- Konu Sahibi Hayalyarim
-
iyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
Bence iki tarafta suçluBu olayların sebebi o kadin mi ki hedef o?
Aldatılan kadının düşmanı kocasidir, kaynana çilesi çekenin hedefi yine kocası olmalıdır. Kocaciklarinizi masum kılmak için yön değiştirmeyin.
O kadin olmasa başkası olacaktı. Kocaların ne olduğunu anlamak için ortada böyle kadınlar olacak ki gerçek yüzlerini görelim.Bence iki tarafta suçlu
Erkek ne kadar suçluysa kadın da evli bir erkekle görüşmekle suçlu oluyor..
Bir kadın bir kadına bunu yapmamalı
Konu sahibi kocasına masum dememiş zaten ayrılacakmış
Takıntın bile yalnış yerde...
kocadan boşanmadınız ve kadının canı yakmak istiyorsunuz değil mi dogru tahminiyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
kesin ayrılır olay agustısta olmus kasımdayızBence iki tarafta suçlu
Erkek ne kadar suçluysa kadın da evli bir erkekle görüşmekle suçlu oluyor..
Bir kadın bir kadına bunu yapmamalı
Konu sahibi kocasına masum dememiş zaten ayrılacakmış
Bu düşünce de farklı bir bakış açısıO kadin olmasa başkası olacaktı. Kocaların ne olduğunu anlamak için ortada böyle kadınlar olacak ki gerçek yüzlerini görelim.
Kocası kumara bulaşanlar ya da içip içip dağıtanlar da kumarin ve içkinin gözünü oysun.
evet bunun için kadını sevebilirsin bileO kadın da seni kocandandan kurtarmış
Şimdi dusun ki kocam beni aldatmiyor ama kimse yüzüne bakmadığı için, parası yok diye , utangacligindan vs.Bu düşünce de farklı bir bakış açısı
Ama mantıklı valla baştan çıkarmaya çalışan kadınlar olmazsa erkeklerin gerçek yüzü belli olmuyor
Evliliğin devam ediyormu yoksa ayrılmakda kararlımısın?iyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
Parası olmayan erkek zaten aldatmaz diyr düşünüyorum aynı fikirdeyizŞimdi dusun ki kocam beni aldatmiyor ama kimse yüzüne bakmadığı için, parası yok diye , utangacligindan vs.
Şimdi ben bunu öpüp başıma mi koyayım?
Hahahahaha , benimki de bol şıkır şıkır kadınlı ortamda çalışıyor ama benimki de yapmazParası olmayan erkek zaten aldatmaz diyr düşünüyorum aynı fikirdeyiz
Parası olmayan erkeğin etrafında kadın olmaz ki zaten özgüveni düşüktür
Parası olan erkeğin özgüveni yüksektir eğer potansiyel varsa aldatır karısını önemli olan nefsine hakim olmaktır
Merakta etmiyor değilim kocam zengin olsa acaba..
Neyse klasik Türk kadını moduna girip benim kocam yapmaz diyeyim
Yapan kendisi bilir canım valla bizi kaybederlerHahahahaha , benimki de bol şıkır şıkır kadınlı ortamda çalışıyor ama benimki de yapmaz
Seni cok iyi anliyorum öfkeni .. ama hic birsey yapma ve dua et .. zaten bunu yaparakta birsey yapmis olursun.. dua et ciksin aklimdan de.. onun bi gunahi varsa mutlka bedelini odeyecektir.. ama sen kendin vrtmeye kalkma cezasini..iyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
Surekli sunu dusunun yuvaya sebep olan hic bir zaman huzur bulamiyor er yada gec onunkide dagiliyor ister ilahi adalet ister karma ister negatife negatif cekimi hep bunu getirin akliniza sogursunuz
Ben daha evliye dadanip evine esine cocuguna sebep olanin mutlu oldugunu gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?