- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi Purple2295
-
Affetmelik bir şey değil. 2015de sokakta ..... teki laf atdi sinirlenib küfür etdim oda bana etdi o kadar sinirli oldum ki, o günden hala aklıma geldikce beddua okurum o ite. O günnem sora sinirli biri oldum biri bir haksızlık etsin, bir laf etsin, ya da bir haber yorum okuyayım aşırı öfke doluyorum. Sürekli iç sesim kavga etmeye küfür etmeye başliyor. O kadar fazlaki halsiz kaliyorum namazmi kilacak halim bile kalmiyorÖfkenin sebebi ne ?
Kimi affedemiyorsan affet inan cok rahatliyorsun.
Evet galiba icime atmakdan oluyor. Ama nasil umursamaz sakin mutlu biri olucam?Gecen buna benzer bir konu vardi. Sizin gibiler herseyi icine attiklari icin boyle olduklarindan bahsetti. Ve nezaman pat pat diye insanlarin yuzune herseyi soyleyince kesilmis bu ic sesle olan tartismalari.
Valla mantikli geldi.
Ne yasadiniz ki bu hale gelecek?
Bence de oyle. Cok tesekkur ederim. Yapicam.Vesvese sanırım bol salavat öneririm
Affetmelik bir şey değil. 2015de sokakta ..... teki laf atdi sinirlenib küfür etdim oda bana etdi o kadar sinirli oldum ki, o günden hala aklıma geldikce beddua okurum o ite. O günnem sora sinirli biri oldum biri bir haksızlık etsin, bir laf etsin, ya da bir haber yorum okuyayım aşırı öfke doluyorum. Sürekli iç sesim kavga etmeye küfür etmeye başliyor. O kadar fazlaki halsiz kaliyorum namazmi kilacak halim bile kalmiyor
Bir çeşit takıntınız olabilir. Psikiyatriste gitmenizi öneririm.kizlar benim gibi olan var mi? Çok yoruluyorum. Beynim sürekli kavga ediyor sürekli küfür ediyor. Mesela bir olay olsun sora beynim hep o olayı hatırlıyor kavga ediyor durmadan. Kalbim beynim yoruluyor artık halsiz kalıyorum. Beni üzen sinirlendiren seylerden nasıl kurtulayım iç sesim sürekli aynı konuları tartışıyor. Artık işimi yapamaz hale geldim. Namazlarmı bile zorla kılıyorum. Susturamıyorum bu iç sesi öfkesi bitmiyor. Baska insanlari kiskanmaya basladim artik icleri huzurlu diye. Huzura hasret kaldim icimdeki öfke yüzünden.
Öyle gözüküyorlar. Benim gibi öfkeli küfürbaz iç sesleri yok sanki. Beynimi kalbimi yoruyor abla bu ses. Kalbimi kıran bir sey olsun yıllarca her gün aklıma gelir.Nereden biliyorsunuz kıskandığınız insanların sakin olduğunu
Buda haksızlık değil mi? Sadece bu değil mesela netde bir şey okuyayım bir şeye kizayım hep aklımda kalıcak. Öfkem geçmeyecek. Normal olmadigimi biliyorum. Bende nasil düzeleyim bu huydan nasıl kurtulayım diye konu acdım.Cidden tek problem bu mu ?
Unut gitsin yahu 2015 ten beri bunu mu düsünüyorsun?
hergün sokakta orda burda nelerle karsilasiyorum ben hepsini düsünsem sen gibi delirmistim simdi..
Bende birileri tarafindan haksizliga ugradin kazik attilar vs affedemiyorsun onun öfkesini tasiyorsun sandim.
Evet okb var.Bir çeşit takıntınız olabilir. Psikiyatriste gitmenizi öneririm.
Tamam tekrarlayan düşünceler, zihinsel geviş getirme de deniyor buna. Yaşanan kötü olaylar daha da arttırabilir sorunları ama pek bir şey yoksa da basit düşünceleri de sürekli kafaya takar hale gelebilirsiniz. İlaç kullanıyor musunuz?Evet okb var.
Buda haksızlık değil mi? Sadece bu değil mesela netde bir şey okuyayım bir şeye kizayım hep aklımda kalıcak. Öfkem geçmeyecek. Normal olmadigimi biliyorum. Bende nasil düzeleyim bu huydan nasıl kurtulayım diye konu acdım.
Öyle yapıyorum sabah akşam beni sinirlendiren kişiler karşimdaymış gibi sövüb sayıyorum. Yinede geçmiyor öfkem.İçinizde hesaplaştığınız kişilerle karmik bağ kurmuşsunuz ayrılmanız gerek. O kişi karşınızdaymış gibi sesli bir şekilde konuşup içinizdekileri söyleyin. Vedalaşın ve helalleşin.
Bir de beyin inatçıdır. Örneğin bir şey düşünmemeye çalışın sürekli o konuyu düşünürsünüz. Ya da düşünmeye çalışın o konuya bir türlü odaklanamadığınızı göreceksiniz. Dolayısıyla başka konularla ilgilenip takıntıdan kurtulmanız gerek. Rahatlatıcı bitki çayları, lavanta, vanilya gibi kokular da sizi rahatlatır. Hiç çözemiyorum derseniz de anksiyete giderici antidepresan işe yarayacaktır tabii ki psikiyatrist kontrolünde.
Bunun için para lazım. Çalişinca ilk işim o olucak. Teşekkür ederim düşünmeniz bile yeterli)))Keske yardimci olabilseydim.
Psikologa gitmeyi düsünüyor musun?
Antidepresant kullaniyordum iyi olunca birakiyorum yine kotu oluyorumTamam tekrarlayan düşünceler, zihinsel geviş getirme de deniyor buna. Yaşanan kötü olaylar daha da arttırabilir sorunları ama pek bir şey yoksa da basit düşünceleri de sürekli kafaya takar hale gelebilirsiniz. İlaç kullanıyor musunuz?
Ama antidepresanlar en az 6 ay kullanılır. Sizin durumunuzda sürekli düşük dozda dahi kullanılabilir. İlacı doktor mu bıraktırıyor?Antidepresant kullaniyordum iyi olunca birakiyorum yine kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?