- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Canım kelimelerimize biraz dikkat edersek sevinirim konuyu düzenledim tekrar okuyun diyeYaptığı tavır çok saçma ve boşuna...
Ayrıca ayrılmaya g.t yemiyorsa,boşuna triplere girmesin...
Boş kalmış,yapacak bir işi yok sanırım...
Geçmişi kurcalıyor...
Aynen canım arkadaşım da kendine haksızlık yapıldığını düşünüyor her haltı yiyip gizleyip daha sonra da ben el değmemiş kız istiyorum demesi çok sinir bozucuValla konuyu anladığım kadariyla esinden daha once birisiyle biseyler yasadigini gizlemis. Ben temiz kiz istiyorum el degmemis kiz istiyorum vs demis.
Kizda bunu evlendikten ve cocuk yaptiktan sonra ogrenmis.
Bosanirdim diyemem. Süründürürdüm. Geçmişi umrumda değil. Ama gizlemek resmen salak yerine koymaktir. Kizin hic sevgilisi olmamis ve belki evlilik kriterinde sevgilisi olsa bile ileri gitmemis bi adamla evlenmek vardir. Bu resmen kizi kandirmak. Cok zoruma giderdi.
Benim esimde gecmiste biseyler yaşamış. Ama bana gelip daha gorusmeye basladigimizda benim gecmisim budur kabul edersen dedi. Sen anlatmak istersen sende anlat bende bileyim asla kotu karsilamam dedi. Olmasi gerekende budur bence. Soylemiyosada ben temiz kiz istiyorum havalarinda gezmicek
Canım kelimelerimize biraz dikkat edersek sevinirim konuyu düzenledim tekrar okuyun diye
İşte bu haksızlık arada sadece cinsiyet farkı var kadın yapınca anormal karşılanıyor ama erkek yapınca herşey normal o erkekHayatı kendine zehir etmesin. Maalesef erkekler böyle. Her haltı yiyip ellenmemiş kız istiyorlar.
Maalesef öyle.İşte bu haksızlık arada sadece cinsiyet farkı var kadın yapınca anormal karşılanıyor ama erkek yapınca herşey normal o erkek
Evet geç bizde bunun farkındayız ama kız sadece farklı bakış acısına ihtiyacı var çünkü kendine haksızlık yapıldı bencedeSizde konuyu parça parça anlatıyorsunuz...
Yüzüne bile bakmak istemiyor,peki ne istiyor?
Şimdi bu yüzden ayrılmayı mı düşünüyor?
İlişkilerde dürüstlükten yanayım...
Ama adam o olaydan bahsetmemiş,şimdi patlak vermiş...
Geç değil mi biraz ?
Dedigim gibi o zaman burda önemli olan onceden iliski yasamasi degil yalan soylemesi olurdu. Cunku aklima hep acaba baska sakladigi neler var diye dusunurdum.Evet başta kimseyle ilişki yaşamadım demiş şimdi ise laf arasında
Konuyu düzenledim canım
Canım kelimelerimize biraz dikkat edersek sevinirim konuyu düzenledim tekrar okuyun diye
Cok gec ogrenmis en uzucu yanida bu.Aynen canım arkadaşım da kendine haksızlık yapıldığını düşünüyor her haltı yiyip gizleyip daha sonra da ben el değmemiş kız istiyorum demesi çok sinir bozucu
Hoşunuza gitmediyse okumazsınız olur biteryani siz de ne kadar çırpındınız millet "ooo arkadaşınız haklı vay şerefsiz koca vay" desin diye. yok hanımefendi bu durumda yapılacak bir şey yok artık arkadaşınız hazmedemiyorsa ayrılsın.
millet bir şey dedikçe siz "ama şöyle mi ama böyle mi" diyorsunuz.
Hoşunuza gitmediyse okumazsınız olur biter
O tepkiyi verdiğiniz zaman direkt konudan çıkış yapmalıydınız o tepkiyi veren kişi yorumları okuyup ona göre yorum yapmazhoşuma gidip gitmemesi değil,konudan çıkış noktası bulamazsınız onu söylüyorum. ki zaten okumayacağım,okuduğumda da "ben ne okudum lan şimdi" tarzı bir tepki verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?