bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Ben de sabah kahvaltısı yapmayıp uyuyanlardanım ama iş yerine bazem nesfit getiriyorum..
Yada tost ekmeğinin arasına peynir domates koyup getiriyorum...

günaydınlar
sinlev ne olursan ol gel
bende çok azimliyim eşim şokta bu arada dün çorba kasesinde makarna yedim.(herşeyden az yemek benim ölçütüm) ve koca bir kase salata

haa sonra akşam çay içtik ben yanında birşey yemedim.. eşim karşımda tiramisu ve baklava yedi canım bile çekmedi. sen beni daha tanımamışsın hele ki bu konuda dedim

akşam 21,35 te call teyzemi yaptım. eşim tv izliyordu uzun süre gitmeyince gelmiş kapıya beni izlemiş napıyosun gel diyo yerler mi he heeyytt yaptım sonuna dek.. "fit olcam herkes beni daha çok beğenecek diye kıskanıyorsun dimi "dedim o da üstünde kapı kilitlerim dedi

velhasılkelam bugün de bisikletimi tamirden alıyorum. akşamları arada bisiklet süreceğim. pazar sabah yürüyüş ve haftanın 6 günü callan.

sonra before after fotolarımı da koyabilirim..
azimle işeyen duvarı delermiş başaracağız kızlar

Aslı seni tebrik ediyorum masallah kuzummmmm basarilarinin devamini dilerim
Ben cuma günü calla ablaya baslayacagim .. bu aksam kina yarin aksamda düğün var zaten oynarkende spor yapmis oluyoruz dimiiiii

Aslı seni tebrik ediyorum masallah kuzummmmm basarilarinin devamini dilerim
Ben cuma günü calla ablaya baslayacagim .. bu aksam kina yarin aksamda düğün var zaten oynarkende spor yapmis oluyoruz dimiiiii
teşekkür ederim

tabiki de oohh yandan
işyerinde de arada ayaklarımı kaldırıp indiriyorum göbeğimi içime çekip 20ye dek sayıyorum
ah önceden de böyle yapıp bırakmasaydım iyiydi

teşekkür ederim

tabiki de oohh yandan
işyerinde de arada ayaklarımı kaldırıp indiriyorum göbeğimi içime çekip 20ye dek sayıyorum
ah önceden de böyle yapıp bırakmasaydım iyiydi

Her firsati degerlendiririm, hic kacirmam diyorsun yani

Bende göbeğimi icime cekeyim iyi dedin tatlim :13:

selamlar bende gelebilir miyim son zamanlarda kilo aldım ve dünden itibaren az yemeğe başladım. Dün sabah 61.3tüm bu kiloyla diyete başladım hedefim 55 civarı olmak.

netten hangi vidolarla spor yapıyorsunuz?

selamlar bende gelebilir miyim son zamanlarda kilo aldım ve dünden itibaren az yemeğe başladım. Dün sabah 61.3tüm bu kiloyla diyete başladım hedefim 55 civarı olmak.

netten hangi vidolarla spor yapıyorsunuz?
hoşgeldin

bende callanetics ve tiffany'nin videoları var şimdilik callanetics yapıyorum

Aslıcım buraya yazıyorummmm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn ben dün eve gidince çok koşturduğum için spor yapmadım... ara öğüne elma ve hurma getirdim... sabah çayıma şeker atmadım bugün 2.5 litre su içmeyi planlıyorummmmm...... 30 ağustosta eşimin kuzeninin düğünü var o zamana kadar 2 kilo versem bari ama ayın 22-26 arası bursaya gideceğiz orda iskender falan yemeden gelemem kiiiii o zamanlar daha fazla spor yapmam lazımmmmm

pilates topumu çıkardım sabah... eve gidince canıma diyeceğim şişirsin onu iş yerindeki kızlarla öğle arasında mecscitte spor yapmaya karar verdik. bi tanesi aslının calleneticsiyle 48 bedenden 40 a düşmüş gösterecek hareketleri

callanetics ilk izleyenlere (bana da öyle gelmişti) çok ağır geliyor ama alışınca videonun sesini kısıp müzikle yaptım ben. o daha iyi oldu.
bende o zamanlar 46 dan 42 bedene düşmüştüm.

işin ilginç tarafı ise şu ; şuan ben yine 46 beden halimdeki kilomdayım ama kotlarım 42 beden. anlayamadım vücut şekle girmiş demek ki..

göbek ve basenimden şikayetciyim yine başladım call'a

senin yaptığın hangisi aslım?? tek bi video mu yapıyorsun sen

bana da o kolay geldişimdi yapayım biraz

Kızlar günde kaç bardak çay ve kahve içiyorsunuz iş yerinde?

Ben de dün leslie baktım nette o daha basit geldi bana belki onu yaparım..

Leslie yürüyen abla mi bircan:44:
1 fincan kahve icerim hergun sekersiz.. cayida iki fincan iciyorum yine sekersiz ben 3yildir seker kullanmiyorum zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…