- 17 Aralık 2015
- 27.009
- 49.326
- 598
buraya yazmak yerine kaynananiza kukremeniz lazimdi biz bebeklere cay veriyoruz nedemek biz vermiyoruz o nolacak manyakmi ne bu insanlardaki ozguvende beni yedi gecenlerde 10 aylik kizima dayim kendi ictigi bardaktan kendi agzina soktugu kasikla cay verdi kizima kapinin onunde buldu kendini resmen evden kovdum rezil ettim o bebek size emanet kaynanaymis amcaymis dayiymis anneymis hic umrunuzda olmasin emametinize zarar geliyosa herseyi yapmak hakkinizŞuan sinirden titriyorum.Kaynanam olacak şahıs 47 günlük bebeğime çay verdi ya bildiğiniz siyah çay.Şok oldum bişey diyemedim.Biz bebeklere çay veririz dedi şaka yapıyo sandım üç çay kaşığı çay verdi. Yetmezmiş gibi bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo.İki damla sütüm var o da kaybolacak.Lohusalık depresyonumu yeni yeni atlatıyorum zaten.Bir daha hiç bir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim benim yanımda bu konuda ama abartmıyorum dimi bu normal bi durum olamaz.
Yengem yeni doğum yaptığında meme uçları yaraydı emziremedi, babannemde eski usul ağzına şekerli su verdi. Yengem baya diretmişti tabii haklı olarak ama çocuk açlıktan sürekli ağlıyodu. Şekerli suyu içince sustu. Öyle bir durum mu vardı ki çay verdi acaba?
Yok Allah korusun.Dibinde oturmamızı istedi ama ben anneme yakın oturuyorum eşiminde isteğiyle.
Bende onu merak ettim.hadi bir cay kasıgı tamamda üç kasık verilirken napıyomuş acaba konu sahibi3 kaşık çay verirken siz ne yapıyordunuz ?
Hayır.Bebeğim yeni mama yemişti.Koltuğa yanına koydu sorsan konuşuyo onunla kızımda tavana bakıp sesler çıkarıyo.Ben telefonla konuşuyodum 6-7 kişi vardık orda ama kulağımda onlarda.Tahmin etmedim öyle bi şuursuzluk yapacağını.Yengem yeni doğum yaptığında meme uçları yaraydı emziremedi, babannemde eski usul ağzına şekerli su verdi. Yengem baya diretmişti tabii haklı olarak ama çocuk açlıktan sürekli ağlıyodu. Şekerli suyu içince sustu. Öyle bir durum mu vardı ki çay verdi acaba?
Benim ki emzirmeye kalkmıştı 60yaşındaydı bunamamıştı da yapıyorlar böyle densizlikler sakin olun öncelikle bebekle yalnız bırakmayın
Benim ki emzirmeye kalkmıştı 60yaşındaydı bunamamıştı da yapıyorlar böyle densizlikler sakin olun öncelikle bebekle yalnız bırakmayın
Koca karıda değil 50 yaşında.Zaten sütüm çok azdı bugün o bile yok.bu koca karı yaşlılardan gına geldi artık ya.
lohusaların sütünün kesilmesinin en büyük nedeni bu kadınlar.
tükensin bu nesil artık.
O an müdahele edemedinizmi?Çok basitti halbukiŞuan sinirden titriyorum.Kaynanam olacak şahıs 47 günlük bebeğime çay verdi ya bildiğiniz siyah çay.Şok oldum bişey diyemedim.Biz bebeklere çay veririz dedi şaka yapıyo sandım üç çay kaşığı çay verdi. Yetmezmiş gibi bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo.İki damla sütüm var o da kaybolacak.Lohusalık depresyonumu yeni yeni atlatıyorum zaten.Bir daha hiç bir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim benim yanımda bu konuda ama abartmıyorum dimi bu normal bi durum olamaz.
bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo
Şoktaymış. Öyle söyledi.Bende onu merak ettim.hadi bir cay kasıgı tamamda üç kasık verilirken napıyomuş acaba konu sahibi
Daha önce zeytinyağı içirmeyede kalktı.Sayesinde lohusalık bunalımına girdim.Sütüm zaten azdı bebeğim az geliyo diye ağlıyarak zorla emiyodu mememdeki çocuğu kucağımdan aldı.Aç bu çocuk doymuyo mama verelim diye.Bide buluz üstünden memesine tutuyodu bende olsada emzirsem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?