Bi aptallık yaptım:(

Herkes fotojenik degil ve fotograflarda bir degisik cikiyor. Sen de oyle kivirirsin.

Fotograf nasil aratiliyor ki?
google dan fotoyu aratınca o fotonun kullanıldıgı hesaplar çıkıyor ortaya. nasıl olduda anlamadılar hayret o fotoları bi face adresınden buldu kesın kız foto paylaştıkça oda alıp kenı facesınden paylaşıyor belli ki yoksa nerden bulcak 100 tane foto falan.

Geçmiş olsun..

Neden böyle işlere girişirsiniz ki.
Çocukta değilsiniz, benden büyüksünüz bile.
oyle demeyelim zaten yapt buyuk hata yardımcı olalm bi hata yapmş hatadan nasl dönecek

Tum kk burda iyi dikkat cektin ama senin korkun adam benden nefret etcek falansa onu dert etme cunku fotolarini caldigin kiz olayi farkettiginde ne bilim abisi babasi yakini falani filani iste o zaman basin derde girecek bence

Sizi acilen Mtv'deki catfish programına yönlendiriyorum. Izleyin ki aranızdaki durumun çok sıradılı olmadığını catfishing'in diZilerde filmlerde işlenecek, adına reality showlar yapılacak kadar fenomen bir olay haline geldiğini romantik bir tesadüf olmayını anlayın. Ayrıca kandırılanların ne kadar üzgün gözüktüğüne kandıranların ruh sağlıklarının bozuk olduğunu düşündüklerine de dikkat edin. Bu şekilde bir geleceğiniz olamayacağının farkına varacağınızı umuyorum

oyle demeyelim zaten yapt buyuk hata yardımcı olalm bi hata yapmş hatadan nasl dönecek
Olalim hadi sizin oneriniz nedir ne yapsin bi hata yapmis ama hatasindan degil de adami kandirdigi icin cani yanan uzulen kiz

Adamın sizi polise vemeye hakkı yok.(Yazışmalarınızda hakaret ve tehdit yoksa)Polis aşk meşk işlerine bakmaz .Hakimler de bakmaz :)Bir kere bunu aklnıza sokun.
Sizi polise verse verse ünlü bir kişi değilse fotolarını kullandığınız kız verir ki o kız farketmeden silin.Çünkü bilişim polisleri resimlerin hangi IP tarafından hangi tarihte yüklenip ne zaman kaldırıldığını daki tespit edebiliyor.Farkedilmeden sil bırak adamı kızı düşün.
İkincisi ise o adamın duyguları ile oynamak kötü.Daha fazla devam ettirme.Vicdanınız rahat eder bu meseleyi kapatırsanız

Olalim hadi sizin oneriniz nedir ne yapsin bi hata yapmis ama hatasindan degil de adami kandirdigi icin cani yanan uzulen kiz
r
derhaL izini kaybettirip bi daha böyle saçmalığa girişmemeli ama bu yaşta bu olay nasıl olur ya ık yok mu

Googledan foto nasil aratiliyor bana tam olarak anlatirmisin canim? Yani tam olarak aratilan ne? nasil?

Ov Ov Ov.
Adamın söylediikleri bana hiç inandırıcı gelmedi, kaldı ki bak canım bahsettiğin kadar kariyerli ve zengin bir adamın ortamı olur, girip çıktığı mekanlar olur, ne alaka facebook'tan kız indirmeye çalışsın değil mi?
Velev ki adam söylediklerinde ciddi, gerçekten hayatı bu şekilde diyelim.
Sen en baştan bir yalanın üzerine kurmuşsun bunu zaten, şunu anla ki adam sana değil, fotoğraflarını gördüğü o kıza aşık.
Foto başkasının ama konuşan bendim, benim fikirlerime, benim hayata bakış açıma vuruldu diye düşünüyorsan üzgünüm.
İstersen o kızdan daha güzel ol, adamın idolize ettiği kişi kız. Buluşmaya gidip herşeyi açıklamaya kalksan, seni gördüğü gibi kaçar benden söylemesi.
Üstelik bu işin bir de hukuki boyutu var.
Ben ara sıra facebook'ta paylaştığım fotograflarımı aratırım öyle manyaklık diyelim.
Kızın da aklına düşüp aynı şeyi yaparsa var gerisini sen düşün.
O hesabı kapat, telefon numaranı değiştir asla ve kat'a tekrar bu şartlar altında konuşma adamla. Ona da yazık, anlatabildim mi canım?

resmini koyduğun kızın maskesini tak ha ha Yüce adalet çok büyük!

faceden it kopuk bir sürü kisiyi ekliyorsun ve bi kizin resmni kullaniyorsun.suan seni bilisim suclari subesine ihbar etmek istiyorum ki ciddi sekilde bunu dusunuyorum

adam dese iş adamıyım inanacak ya bu sanal alemde bi de kaçıp evlenen var milet nereye gidiyor

Googledan foto nasil aratiliyor bana tam olarak anlatirmisin canim? Yani tam olarak aratilan ne? nasil?

zipzip 12.5 yaşında mısın?

google ın ana sayfasında görseller linki var oraya tıkla aramak istediğin fotoğrafı oraya sürükle. Fotoğraf internette nerede kullanılmışsa ortaya çıkar veya tineye gibi sitelerde fotografın kişiye mi ait başka bir yerden mi alıntı olduğunu görebilirsin.

faceden it kopuk bir sürü kisiyi ekliyorsun ve bi kizin resmni kullaniyorsun.suan seni bilisim suclari subesine ihbar etmek istiyorum ki ciddi sekilde bunu dusunuyorum
evet ya kimse facede foto paylaşmıyacak mı

Aratacağınız fotoğrafı sürükleyip google image arama imlecine bırakın. Fotoğrafın kullanıldığı diğer kaynakları bulursunuz. Bu işte fotoğraf aratmak.

Arkadaslar net gitti ve mesajlari okuyorum 1 saattir cvp yazamadim haliki anlayip olumlu guzel yaklasanlara tesekkur ederim bana kizanlara bisey demiyorum haklisiniz tek uzuldugum su ki ben zaten kendimden suan nefret ediyorum uzgunum.canim yaniyor yani bana kizmaniz beddua etmeniz icin degil bi cozum bana bi yol gosterin diye yazdim adam kesinlikle fake degil oncelikle adami bulundugu sehirde inanin herkes taniyor ve cafesi benim uni okudugum sehirde cafeyi biliyorum adam evlide degil hicbir sekilde en ufak suphem bile yok cunku 3000 ini geckin fotosunun oldugu bi facesi var fake hesap anlasilir aldigi madalyalar oduller ve bunlara ait fotolar kolejde resumleri arkadaslarinin evlendiremedik cinsinden yorumlaei yani adam asla fake degil oda akli basinda bende inanmiyosunuz ama benimde aklim basimda uni mezunuyum ayrica o resmini kullandigim kizin facesini kapatali cok oldu suc olabilecegini dusunmustum asla erkeklerle o kizi kucuk dusurecek kotu niyetli sohbetler de yapmadim inanin hep dikkat ettim ve kizin 100 u geckin fotosundan sadece 10 kadarini herkese actim yorum yapilmasina izin vermedim asla asla kiza kotu bakilacak bisey yapmadim emin olun egitimliyim evet ama yaptim iste durumumu anlattim dikkatli okursaniz uzgun ve mutsuzdum adama soyke diyosunuz polis isinden korluyorum sizce polise verme olasiligi ne adam ciddi ciddi benle evkenmeyi dusunecek kadar asik nasil eminsin diyenler adam odasina ogretmenler giriyo yinede benle konusuyor bu kadar oyun nasil yapixak 7/24 ariyor tek isi benim anlamicak kadar salak degilim asik erkegi

Hiiiimm güzel hikaye, tutmuş da...sonunu merakla bekliyorum..hatta iyi bir fikrim var; bence adamın fotoğrafı da sahte yazdiklari da ve dolayisi ile bütün problemler çözülmüş olur ama heyecanı kısa mi kestim ki?

Buradan alınacak ders şu ki; güzel hatunlar nette fotoğraf paylasacaginiz zaman 2 kere düşünmeniz gerekiyor..Düşünsenize yolda biri çeviriyor ve aşkım diyor Ayy sapık derdim eski cahilligim olsa..devir hakkaten değişiyor teknoloji ilerliyor be ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…