Bi aptallık yaptım:(

bulurum cunki kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim

Googledan foto nasil aratiliyor bana tam olarak anlatirmisin canim? Yani tam olarak aratilan ne? nasil?
görsel arama motorlarında arama yapıyorsun foto daha önce bir yerde kullanıldıysa ortaya çıkıyo bunun için wep siteleri var en kısası profildeki resime ters tıkla özellik de ve ordaki jpg uzantısını alıp googlede araştırınca çıkar ,okumuş bir kolej müdürü bunu bılmesı lazımdı çıkarırdı ortaya fake oldugunu ama nasıl anlamamışlar hayret dogrusu.

Çevir kazı yanmasın. .sen dememis miydin cafe ye gidip gormek istiyorum uzaktan diye..simdi fake olmadigindan eminsin adamin yani...photoshopdur kiz onlar

bulurum cunki kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim
kız tanıdık yani bence derhal vazgeçin o faceyi kapatın adam kızın gerçek facesını görürse ki facede bu zor değil arkadaş önerir oda görür skıza söyler sizde rezil olursunuz.

Çevir kazı yanmasın. .sen dememis miydin cafe ye gidip gormek istiyorum uzaktan diye..simdi fake olmadigindan eminsin adamin yani...photoshopdur kiz onlar
canim adam fake yalan soyluyor diye gormeye gitmicem dediklerinin.dogru oldugunu biliyorum seviyorum uzaktanda olsa bi goreyim istedim bu yuzden gidecegim (

Bu kadar akilliysan çözümü de kendin bul milleti azarlayip duruyorsun

Ne siz uni mezunusunuz ne de o adam mudur. Uni mezunu biri boyle sacmaliklar yapmaz. Kolej muduru olsa adam salak salak swn benim kaderimsin deyip sacmalamaz. Hic isi gucu yok ya adamin sabahtan aksama senle ugrasacak. Saf misin. O da senin gibi aylak.

Evet cok guzel ozetledin.

Ya fotograf nasil aratiliyor biri bana da ögretsin LÜTFEN

Hangi web siteleri bunlar?

Aslinda yönetim bu konuya bi el atsa konu sahibi telden girdigine göre nerde olduğunu kim olduğunu öğrenmek çok zor olmasa gerek bunun gibiler ceza alsinki kimse böyle şeylere cesaret edemesin

Belki de o fotoğrafını koyduğu kız kkdan biridir yani. Herkes çıkabilir.

O degil de adam bi gun kizi sokakta goruyomus tesadufen

Bu yaptığın bilişim suçlarına girer, hapis cezası var bunun, bu ne cesaret ya

Belki de o fotoğrafını koyduğu kız kkdan biridir yani. Herkes çıkabilir.
ben kesin değilm eminim faceye foto koymam çünkü benımde başıma geldi çıkma teklifini kabul etmediğim bi serefsiz benım fotomu alıp üstüne bırde aynı adımla sayfa açmıştı sapık şeyler paylaşıp üye toplamaya çalışmıştı , korkuttumda kapattırdım ya sayfayı ya neler çektim ,o gun bugundur foto koymuyorum. tehlikeli malesef.

36 yaşında sadece facebook resmini gördüğü birine bu kadar kapılan adamdan hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…