- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi Purple2295
-
Hayir kendim.Ama antidepresanlar en az 6 ay kullanılır. Sizin durumunuzda sürekli düşük dozda dahi kullanılabilir. İlacı doktor mu bıraktırıyor?
Ama hiç öyle olur mu bu şekilde daha da kötü olursunuz. Doktor kontrolünde kullanıp yine doktor kontrolünde bırakmanız gerekiyor çok yanlış kendi kendinize kullanamazsınız.Hayir kendim.
Ilk isim doktora gitmek olucak. Ama sindilik maddi durumum uygun degil)))Ama hiç öyle olur mu bu şekilde daha da kötü olursunuz. Doktor kontrolünde kullanıp yine doktor kontrolünde bırakmanız gerekiyor çok yanlış kendi kendinize kullanamazsınız.
Devlet hastanesine de gidebilirsin özel şart değil.Ilk isim doktora gitmek olucak. Ama sindilik maddi durumum uygun degil)))
Yasadigim yerde devletde psikolog var mi bilmiyorum, arastiricam. Cok tessekkur ederim yardimci oldugunuz icinDevlet hastanesine de gidebilirsin özel şart değil.
Yardımım dokunduysa ne mutlu. Size söyleyebileceğim tek şey asla kendi kendinize ilaç kullanmayın hele psikiyatrik ilaçlar sizi daha kötü yapabilir.Yasadigim yerde devletde psikolog var mi bilmiyorum, arastiricam. Cok tessekkur ederim yardimci oldugunuz icin
Sadece laf attığı için mi böyle oldu ? O olayı kafanda bitirmelisiniz .Affetmelik bir şey değil. 2015de sokakta ..... teki laf atdi sinirlenib küfür etdim oda bana etdi o kadar sinirli oldum ki, o günden hala aklıma geldikce beddua okurum o ite. O günnem sora sinirli biri oldum biri bir haksızlık etsin, bir laf etsin, ya da bir haber yorum okuyayım aşırı öfke doluyorum. Sürekli iç sesim kavga etmeye küfür etmeye başliyor. O kadar fazlaki halsiz kaliyorum namazmi kilacak halim bile kalmiyor
Belki de ondan sora olmadi ben hep boyleydim ama oda beni sinirlendiren olaylardan biriydi. Gözümün önünde birine hsksızlık yapılsın aşırı sinirleniyorum o adam unutuyor belki ben hala öfkeli kalıyorum. Ya da kendim yanlışlıkla birine haksızlık yapayım bir yanlış yapayım beynim unutmuyor bu seferde kendime sövüyor.Sadece laf attığı için mi böyle oldu ? O olayı kafanda bitirmelisiniz .
Evet aynen öyleyimFazla baskı?
Tüm hareketlerinizi sorgular mısınız?
Kuralcı mısınız?
Böyle bir ortamda mı büyüdünüz, net yargılarla?
Adaletli birisin demek ki ... Ama kendine de düşünerek zarar vermemen gerekiyor . Biraz akışına bırakmayı denesen . Düşünmemeye çalışsan ?Belki de ondan sora olmadi ben hep boyleydim ama oda beni sinirlendiren olaylardan biriydi. Gözümün önünde birine hsksızlık yapılsın aşırı sinirleniyorum o adam unutuyor belki ben hala öfkeli kalıyorum. Ya da kendim yanlışlıkla birine haksızlık yapayım bir yanlış yapayım beynim unutmuyor bu seferde kendime sövüyor.
Evet öyleyim. En korktuğum şey birinin kalbini kırmak. Birine haksızlık yapmak. Bana ya da başkasına yapıldığında da aşiri öfke doluyorum. Dertde burasında düşünmemeyi başaramıyorum gece söve söve yorgun kalıb uyuyorum sabahda söve söve öfkeyle uyanıyorum. Neyse özür dilerim başinizi şişirdim.Adaletli birisin demek ki ... Ama kendine de düşünerek zarar vermemen gerekiyor . Biraz akışına bırakmayı denesen . Düşünmemeye çalışsan ?
Evet aynen öyleyim
çok doğru. Icimi okuduniz sanki. Cok tesekkur ederim.Öfke olarak hissedilen şey de esasen bir kırgınlık olmalı Purple. Siz, çok kırıldığınız için çok öfkelisiniz.
Ve hatta şunu diyor olabilirsiniz "Ben bu kadar iyi kalmaya çabalar ve bu bedeli öderken, onlar nasıl bu kadar fütursuzca davranıp aynı zamanda bu kadar hafif hissediyorlar?"
Coook tesekkur ederim. Allah razi olsunNacizane önerim, sesli şekilde kavganızı edin, konuşun. Kimsenin olmadığı bir yerde sesli şekilde Allah'a anlatın kendinizi. Bu rahatlama sağlayacaktır.. Günde 5-10-15 dakika meditasyon müzikleri dinleyin, olumlu telkinler yapın. Namazlarınızı terk etmeyin, gün içinde zikir çekin. (la havle vela kuvvete illa billah, Subhanallah, lailaheillallah gibi...) bir de sıkıntısını yaşadığınız mevzuya odaklanmayın, aklınıza geldiği zaman rahatça ondan uzaklaşın. Bu dediklerim zaman alır ama düzelir merak etmeyin.
Meditasyon müziği tavsiyelerim:
Aktardan portakal yağı alın, uçucu olandan, suyla seyreltip bu meditasyon müziklerini dinlerken odaya sıkın. Kokuyu, sesi, kendinizi hissedin.
Allah kolaylık versin.
Arastircam tabi ki cok tesekkur ederim.Yapar misib bilmem ama eft yöntemi ilr dusunceleri servest bırakıyorsun. Netten arastir derim baya etkiki birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?