beynimi o kadından nasıl kurtarırım

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
iyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.

Yandığınız kadar yansın inşallah , yuva yıkanin yuvası olmasın ,Allaha havale edin .

bu düşüncelerden kurtulayım diye psikiyatriye başladım

Surekli sunu dusunun yuvaya sebep olan hic bir zaman huzur bulamiyor er yada gec onunkide dagiliyor ister ilahi adalet ister karma ister negatife negatif cekimi hep bunu getirin akliniza sogursunuz
Ben daha evliye dadanip evine esine cocuguna sebep olanin mutlu oldugunu gormedim

O olmasa başka bi kadın olacaktı o sadece bahaneydi böyle düşün. Ki gerçekte bu. Kadının şekli şemali kişiliği hiçbişeyi önemli değil. Tek gerçek şu ki karaktersiz bir adam varmış hayatında.

Onun cani acisa ne olacak. Sabredin karsiligindam Kendiniz icin en güzel en büyük mutlulugu dileyin sürekli. O kadini öylece birakin.

ona karşı hiçbirsey hissetmiyorum. ondan kurtulacagımı düşünerek seviniyorum
Öyleyse o kadına tesekkur edin. Sizi bu adamdan kurtarmış.
İçini yakacaginiz kişi kocanizdir. Bırakın diğer kadını yuvanizi yıkan bizzat Eşiniz. Kabulleninartik. O yuvaya sadakat esinize aittir.

Sizi onun icin terkeden onu da baskasi icin eder hic uzulmeyin ihanet yanina kar kalmaz kimsenin adamin sutu bozukmus

demet akalın ,ıbrahım Kutluayla beraberken,Demet Sener onları ayırmıstı.sımdı ne oldu ? Demet sener ve Ibrahım kutluay boşanıyor hemde aldatılma ıle.Demet akalın ıse çok mutlu:) yanı gelecegı yalnız Allah bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…