Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su an üzüntüden kederden ölmezsin merak etme taş çatlasin 10 gün cok ağlar 11 gün susarsin
Ama evlensen madde parası bulamadığın için esin seni bıçaklayabilir o zaman olebilirsin

Şimdi bir kaç gün ağlar sonra susarsın. Madde bağımlısıyla evlenirsen hep ağlarsın.

Aklın basında mı senin?
Seni düşünmeyen nişanlın olacak adamı değil de aileni suçluyorsun.
O yola giren biri kolay kolay bırakır mı, hazır bırakmışken nasıl baslıyor?

Bilmiyorum ben kocama 5 yıldır sigarayı bıraktıramadım. Senin bırakacağına o güvenin beni yedi bitirdi.

Ailen en dogrusunu yapiyor canim..sevdigin icin gerçekleri goremiyorsun suan..ama malesef yine basladiysa ardi da gelir..ilersi icin kendin icin bitir..yoksa daha buyuk acilar cekersin..

Simdi olmezsin ama evlenince bir kriz aninda o seni oldurur ve ya ona uyusturucu parasi bulmak icin olumekten kotu bir hayat yasarsin.yapma kardesim unutamam deme unutuluyor ne asklar unutuluyor sen de unutursun koca bir hayat var onunde.

Ne desek anlamayacaksın.
Şimdi o bi kenara koyduğun mantığını eline alıp sakince düşün.
İlerde hak verirsin şimdi değil.

Allah akıl fikir versin ne diyim ailen sana en büyük iyiliği yapıyor farkında değil misin neye ölüyorsun evlen sonra tekrar konu açarsın kocam madde bağımlısı ne yapayım diye evliliğin dönüşü kolay sanıyorsan fazlaca yanılıyorsun nişanlıyken ayrılmak en mantıklısı karar senin tabi

Eminim şimdi bırakır, evlenince ilk kavgada tekrar içer. olmadı çocuk doğar stresten içer, olmadı işi düzgün gitmez içer, oda olmadı anası babası vefat eder kucağında 3 çocuk varken içer dahada kimse tutamaz onu zaten..

Kimse bohçadan nişandan vs ölmez sakinleştiriciyi bırak acını yaşa ve kabul et. doğmamış çocuklarının günahına girme!!

Saçmalama ya ne öleceksin. Tüm hayatını yakmaya kararlı mısın?
Max 4 ay acı çekersin sonra unutursun

Kotu kayinvalide+madde bagimlisi koca=mutlu evlilik teorin varsa tutmaz ben sana soyleyim.

Bir omur aglayacagina simdi agla aglayabildigin kadar bitsin gitsin.
Acini kucumsemiyorum.
Mutlaka uzuleceksin ancak kimse vazgecilmez degil su hayatta.

Son düzenleme:
İnternetten madde bağımlısı ve aileleri videolarını seyret ,ölüm döşeğinden kalkar yeniden can bulursun

kizim sen iyi misin? nisan atiliyor diye mi oluyorsun. madde bagimlisi bir adamla omur mu gecer. bence sen cok sanslisin. aileninde kiymetini bil bak sana sahip cikiyorlar

Madde bagımlısı adam bırakmaz o illeti. Ailen haklı. Düzgün adam mı kalmadı da, uyuşturucu bağımlısını buldun?

Sende gram akıl yok . Böyle insanla evlenip çocuk mu yapıcan. Aşktan kimse ölmemiş. Zaman herşeyin ilacı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…