların.kv düğünden sonra
acaba ne yapsamda gelini deli etsem diyorlar gibi geliyor ,
hakıkaten saçmalıyorlar
Çok şükür eşim arkamda.Ona şikayet etmeme bile gerek yok annen böyle yaptı böyle dedi gibi.Kendisi görüyo zaten cevabınıda veriyo annesine.eşiniz arkanızda işi bi cinnete bakar. yok eşiniz arkanızda değilse geçmiş ola.
İnanın beklemiyodum.Hani şaka olarak denir ya çay veriyim mi sana diye öyle bişey sandım.Kafamı çevirmemle gördüm zaten ne yapıyo bu kadın diye.Aldım hemen kucağından evimize geldik.Nasıl sesinizi çıkaramadığınız kısmı beni sinirden deli etti ya, kusura bakmayın ama... Öyle kayınvalidenin başından aşağı geçiririm o çaydanlığı, çay nasıl içirtiliyormuş görür. El kadar bebeğin şuan tek koruması anne ve babası... Şu kadarcık şeyi bile yapamayacak mısınız? Siz de bunu yapamazsanız kim yapacak? Öyle çekinmeleri, şaşırmaları, kalakalmaları bir kenara bırakıyorsunuz ve bebeğinizi ne pahasına olursa olsun koruyorsunuz bundan sonra. Lütfen ya... Böyle saçma salak cahil insanların elinde oyuncak etmeyin yavrularınızı. Bir kaç kere bas bas bağırın bakalım devam edebiliyor mu?
Çok şükür eşim arkamda.Ona şikayet etmeme bile gerek yok annen böyle yaptı böyle dedi gibi.Kendisi görüyo zaten cevabınıda veriyo annesine.
Aman bebeğinizi bu kadınla asla yalnız bırakmayın, çıngar çıkarmaktan da çekinmeyin. Böyle cahil insanalar, karşısındakinin suskunluğundan besleniyor. Deli midir nedir ya... Çay öyle yalnız iyi gitmez, pasta börek de verseymiş yavruya.. Öf...İnanın beklemiyodum.Hani şaka olarak denir ya çay veriyim mi sana diye öyle bişey sandım.Kafamı çevirmemle gördüm zaten ne yapıyo bu kadın diye.Aldım hemen kucağından evimize geldik.
Yok Allah korusun.Dibinde oturmamızı istedi ama ben anneme yakın oturuyorum eşiminde isteğiyle.aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Mevlüdümüz var yarın yine karşı karşıya gelmek zorundayım ama huzur vermicem ona evimde.Aman bebeğinizi bu kadınla asla yalnız bırakmayın, çıngar çıkarmaktan da çekinmeyin. Böyle cahil insanalar, karşısındakinin suskunluğundan besleniyor. Deli midir nedir ya... Çay öyle yalnız iyi gitmez, pasta börek de verseymiş yavruya.. Öf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?