Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akıl veriyorum sana, güle güle kullan...
Acı çekmeni gerçekten anlıyorum ama emin ol ayrılman en doğrusu

Ailen hakli nişanlin sorumluluk sahibi bir adam olsaydi tekrardan başlamazdi.

Ailen dogal olarak bu surecte hakli...yani madde bagimlisi biriyle kmse git evlen demez senide anliyrm ailenide...ama zamana birak omur boyu bu adami cekmek zorunda kalrsn tukenirsin snde onunla birlikte ltfen iyi dusun kaldiramiyacagin yuklerin altina girme ben olsam sahsen oyle bi insani kaldiramam yapamam...

verilmiş sadakan varmış canım. ailen çok haklı. bak ben sigarayı bıraktım daha 1 hafta oldu bırakalı ama her gün her an aklıma geliyor. madde bağımlısının işi daha zor. sigara onun kullandıklarının yanında çerez kalıyor. zaten tekrar başlaması da bundan sonra yine kullanacağı anlamına gelir. gün gelecek bugünler için şükredeceksin biraz güçlü ol

Kardeş benden sana tavsiye; 'aklını başına al.' En doğrusu bu. Ailen haklı. İleride çok dua edersin. Madde bağımlılığı kolay bir şey değil. Kendinide düşünmüyorsan ileride olacak evladını düşün! Madde bağımlısı bir baba? Ya çocuk? Belki babasına uyacak. Eee armut dibine düşer derler. Belli olmaz bu işler. Bu işlerden dönmek ÇOK ZOR. Ömrünü heba etmeye DEĞMEZ.

Evlenip bağımlı bir kocayla her gün ölmektense bir kere ölün.

Bir kere baslayan kolay kolay birakamaz zaten. Nisanlilik doneminde onemsemeyip tekrar basladiysa evlilik doneminde dusunemiyorum. Ilerisini dusun bi akrabamda oyle evli ve cocuklari oldu babalari uyusturucu bagimlisi evde hep bi huzursuzluk siddet ortami hakim allah korusun yarin bi gun cocuklara bisey olursa hersey dusunmek gerek sakin diyim aman sakin aileni dinle

Geçer canım
hepsi geçti bu da geçer
evlilik yoluna girmişken nişanının yaptığı bence sana bir ihanettir
gidip başka bir kadınla yatmasıyla aynı şeye bedel bana göre, ailenin razı gelmeyeceği belli
kim evladını madde bağımlısı birine vermek ister ki bunu bile bile iradesine hakim olmayıp başlamış yine

Belki şimdi değil aynısını ileride yapacaktı şiddet uygulayacaktı sokağa atacaktı insanın gözü birşeyi görmez o hallerde.

Yapmamalıydı, cezası sensizliktir...

Sabret, derdi veren Allah dermanını da verecek canım (

Kendini de yakma... ne kadar tedavi görsede en ufak bir çıkmaz da yeni den başlar. Aileni karşına alma ...

Bir arkadas demis ya acini asla küçümsemiyorum diye..
Kesinlikle katiiyorum. acini asla küçümseyemeyiz aksine ne kadar zor oldugunu bilirim..
Sana sunu söyleyeyim insan bazen kötü bir seyi kendisi bildiginde güç bulamaz ancak yanindaki destekler senin kötülüğe bulasmani istemiyorlar.. sana güç veren ailenden güç almaya calis.

bi kere bırakmış tekrar başlamış. şidmi bıraksa yeniden başlamayacağı ne malum?

Madde bağımlılığı öyle bıraktım demekle birakilmiyor tv de izlemiyonmu hiç insanlar ne hale geliyor tedaviler bile hemen biraktirmiyor kendini ailenin yerine koy kızını bir madde bagimlisina verir misin

Madde bağımlısı bir insanla evlilik hayatı sürdüremezsiniz. Bugün ayrıldığınız için sakinleştirici içerek ayakta kalıyorsunuz ama evlendiğinizde bu sefer de kucağınızda çocuk, "Neden evlendim" diye lanet ederek sakinleştirici içersiniz. Madde bağımlılığının tedavisi en zor olanıdır çünkü genelde bırakamazlar, yaşadıkları en ufak stres onları maddeye sürükler, çünkü madde onlara zevk verir, streslerinden kaçma yoludur. Kendinize bu kötülüğü yapmayın ve ailenizin sözünü dinleyin.

Olu gibisin oyle mi?

Sen onunla evkendikten sonra gor olmek neymis. Kv kotu nisanlin madde bagimlisi.

Insanlar sigarayi birakamiyor. Sen madde bagimlisiyla yuva kurmayı düşünüyorsun.

Akil fikir versin sana da. Olur evlenirsen cocuk bari yapma da onunda hayatini mahvetmeyin.

Allahım sen niye bu kadar üzülüyor sun ki gülüm ,bak nisanlin o maddeyi bırakmaz ,evlenirsen o evden cesedin çıkar bigun.daha dün gördüm haberde,kadın madde bağımlısı kocasını öldürmüş ayol,şiddet görüyor die...büyükler evlilik konusunda en.dogru karari verir.onları dinle

Madde bagimliliginin donusu cok ama cok zor.. bence hakkinizda hayirlisi olmus..Ailenize destek veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…