Anlamadım.Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ
Yeni öğrenmiş bide bununla evlenirken ben el değmemiş kız istiyorum demiş arkadaşımın sevgilisi bile olmadı bu nu kendine haksızlık sayıyorKiminle ilişkiye girmiş eşi
Yeni mi ögrenmiş arkadaşın
Neden düzgün anlatmıyorsunuz konuyu?Yeni öğrenmiş bide bununla evlenirken ben el değmemiş kız istiyorum demiş arkadaşımın sevgilisi bile olmadı bu nu kendine haksızlık sayıyor
Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ
Evet sen kendini onun yeri ne koy eşin senden önce biriyle ilişkiye girmiş olsa sonra sanada el değmemiş kız istiyorum dese bunu kendine haksızlık saymaz mısın ?Anlamadım.
Neden mutsuz?
Evlenmeden önce seviştiği için mi?
Nişanlilik zamanin da başka kadinla birlikte olmadiysa öncesi arkadaşınızi ilgilendirmemesi gerekirYeni öğrenmiş bide bununla evlenirken ben el değmemiş kız istiyorum demiş arkadaşımın sevgilisi bile olmadı bu nu kendine haksızlık sayıyor
Yeni öğrenmiş bide bununla evlenirken ben el değmemiş kız istiyorum demiş arkadaşımın sevgilisi bile olmadı bu nu kendine haksızlık sayıyor
Ne biçim konular bunlar?Evet sen kendini onun yeri ne koy eşin senden önce biriyle ilişkiye girmiş olsa sonra sanada el değmemiş kız istiyorum dese bunu kendine haksızlık saymaz mısın ?
Durustce soylemisse takmam olabilir yani benden oncesi beni ilgilendirmez. Ama eger yalan soylemis ve bunu ben ogrenmissem o zaman yalan soyledigi için agzindan burnundan getirirdim.Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Evet başta kimseyle ilişki yaşamadım demiş şimdi ise laf arasındaEe ne olmuş yani
Artık bunu kafaya takmak için çok geç değil mi?
Eşi bakirim demiş de yeni mi ortaya çıkmış?
Konuyu düzenledim canımDurustce soylemisse takmam olabilir yani benden oncesi beni ilgilendirmez. Ama eger yalan soylemis ve bunu ben ogrenmissem o zaman yalan soyledigi için agzindan burnundan getirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?