Bi bakarmısınız hanımlar

Valla boyle durumlarda erkekler affetmiyor..yenilerde boyle bir konu vardi kadin evlilik oncesi yasamis adam sonradan duyunca direk yol vermis..secim sizin

şaka mı bu ya:)

Ben hayatında yokken yaşadıkları eşimin hayatıdır. Her ne kadar evlilik dışı ilişkiyi dini nedenlerle desteklemesem de, günahı kendine beni ilgilendirmez. Ama bana ilişki yaşamadım deyip sonra öğrenirsem güvenim sarsılırdı. Hele de kendi ilişki yaşamışken bunu saklayıp, ilişkisi olmayan birini araması yüzsüzlük. Benzeri bir durumu boşanmış bir arkadaşım yaşamıştı. Bir dönem flörtleştiği kişi eski sevgilisiyle aynı evde yaşadığını ve yakınlaştığını anlatıyor ancak kızın evlenip boşandığını öğrenince bu iş olmaz diyip görüşmeyi kesiyor. Çocuktaki bu yüzsüzlük erkeklerden nefret ettirmişti beni.

insan yaşadıklarına ,seçimlerine saygı duymalı önce.Karşı cinsin övünerek skor olarak not ettiği bir durum iken gereksiz .
Öncesi adı üzerinde önce ...

Yetiştirilirken namus sadece buymuş gibi empoze edildiği için insanlara sonra takıntı haline geliyor.
Zina etmiş 'senden önce' 'sen yokken' Rabbiyle onun arasında tovbesini eder etmez.Evkendikten sonra devam ediyorsa o zmn yolunu ayirirsin.Adam söylememiş bu şekilde olacak diye tahmin etmiş demekki..Ya da ne bilim hayatı kendine zindan etmek istiyorsa taksin kafasına .

Yani hiç derdi yok arkadaşınızın sanırım. Allah da vermesin zaten.
ama kendi kendinede dert türetmesin. Bu konu nasıl bir konu...

Olan olmuş geçen geçmiş bence takmamak lazım. Ama şu an eşinden şüphesi varsa başka konularda da yalan söyledi mi diye bilemem onu

Yeni öğrenmiş bide bununla evlenirken ben el değmemiş kız istiyorum demiş arkadaşımın sevgilisi bile olmadı bu nu kendine haksızlık sayıyor
senin arkadaşının canı sıkılıyor galiba.Nasıl dert edinsem diye düşünüyor.O zaman ki şartlar da,arkadaşından çekinmiş ki gizlemiş.Arkadaşının kısknç olduğu şu an ki durumdan belli.Yalan söylemesi normal değil ama bolmuş bitmiş.Çocuk var.Nedir yani.Affedemiyorsa kanuni yollar açık.

Madem ki böyle bir durum vardı neden el değmemiş kız arıyordun vıdı vıdı vıdı vıdı diye başının etini yer, yerin dibine sokar sonra da bişey olmamış gibi devam ederdim. Hırsımı da almış olurdum . Başka da yapılacak bir şey yok. Uzatılacak bir konu da değil. Geçmişi boşversin. Önemli olan bugün. Adam seviyor mu? Değer veriyor mu? Sadakatinden emin mi? Sorumluluklarını biliyor mu? Gerisinin hiiç önemi yok.

İçindeyim umrumda değil kimsenin namus bekçisi değilim benden önce ne yapmışsa yapmış banane

Ben hak verdim arkadaşınıza. Kendi her haltı yiyip sonra "el değmemiş kız" ,tabire bak, istiyor. Bunu da geç bile isteye kadını kandırmış pislik.

Ben olsam güvenim sarsılırdı, boşanabilirdim bile. Malum güven tek kullanımlıktır.

Dünkü fake konuya karşı atak olarak açılan bir fake konu daha. Millete burda artık resmen gaz verip manupile ediyorlar, toplumsal algı yaratmaya çalışıyor... troll dolu burası.

Benim nisanlim benden önce bir sürü kızla birlikte olmuş bana ilk beş sorusundan biriydi bakire degil sen konuşmayalım diye allah aşkına evlenmişler çocukları olmuş ne derdi arkadaşının önemli değil kimle de yapmışsa yapmış

Aslında bu da ikiyüzlülük kesinlikle haklısınız ben bunu şöyle düşünüyorum bir kız daha önce birçok kişiyle birlikte olmuşsa bunu bir tek adam biliyor ama evlenip bosanmissa bu saklanamiyor ayrıca bana kalırsa evlenip bir şeyler yaşamış kadin evlenmeden yaşayan arasında fark yok bir imza sadece

Arkadaşım şimdi bakir erkek çok az.yani yaşım gelsede deneyimlesem diye konusan kac ergen var kimbilir.. bu erkekler icin tecrube malesef cogu erkek bu deneyimi bircok kez yapar bekarken
Burada yalan söylemesini sorun olarak görüyorum.

Hiçbir şey yapmam bu saatten sonra. Çoluğu çocuğu yapmış, iş işten geçmiş. Ne yapacak adamı mı boşayacak? En fazla dürüst davranmadığı için kırgınlığını dile getirebilir. Sert bir tepki vermek için geç kalınmış maalesef.

Yani bende nisanliyken esime sormustum iliskin oldumu diye 5 sene once oldu demisti. Kim oldugunu nasil gelistiginide anlatmisti. Cok kiskancimdir ama birsey diyemedim. Cunku bendeb cok once olmus birsey. Birde ben yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ama erkek muhabeetleri bunlarla dolu. Erkeklerde kendilerini zorunlumu hissediyor yoksa oyle olmasini mi istiyor bilmiyorum. Ama hic bir kizin arkadasina ya sen milli oldunmu dedigini duymadum. Ama erkeklerde boyle muhabbetlwr var uzucu ama gercek. Ustune gitmemesi daha iyi.

İnsanlar evliyken sadık olmalı, öncesi kimseyi ilgilendirmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…