Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
116
303
30
Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi

Yuru git Allah askina.

Kimse nisan atiliyor diye olmez.

Asil madde bagimlisi biriyle evlendigin gun sen olmustun.

Birakacam diyipte tekrar bu illete bulasan cok insan var.

Insanlar sigarayi birakamiyor. Uyusturucuyu birakmak kolay mi zannediyorsun.

Daha nisanlisin evli bile degil.

Ailen cok hakli. Emin ol bu is tamamen bittigi gun seni bekleyen cok kotu bir hayattan kurtulus gunun olacak.

Aileni dinle.. elbet bir gün unutacaksın. Daha iyi birisini tanıyp mutlu bir yuvan olacaktır. Nişanlın bunları düşünmeyipte herşeyi bozduysa. Sen onu hiç düşünme ve bataklığında bırak. Ölmene değmez, ölmezsinde. İlerde şükredersin. Hayata bir defa geliyoruz kendine yazık etme.

Kesinlikle ayrıl çok yakınım var defalarca bıraktı defalarca tedavi görğ ama yeniden başladı çok zor bi durum zaman içinde akıllarıda gidiyo bambaşka bi insan haline geliyorlar içmeseler bile...allah yardum etsin nişanlına inşş bi an önce kurtulur bu illetden bu illeti içen kimse evlenmesin çünkü kendilerine hayırları olmuyo Allah seninde yarrımcın olsun..

Hersey iyidir birsey kotu olur anlarim. Kayinvalide berbat biri onu gec adam bagimli. Senle evlenecegi vakit baslayan biri bir kere birakip muhtesem bir aile babasi mi olacak saniyorsun. Kendini kandirma olum fermaninida kendin hazirlama. Ailenin ellerinden opuyorum umarim barismazsiniz. İleride cok sukredeceksiniz

Ailen cok cok hakli bu isi bitirmekte. Aileni dinle ve onlari uzme. İnan bana hersey duzelir. Dertsiz basina dert alma !

Off amma meraklısınız başkaları için ölüp bitmeye ailen en iyisini yapmış bence bu sözlerim sana suan katı gelebilir ama bende bir anneyim benim gözümden sakınarak büyüttüğüm evladımı bagımlının tekine harcatamazdım hiçbir anne babada razı olmaz zaten o yüzden topla kendini hergün zehir gibi bir hayatı yaşamaktan kurtarmış ailen seni

Allahım sen akıl fikir ver,asıl nişanı sen atmalısın aileden önce...yani şu aşkımdan ölecem falan nedir yaa,azıcıkta mantığınızı kullanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…