- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
iyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
bu düşüncelerden kurtulayım diye psikiyatriye başladımAldatılma malesef intikam alınca geçmeyen bi acı türü. İçinizin soğuyacağını sanmıyorum. Lanet edip koşarak uzaklaşın bence. Eşiniz onu da aldatınca belasını bulacaktır zaten. Siz içinizi kinden nefretten arındırın boşverin. Burunları b.ktan kurtulmaz zaten.
ona karşı hiçbirsey hissetmiyorum. ondan kurtulacagımı düşünerek seviniyorumKocanin canini ne yaptin buarada
Yandığınız kadar yansın inşallah , yuva yıkanin yuvası olmasın ,Allaha havale edin .[/QUOTE
insallah
O kadın da seni kocandandan kurtarmışona karşı hiçbirsey hissetmiyorum. ondan kurtulacagımı düşünerek seviniyorum
Surekli sunu dusunun yuvaya sebep olan hic bir zaman huzur bulamiyor er yada gec onunkide dagiliyor ister ilahi adalet ister karma ister negatife negatif cekimi hep bunu getirin akliniza sogursunuziyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
O kadın da seni kocandandan kurtarmış
Öyleyse o kadına tesekkur edin. Sizi bu adamdan kurtarmış.ona karşı hiçbirsey hissetmiyorum. ondan kurtulacagımı düşünerek seviniyorum
demet akalın ,ıbrahım Kutluayla beraberken,Demet Sener onları ayırmıstı.sımdı ne oldu ? Demet sener ve Ibrahım kutluay boşanıyor hemde aldatılma ıle.Demet akalın ıse çok mutlu:) yanı gelecegı yalnız Allah bılıriyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?