- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
düşünüyorum ama ne davası açabilirim ki. biraz araştırdım. o kadına dava açamıyoruz nedenide zina suç olmaktan çıkmış. savcılık önemli görürse kadının amirine söyleyip disiplin soruşturması açılabiliyormuş.dav açın o kadına içiniz soğur belki
var var düğünümde çeyreğini taktıkocan seni aldatırken kadının senin varlığından haberi var mıymış peki?
düşünüyorum ama ne davası açabilirim ki. biraz araştırdım. o kadına dava açamıyoruz nedenide zina suç olmaktan çıkmış. savcılık önemli görürse kadının amirine söyleyip disiplin soruşturması açılabiliyormuş.
kararlıyım.Evliliğin devam ediyormu yoksa ayrılmakda kararlımısın?
Devam edeceksen malesef daha çok kurcalar o kadın beynini
Ayrılacaksan düşünme derim, geçmişi düşünüp üzme kendini boş yere
ay varsa süper olur. ben biraz daha araştırayım ozamanburada kaç tane konuda geçti aynı zamanda kadına dava açan
haberlerde yakın zaman da bile gördüm
haberlerde çıktı eşinin sevgilisinden de tazminat aldı diye
bence tekrar araştırın
benim öyle ultra süper bilgilerim yok
ama
buradan ve netten gördüğüm açabiliyorsunuz
yön değiştirmiyorum. kadını daha öncedende tanıyordum pek haz etmiyordum. o değil başka birisi olsaydı ayrılır ne hali varsa görsün derdim. bu kadar kafaya takmazdımBu olayların sebebi o kadin mi ki hedef o?
Aldatılan kadının düşmanı kocasidir, kaynana çilesi çekenin hedefi yine kocası olmalıdır. Kocaciklarinizi masum kılmak için yön değiştirmeyin.
boşanmak üzereyim. bu konuda net kararım ama evi terk etmedim. benim düzenimi bozamaz. ottan cöpten olsun basında erkek bulunsun mantığıda yok bendekocadan boşanmadınız ve kadının canı yakmak istiyorsunuz değil mi dogru tahmin
işi cocugu aileyi felan bahane etmeyin
çocuk o ailede sağlıklı buyumez zaten
işi etmeyin zaten aldatmayı kanıtladığınız da tazminat nafaka size bakmak zorunda kalacak
aileyi de takmak zorunda değilsiniz bu durumda
aynı seyi bende diyordum. herkez yapar ama yapmaz!Parası olmayan erkek zaten aldatmaz diyr düşünüyorum aynı fikirdeyiz
Parası olmayan erkeğin etrafında kadın olmaz ki zaten özgüveni düşüktür
Parası olan erkeğin özgüveni yüksektir eğer potansiyel varsa aldatır karısını önemli olan nefsine hakim olmaktır
Merakta etmiyor değilim kocam zengin olsa acaba..
Neyse klasik Türk kadını moduna girip benim kocam yapmaz diyeyim
ay varsa süper olur. ben biraz daha araştırayım ozaman
ay varsa süper olur. ben biraz daha araştırayım ozaman
dava acmaktan bahsediyorum aldatmayı ogrendikten sonra hemen dava acmanız gerekir aksi takdirde zamandan tam emin değilim ama 3 ay olmalı 3 ay içinde aldatmayı kullanabilirsiniz yoksa kabul etmiş sayılıyorsunuzboşanmak üzereyim. bu konuda net kararım ama evi terk etmedim. benim düzenimi bozamaz. ottan cöpten olsun basında erkek bulunsun mantığıda yok bende
işlerim arasında senin için baktım
1-)Hukuka aykırı fiil bulunmalıdır. Somut konuda aldatan eş ile birlikte olduğu iddia edilen üçüncü kişi arasında bir ilişki olmalıdır. Bu ilişki evlilik birliğinde korunması gereken sadakat yükümünün ihlali görünümündedir. Eş ile üçüncü kişi arasındaki bağ diğer aldatılan eş için kişilik haklarını ihlal edecek türden duygusal veya fiziksel bir bağdır.
2-) Üçüncü kişinin karşısındaki kişinin evli olduğunu bilmesi ve bilerek isteyerek ilişki kurması gerekme, yani üçüncü kişinin kusurlu olması aranmaktadır. Bu bilme serbest iradenin ürünü olmalıdır. Karşı taraf tarafından aldatma, hataya düşürme veya korkutma gibi iradeyi sakatlayıcı nedenlerin bulunmaması gerekir. Aldatılan eş açtığı davada öncelikle bu hususu ispatlanmalıdır.
3-) Bilerek isteyerek evli bir kimseyle ilişkiye giren bireyin fiili ile diğer eşin kişilik haklarının ihlali arasında uygun illiyet bağı bulunduğu açıktır.
4-) Aldatılan eş, söz konusu aldatma fiili nedeniyle kişilik hakları saldırıya uğramış olmalı yani bir zarar doğmalıdır.
alıntıdır..
avukat biri yazmış
kişilik hakkına saldırı olduğu için ispatlayabilirse açabilir diyor
önemli olan evliyken görüştüğünü ispatlamanız
Yani başlıkta da görüldüğü üzere derdiniz beyninizi "o kadin"dan kurtarmak. Oysa ki tek düşmanınız eşiniz. Bilinçaltında kocisleri masum görüp başka suçlu arıyorsunuz. Sadece siz değil. Hani iki çocuk hoş olmayan şeyler yapar, anneler birbirlerinin üzerine atarlar. Benim kızımı onun kızı ayarttı, yanlış arkadaş seçimi vs. Sizinki de o hesap. Aslında kocis masum ama fettan bir kadın çıkmış karşısına garibin.yön değiştirmiyorum. kadını daha öncedende tanıyordum pek haz etmiyordum. o değil başka birisi olsaydı ayrılır ne hali varsa görsün derdim. bu kadar kafaya takmazdım
nasil bir mantikla bu kanunu degistirdilerse
Bu yazıda kanun değişmeden önceki kararlar mevcut yalnız .
2015 değişen yasa ile aldarılmada 3.kişilere tazminat davası açılamıyor artık .
tesekkur ederim ama bunu da kaldırdılar. tek avantajım kadının kamuda calışması. savcılık uygun görürse amır disiplin sorusturması acılabiliyor.işlerim arasında senin için baktım
1-)Hukuka aykırı fiil bulunmalıdır. Somut konuda aldatan eş ile birlikte olduğu iddia edilen üçüncü kişi arasında bir ilişki olmalıdır. Bu ilişki evlilik birliğinde korunması gereken sadakat yükümünün ihlali görünümündedir. Eş ile üçüncü kişi arasındaki bağ diğer aldatılan eş için kişilik haklarını ihlal edecek türden duygusal veya fiziksel bir bağdır.
2-) Üçüncü kişinin karşısındaki kişinin evli olduğunu bilmesi ve bilerek isteyerek ilişki kurması gerekme, yani üçüncü kişinin kusurlu olması aranmaktadır. Bu bilme serbest iradenin ürünü olmalıdır. Karşı taraf tarafından aldatma, hataya düşürme veya korkutma gibi iradeyi sakatlayıcı nedenlerin bulunmaması gerekir. Aldatılan eş açtığı davada öncelikle bu hususu ispatlanmalıdır.
3-) Bilerek isteyerek evli bir kimseyle ilişkiye giren bireyin fiili ile diğer eşin kişilik haklarının ihlali arasında uygun illiyet bağı bulunduğu açıktır.
4-) Aldatılan eş, söz konusu aldatma fiili nedeniyle kişilik hakları saldırıya uğramış olmalı yani bir zarar doğmalıdır.
alıntıdır..
avukat biri yazmış
kişilik hakkına saldırı olduğu için ispatlayabilirse açabilir diyor
önemli olan evliyken görüştüğünü ispatlamanız
aldatmayı başlamasıyla 5 yıl ögrendiğim günden itibaren 6 ayda acılması gerekiyor. ben daha hukukı olarak öğrenmedim aldattığını. bu arada da delil topluyorum.dava acmaktan bahsediyorum aldatmayı ogrendikten sonra hemen dava acmanız gerekir aksi takdirde zamandan tam emin değilim ama 3 ay olmalı 3 ay içinde aldatmayı kullanabilirsiniz yoksa kabul etmiş sayılıyorsunuz
kurtulması gerekenler vardır belki !nasil bir mantikla bu kanunu degistirdilerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?