Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arada bulguru kv ler sofrada otururken sende ye diye israr edince yedim:))
Artik cok yeme ataklarim yok önceki gibi ama hesap yapmiyorum yazarken illa takıntı yaptigim icin yazmıyorum
Arada bulguru kv ler sofrada otururken sende ye diye israr edince yedim:))
Artik cok yeme ataklarim yok önceki gibi ama hesap yapmiyorum yazarken illa takıntı yaptigim icin yazmıyorum
anladım tatlım olsun bulgur sonunda ısrar edilmiş yemek zorundasın hem zararlıda değil :) ama hesapsız yiyemezsin ki yazıp ne yaptığını ne ettiğini görmek zorundasın günlük tutmak çok faydalı diyette
anladım tatlım olsun bulgur sonunda ısrar edilmiş yemek zorundasın hem zararlıda değil :) ama hesapsız yiyemezsin ki yazıp ne yaptığını ne ettiğini görmek zorundasın günlük tutmak çok faydalı diyette