Bi aptallık yaptım:(

Yaa cok tuhaf arkadaslar var icinizde yazim kurallarina takmis ben turkce ogretmenligi mezunuyum ve suan fazla vaktim yok telden yaziyorum tel dokunmatik asiri moralim bozuk ilahi yani imla kurali dusunecek haldemiyim el insaf

Umarım, lafınız bana değildir. İnternetler tabiri eğer yanlış kullanım değilse, internet jargonundan haberdar olduğunuzu gösterir, böyle sitelere hiç yazmam lafınızın hiç bir değeri kalmaz. Türkçe öğretmenliği mezunuysanız yazım kuralı ve semantik - bağlam arasındaki ilişki farklarını da biliyorsunuz herhalde. Gerçi niyetim iyi diyerek suç işleyip, bu ilk hatam diyebilen birisiniz. Rüyanız hayrolsun.

ikinizde hiç normal değilsiniz,
biri elalemin resmini kullanır
diğeri 1 fotoğrafını gördüğü kızla evlenmek ister ayılıp bayılır
bir diğeri de bu denenlere inanır ve adam benim için ölüyor bitiyor der
ilkokula giden bir kız olsan inanıcam da yetişkin bir insan bu nasıl olur

selamun aleykum kardeşim..
Tamam bir hata yapmissiniz
Bence doğruyu aciklayin gercekten seviyorsaniz
Ben buyum ister kabul et ister etme
Bak kotu niyetim olsa seni böyle oynatir dururdum ama yapmadim doğruyu söyledim
De ilk baslar amacım baskaydi ama durumların bu noktaya geleceğini bilmiyordum beni affedersen kabulde edersen ben Buyum de yazık annesinide kaybetmis şimdi hepten depresyona girmesin cunku kul hakkina giriyor bu hesabini veremessiniz kardeşim..

Yaa adamin nicin.duygulariyla oynayayim elimden geleni yapiyorum tutturdu kaderimsin hatti degistirmek tek care ama yapamiyorum bu isten ben ondanda fazla zarar gordum tel faturam kabardi ama cok seviyor um beni anlamiyor ve kotu biri saniyosunuz ilk defa boyle bisey yaptim bilmiyorum belki psikolojik olarak uzgun yanliz olmamin sonucuydu ama sevdim halada seviyorum gormeyede gidicem ama uzaktan sonra unuturum zahir

Resimleri silip hesabi kapatıp numaranizi değiştirip bir yalan uydurun kaçın ve bir sure sonra kendi hesabınızdan ekleyin... Direk size de atlarsa gerçek karakteri anlaşılır zaten. He bunu çok aşık oldum dediğimiz içinyazıyorum tasvip ettigim için değil... Feysbuktan çok kolay hatun dusururum sanıyor bu erkekler ama salaklarım bilmuyor ki ortalık feyk hesapla dolu gerçekten cok aptallar bu şekilde kullanılanlara hic acımıyorum.

Siz önce o kızın fotolarını kaldırın bak yukarıda bir arkadaş yazmış davası sürüyormuş hala o kızda size dava açar.

Bizden ne istiyorsun ?

Estetikle seni o kiza benzetemeyecegimize göre.

Cevaplarida biliyosun.

Gercegi soyle ve adamla oynama .
Yada kapat face degis numarani bitir olayi...

24 yasinda kiz. Lise mezunu calisan biri. Ve konuştuğumuz da benim kiyafetlerim acikmis saclarim vs sariymis rahatmisim diye düşünmüş. Ozru kabahatinden buyuk. Kucuk bir kasabada yasiyorlarmis o da baskasinin resimlerini kullanmayi secmis. O hesaptaki yazismalari okuyunca sok olduk. Adamin biri resmen sapik tum fantezilerini o resimlerimdeki kiyafetlerime uyarlamis igrenctii:-(

Fotograf nasil aratiliyor ki?

Kizlar o kiz resimlerimi facebook tan almis aman dikkat. Konu sahibi sen de layigini bul ne desek bos sana. Saf misin ya adam sana asik degil git tedavi ol

yalan ile bi yere varılmaz.eğer düzgün bir insansa sizi güzel ya da çirkin diye değil,karakterinizle sever..ama malesef sahte face açıp onu bunu eklediğinizi öğrenince karakteriniz için ne düşünür bilemicem!
ayrıca şöyle de bir durum var,onun doğru söylediği ne malüm?Allah korusun belki evli,belki çocukları var,belki işi de yalan vb.
hakkınızda hayırlısı olsun

Neyden bahsediyosunuz hic bisey anlamadim? Biri senin fotograflarini mi kullanmis?

Konuştuğun adam
36 yaşında,
Kolejde müdür
Kafesi de var
ve sosyal siteden hiç görmediği birine aşık olmuş, yanmış tutuşmuş öyle mi?

İhtimaller
1-Adam evlidir makarna yemekten sıkılmış, kendine bonfile arıyordur.
2- Adam 36 yaşındadır ve fakat ne bir kolejde müdür ne de bir kafesi vardır.
3- Adam da feyktir.

diye davam edebilirdim ama değmez diye kısa geçtim, ütopik hayallerden sıyrılıp gerçek dünyaya dönmeni tavsiye ederim.

TE="kuzukulagi, post: 37313208, member: 631202"]Arkadaslar telden giriyorum biraz sorunlu bi tel net baglantim kopuyo tum yorumlara yazamiyorum bazilari diyoki fake oldugunu nasil anlamadi simdi sizi eklesem siz bile anlamazsiniz bi iki resmi yok kizin bende 100 u geckin foto hayatinin her anindan ama resimlerin tamamini acmadim insafsizlik edip sadece bu adami sevdigimden inandirici olsun diyw buna yolladim cok inandirici zaren hitabet gucum konusmam duzgundur her konudan anlarim turkceciyim ayrica niye yaptim bosluktaydim sorun bunlar degil ne olur ne yapayim onu soyleyin demelimiyim dememelimiyim dersem isin ucunda polis bile olabilir adam kolej muduru kulturlu birikimli bende bos degilim ama tipi degilim iste ama sevdim napayim uzak tutuyorum yine geliyo sastim kaldim[/QUOTE]
kızım benden sana tavsiye numaranın son 4 hanesini değiştir faceyi komple kapat sana ulasamasn.bir öğretim görevlisi nasıl böyle bir hata yapar kınıyorum sizi ayıp birsey.o kızın yerinde olmak istemem çok kötü bir durum aynı zamanda cok günah

Kimin resmini koyduğunuzu merak ettim

Kusura bakmayın ama biriniz öğretmen digeriniz kolej müdürü(o da öğretmen)..Umarım çocuklarımız sizin gibi öğretmenlere denk gelmez...Çünkü siz bunların yanlış olduğunu ogreticeginize siz bu yanlışın ortasindasiniz..Allah sonumuzu hayır etsin...

adamda tel numaran varmış bakmıştır heralde bu hangi isme kayıtlı diye?

Kolej müdürü,aynı zamanda cafesi var ? ve sabahtan akşama mesaj mı yolluyor ?

Eski Türk filmlerinde kız da oğlan da fakir olurdu ama kendilerni zengin gibi tanıtırdı.
Onlar geldi aklıma...
çünkü adamda fake. yani kendi değil. çok açık. 2 sahte hesap birbirini kandırıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…