- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi DonukPudra
-
ara öğün olarak kuru meyve illaki var.
bende senin gibi on dakika daha uyumak için kahvaltı yapmayanlardanım.
simit poğça zaten yapyağlı şeyler. midemi akşama kadar kavuruyor
hem tok tutan hemde kahvaltı niyetine iyi giden bir bardak süt bire bir
dün akşam nesfit mi alsam diye düşündüm, onu da iki günde yiyip bitiriyorum
günaydınlar
sinlev ne olursan ol gel
bende çok azimliyim eşim şokta bu aradadün çorba kasesinde makarna yedim.(herşeyden az yemek benim ölçütüm) ve koca bir kase salata
haa sonra akşam çay içtik ben yanında birşey yemedim.. eşim karşımda tiramisu ve baklava yedicanım bile çekmedi. sen beni daha tanımamışsın hele ki bu konuda dedim
akşam 21,35 te call teyzemi yaptım.eşim tv izliyordu uzun süre gitmeyince gelmiş kapıya beni izlemiş napıyosun gel diyo yerler mi he heeyytt yaptım sonuna dek.. "fit olcam herkes beni daha çok beğenecek diye kıskanıyorsun dimi "dedim o da üstünde kapı kilitlerim dedi
velhasılkelam bugün de bisikletimi tamirden alıyorum. akşamları arada bisiklet süreceğim. pazar sabah yürüyüş ve haftanın 6 günü callan.
sonra before after fotolarımı da koyabilirim..
azimle işeyen duvarı delermiş başaracağız kızlar
teşekkür ederimAslı seni tebrik ediyorummasallah kuzummmmm basarilarinin devamini dilerim
Ben cuma günü calla ablaya baslayacagim .. bu aksam kina yarin aksamda düğün var zaten oynarkende spor yapmis oluyoruz dimiiiii
teşekkür ederim
tabiki de oohh yandan
işyerinde de arada ayaklarımı kaldırıp indiriyorumgöbeğimi içime çekip 20ye dek sayıyorum
ah önceden de böyle yapıp bırakmasaydım iyiydi
hoşgeldinselamlar bende gelebilir miyim son zamanlarda kilo aldım ve dünden itibaren az yemeğe başladım. Dün sabah 61.3tüm bu kiloyla diyete başladım hedefim 55 civarı olmak.
netten hangi vidolarla spor yapıyorsunuz?
hoşgeldin
bende callanetics ve tiffany'nin videoları var şimdilik callanetics yapıyorum
selamlar bende gelebilir miyim son zamanlarda kilo aldım ve dünden itibaren az yemeğe başladım. Dün sabah 61.3tüm bu kiloyla diyete başladım hedefim 55 civarı olmak.
netten hangi vidolarla spor yapıyorsunuz?
Aslıcım buraya yazıyorummmm
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn ben dün eve gidince çok koşturduğum için spor yapmadım... ara öğüne elma ve hurma getirdim... sabah çayıma şeker atmadım bugün 2.5 litre su içmeyi planlıyorummmmm...... 30 ağustosta eşimin kuzeninin düğünü var o zamana kadar 2 kilo versem bari ama ayın 22-26 arası bursaya gideceğiz orda iskender falan yemeden gelemem kiiiii o zamanlar daha fazla spor yapmam lazımmmmm
pilates topumu çıkardım sabah... eve gidince canıma diyeceğim şişirsin onu iş yerindeki kızlarla öğle arasında mecscitte spor yapmaya karar verdik. bi tanesi aslının calleneticsiyle 48 bedenden 40 a düşmüş gösterecek hareketleri
Merhaba hosgeldinben bu topikteki "turkce dublajli altyazili" diye baslayan bi link var oradakini yapacagim
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
ben denemedim yapan arkadaşlar var.teşekkürler leslie denediniz mi hiç ?
teşekkürler leslie denediniz mi hiç ?
callanetics ilk izleyenlere (bana da öyle gelmişti) çok ağır geliyor ama alışınca videonun sesini kısıp müzikle yaptım ben. o daha iyi oldu.
bende o zamanlar 46 dan 42 bedene düşmüştüm.
işin ilginç tarafı ise şu ; şuan ben yine 46 beden halimdeki kilomdayım ama kotlarım 42 beden.anlayamadım vücut şekle girmiş demek ki..
göbek ve basenimden şikayetciyim yine başladım call'a
Kızlar günde kaç bardak çay ve kahve içiyorsunuz iş yerinde?
Ben de dün leslie baktım nette o daha basit geldi bana belki onu yaparım..
ben tatildeyim şu anda ama okulda çok konuştuğum için 3-4 bardak çay 1 fbardak kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?