beyza'nin günlüğü

Cnm kusura bkma 1 hafta ara vermk zorunda kaldm izmire gittim geldm ee haliyle diyet miyet kalmadi:KK43: yalnz sen cok guzel vermissin tebrik ederim:) sevgili @mahperi arkadsm sen tam bir diyet yoldasisin okudum yazdklarini insan cok guzel motive ediosun:) bugun tekrardan basliorm yada kaldigm yerden dvm ediorm:)

Canim hoşgeldin böyle durumlarda haber versen cok sevinirim. Merak ettim seni;)
Toplarsin canım diyet menulerin guzel oluyor senin

Canim hoşgeldin böyle durumlarda haber versen cok sevinirim. Merak ettim seni:KK66:
Toplarsin canım diyet menulerin guzel oluyor senin
Cok haklisin cnm ani bi kararla yola ciktik internette bitek evimde var onun icin haber vermeye firsatm olmadi :( bugun kızkardeşimin erkek arkadaşının ailesiyle tanisma toplantsi vardi yine olcuyu kacrdim malesef baklavayi pasta yi gorunce irademe sahip olamiorm malesef yaa:(( bugun yediklerimi hic yazmiyim bunun vicdan azabiyla yatayim ben, iyi geceler :(

Cnm kusura bkma 1 hafta ara vermk zorunda kaldm izmire gittim geldm ee haliyle diyet miyet kalmadi:KK43: yalnz sen cok guzel vermissin tebrik ederim:) sevgili @mahperi arkadsm sen tam bir diyet yoldasisin okudum yazdklarini insan cok guzel motive ediosun:) bugun tekrardan basliorm yada kaldigm yerden dvm ediorm:)
Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan inançlı bir yürek.
günün sözü bu olsun :) sağol hayatım elimden geldiğince yardımcı oluyorum dün gelemedim maalesef ama her gün mutlaka uğramaya çalışıyorum bundan böyle seninde yanındayım siz bırakmayın yeter ki :KK200:

Cok haklisin cnm ani bi kararla yola ciktik internette bitek evimde var onun icin haber vermeye firsatm olmadi :KK43: bugun kızkardeşimin erkek arkadaşının ailesiyle tanisma toplantsi vardi yine olcuyu kacrdim malesef baklavayi pasta yi gorunce irademe sahip olamiorm malesef yaa:KK43:( bugun yediklerimi hic yazmiyim bunun vicdan azabiyla yatayim ben, iyi geceler :KK43:

Hayirli olsun..vicdan azabi hissetmeyi bırak canım bugun daha güzel olacak;)
Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan inançlı bir yürek.
günün sözü bu olsun :) sağol hayatım elimden geldiğince yardımcı oluyorum dün gelemedim maalesef ama her gün mutlaka uğramaya çalışıyorum bundan böyle seninde yanındayım siz bırakmayın yeter ki :KK200:

Hah iste evet benim de ihtiyacım olan o inançlı yurek:)

hani devamı? devamını göremedim :KK12:
Devami kötü malesef

Kizlar kendimle ilgili yeni kararlarimi açıklıyorum:
1- tartidan uzak yaşayacağım tartinin pilini cikarip kaldiracagim. Peki zayifladigimi nerden mi anlayacağım? Bunu bana kiyafetlerim söyleyecek:)
2- diyet listelerinden uzak duracagim.
3-yasaklar olmayacak lugatimda
4-canim ne isterse ve ne zaman isterse o zaman yiyeceğim porsiyon miktarı ayarlamayacagim ama bir sure yemek tabaklarim tatli tabagi catal kasıklarımda tatli icin olanlardan olacak.

Ne zaman tartida eksildigimi görsem hemen simarip kendimi odullendirme kafasina gidiyorum..
ne zaman diyet listesi disina cikmayacagim desem tadini begenmedigim şeyleri bile yiyesim geliyor.
O yuzden aciktigimda yiyecegim acikmadan 2 saatte bir yemek icin kendimi zorlamayacagim misal hala kahvalti yapmadım cunku acikmayi bekledim simdi aciktigim icin kalkip yiyecegim:))

şimdi sana kızmam gerek açıkçası ama yeni kararların benim fikirlerim biliyormusun bu kararlarını eğer uygularsan emin ol çok güzel zayıflayacaksın benimle aynı düşüncelere sahipsin şu an kocaman tebrik ediyorum yıkılma yıkılmak yok savaş hala bitmedi bitmeyecekte kazanana dek bu savaşın kazananı belli sen olacaksın :KK28:

şimdi sana kızmam gerek açıkçası ama yeni kararların benim fikirlerim biliyormusun bu kararlarını eğer uygularsan emin ol çok güzel zayıflayacaksın benimle aynı düşüncelere sahipsin şu an kocaman tebrik ediyorum yıkılma yıkılmak yok savaş hala bitmedi bitmeyecekte kazanana dek bu savaşın kazananı belli sen olacaksın :KK28:

Sevindim canım aynı fikirde olmana:) dun bunlari okudugumda hadi canım boylede kilo verilir mi dedim ama geçen sene şehir dışına çıkıp tartidan ve diyet fikrinden uzaklastigimda her istedigimi yedigim halde üç haftada 3 kilo verdigimi hatırladım.. yiyordum ama kilo düşünmediğim icin saldırmiyordum hiç bir şeye:)
Sonra seneler önce tartidan epey uzak yasayip yogunluktan unuttugumda herkes nasil zayifladigimi soyleyince ben tartiya çıktım ve 15 kilo verdigimi gördüm. Sonra ne oldu gene ay bu kadar vermisken biraz daha vereyim diye kendimi sıktım ve yeme ataklarim başladı :(
Bu kadar anının ustune eskisi gibi tarti ve diyetten uzak durmaya calisacagim:)

Sevindim canım aynı fikirde olmana:) dun bunlari okudugumda hadi canım boylede kilo verilir mi dedim ama geçen sene şehir dışına çıkıp tartidan ve diyet fikrinden uzaklastigimda her istedigimi yedigim halde üç haftada 3 kilo verdigimi hatırladım.. yiyordum ama kilo düşünmediğim icin saldırmiyordum hiç bir şeye:)
Sonra seneler önce tartidan epey uzak yasayip yogunluktan unuttugumda herkes nasil zayifladigimi soyleyince ben tartiya çıktım ve 15 kilo verdigimi gördüm. Sonra ne oldu gene ay bu kadar vermisken biraz daha vereyim diye kendimi sıktım ve yeme ataklarim başladı :KK43:
Bu kadar anının ustune eskisi gibi tarti ve diyetten uzak durmaya calisacagim:)
böyle kilo verilmez mi hiç ben nasıl verdim tatlı kuşum :cool:boşa konuşmuyorum ben burada :KK20:bir bildiğim var ki konuşuyorum Beyzam :KK60:kendini rahat bırak sıkıcı yorucu listelerle uğraşma çok salma ama kendini yinede bir kararda yürü :KK15:

böyle kilo verilmez mi hiç ben nasıl verdim tatlı kuşum :cool:boşa konuşmuyorum ben burada :KK20:bir bildiğim var ki konuşuyorum Beyzam :KK60:kendini rahat bırak sıkıcı yorucu listelerle uğraşma çok salma ama kendini yinede bir kararda yürü :KK15:

Tamam salmam kendimi canım;) sen sıkıntını asabildin mi mahperi'm?

Sabah
2.5 dilim kızarmış tam b e
2 kaşık lor ve biraz peynir
Domates
2 zeytin

Back
X