Beynimi kemiren konu

:5:

çok saolun kızlar dedıklerınızı uygulayacam benım eşime bısey soylememem kanımca olayı daha kotuye gotururdu en azından sımdı.dıkkat edıyor.belkı onun ıcınde dedıgınız gıbı art nıyet yok yengemde var.ozaman oda kendıne daha cok cekı duzen verır..ama yengeme dedıgınız gıbı laf dokundurmam lazım..saolun ..iyiki varsınız

Yani eşiniz baktığı için art niyet yok işin içinde ama yengenizde olabilir öyle mi ? İki bakışı yakalamzsınız, tek taraflı değil bu..

Senin yanında başka bir kadına dikkatlice bakması konusunda uyarmalısın eşini , yarın belki bir arkadaşın ya da komşun için aynı problemle karşılaşabilirsin , hayat uzun..Bu tip şeylerden rahatsız olduğunu söylemelisin bence de .. Sıkma canını..

eğer bu konuyu paylaşıp ortamınıza girebilecek biri varsa onun fikrini alabilirsiniz. anne ya da abla gibi... abinize gidince o da gelir ve gözlemler ve gerekirse laf dokundurur. en azından sizden başka kişinin de farkettiğini anlar eşiniz. inşallah hiç birine gerek kalmaz da bu sorun ortadan kalkar hayırlısıyla.

Yani eşiniz baktığı için art niyet yok işin içinde ama yengenizde olabilir öyle mi ? İki bakışı yakalamzsınız, tek taraflı değil bu..

ya zaten ıkı tarafın baktıgını farkettıgım an eşime soledım.yoksa yengem otada b..k da bakan bırı bılıyorum.oda belkı o bakıyor dıye baktı amn varya nefret ettım bu olaylardan kabusum oldu ....hıc kolay bır olay deıl..bır yandan yanlıs anlamıs olabılırım dıger yandan dogru olabılır..asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık hesabı ne yapacagıma karar veremedım konduramıyorum da of valla bılmıyorum ya pskolojım bozuk ..suan bana ne desenız deyın..aklımı kontrol edemıyorum

ben hamıleyken eşimi kaynanama şikayet etmiştim herkese bakıyo benı sınır edıyo dıye ve bı olayıda anlatmıstım...sağolsun kaynanacımda anneme soylemıs,yenı doğum yapmıştım eve geldık..annem bı fırçaladı benı bende tabıı yalanlamıştım o yanlış anlamış diye...
böyle konular kımseye anlatılmıyo ve aynı senınkı gıbı benım yengemde butun ılgı benım üstümde olsun ister,ayılır bayılır ..işte bende artık hiç oralı olmuyorum..napim boyle bı durum kımseye anlatılmıyo kendını yıyosun anca...

keske solemeseydın aklında yoksada soktun
akrabalardan cıkıo ne cıkıosa ama bı bakıstan bısı anlasılmaz. bı ara anmde yengemın babamdan hoslndgı kanısndaydı.
ve tum bagları kopardı ıyıde yaptı.
erkekle kadın cok ıc ıce olmıcak

allah korusun seni ya valla arkadaşım cok üzüldüm allah hepimizide korusun
bence bunu yengene çaktır ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler var bole bakışıyorlar felan ama ole bole belli etme can alıcı sözle rkullan kendi başına kalınca otursun ağlasın yani.
benim yengemde cok edepsizdir bole bu konularda değilde bizi cok üzer. bende onu sözlerimle çok ağlatmışımdır.
baştan al önlemini dua et allaha bide. eşine bu tür konuları çaktırma ne olursa olsun. kendi ıcınde hallet. gidip gelme görüşme canım sende

bende anlattıklarından arada bir eylem oldugunu sanmıyorum.
ama platonik + yasak ve heyecandan öyle bakışmalar hoşlarına gittiği için yapıyolardır..
senin yerinde olsam abimin de oldugu bir ortamda yengem eşime öyle tutulup bakarsa hooop yenge noldu X'e bakılı kaldın :))) der im ve onunda senin kıllandıgını bilmesini sağlardım..
ve emin oldugum an yengemi bir kenarda sıkıştırır sen neden kocama tip tip bakıyorsun abime soracagımda önce sana bi soriyim dedim.. sen demezsen abime soriyim belki o bi fikri vardır der.. dahada aynı ortama girmemeye çalışırdım..
Eşimede başka bir nedenden yengenle tartıştıgımı söyler gitmezdim..

Bu zırt pırt yapılan ev gezmelerini anlamıyorum otursanıza evinizde, abiniz bile olsa ne işiniz var o kadar sık evinde!
Haremlik selamlık olayı doğruymuş valla, uygulamak lazım bence, sinir bozucu bi durum çoookkk!

insallah öyle birsey yoktur.... ama keske söylemesdiniz hemen, handi derler ya esegin aklina karpuz kabugunu düsürmeyin, yani insallah yoktur ve bundan sonrada olmaz

oooffff ne kadar zor kötü bir durum umarım düşüncelerinde yanılıyorsundur varsa böyle birşey çok çirkin cidden insanlar şaşırmış galiba abinin çocukarı varmış bide :( bence yengenin yanında sakın kocanı anlatma mutluluk gösteriside yapma çünkü bazı kadın tipleri kıskançtır hazımsızdır başkalarının hatta kardeşlerinin bile mutluluğunu kıskanır bozmak ister belkide sizi kıskanıyor ve huzur bozmaya çalışıyor senin farkettiğini anladıktan sonra daha kocandan kaçması gerekir yani ne bilim utanır insan burda kalın bize gelin falan ne demek keşke eşine söylemeseydin adamın aklında yoksada şimdi aklına girmiştir kadın ona bakıyor diye o da bakma gereği duyacak abine söyleme sakın birşey kesinleşmeden bu çok ağır bir suçlama çünkü Allah yardımcın olsun :(

SEnin daha evvel pişirdiğin ama onun az yediği veya 40 sene dursa aramayacağı bir yemeği "abimlerden geldi" de sofraya koy ve izle bakalım!

SEnin daha evvel pişirdiğin ama onun az yediği veya 40 sene dursa aramayacağı bir yemeği "abimlerden geldi" de sofraya koy ve izle bakalım!

:))) süper fikir bencede dene ama iyi takıntıya dönüştürme bunları zor bir durum ama düşündükçe daha da inandırırsın kendini

Bu zırt pırt yapılan ev gezmelerini anlamıyorum otursanıza evinizde, abiniz bile olsa ne işiniz var o kadar sık evinde!
Haremlik selamlık olayı doğruymuş valla, uygulamak lazım bence, sinir bozucu bi durum çoookkk!

O değilde nickinin hakkını veriyorsun.

eşinin abinin evinde kalalık die ısrarcı olması dkkatimi çekti sadece.Çok ilginç peşini bırakma bu işin

haremlik selamlik uygulamak lazim diyemi nickini yakistirdiniz kadin dogru soluyo herkes uygulamis olsa ne ole cok aldatma olur ne ihanet ayrica konuyu acan bayanin esi süphelendigi yengesine nikah düsüyor asil siz o cevapi yazarken keske biraz düsünseydiniz akliniz uzun ya

fazlasiyla veriyor:)

Adımı (nickimi değil) erkeklerin kadını aşağılamak için kullandığı deyimi seçerek oluşturdum. Bir nevi eleştiri var orada, anlamasanız da sevgili hemcinsim sizi koruyan bir addır bu.

Harem selam olayı ise harem selamı savunduğum için değil, dikkat ederseniz "bunu bile yaptıracaklar insana" anlamındadır. Bu kadar önyargılı olmanızı neye boçlusunuz acaba!?

Konuda iğrenç ilişkiler/bakışlar/imalar varken neden işin bu kısmına takıldınız, hani yorumunuz konuyla alakalı?

At gözlüklerinizi çıkarıp bencilce ve sığ eleştiriler yapmak yerine cümlede anlam bilgisi ve deyimler konularına çalışın biraz.

Back
X