Beynim.

Beyninin susmaması nedir iyi bilirim. Kavga patırtı küfür şiddet ne ararsan bende de var. Kafamın içi susmuyo hiç. Susturamıyorum. Allah sonumuzu hayretsin. Kelin ilacı olsa başına sürer o yüzden bi önerim olmycak ama içimden nedense sana aklından geçenleri kağıda yaz demek geldi. Kendi kendinin dostu da düşmanı da sensin unutma.

Yok canım ne özrü .
Böyle düşünürsen çok yorulursun ama bence aşamıyorsan bir yardım alabilirsin bu konuda

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Yukarida Filipina2010 bana tavsiye etdigi seyler var onlari sizde deneye bilirsiniz bekli yardimi dokunur)

Yok canım ne özrü .
Böyle düşünürsen çok yorulursun ama bence aşamıyorsan bir yardım alabilirsin bu konuda
Gececek abla kendimede sana da soz veriyorum. Iyilesmek icin elimden geleni yapicam 3-4ay sora iyilesmis istedigim okulu kazanmis mutlu huzurlu bir kadin olucam. Sanada yazib soylerim

Enteresan. Bence pek kendinizle barışık biri değilsiniz, kendinizi sevmiyorsunuz, kendnize saygınız ve özgüveniniz yok, ya da az. Bana böyle geldi. Psikoloğa görünmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…