bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

yesilcayi hergün icmiyorum, icsem iyi olacak galiba :44:

Aslında ben spora gitmek istiyorum da eşim pek sıcak bakmıyor evde spor yapamıyorum ki yani üşeniyorum bugünü yarına erteleyip duruyorum

ben istediğim halde gidemiyorum evin orda spor salonu yok
evde bir ara ne güzel başlamıştım.. :26:
şimdi o kadar üşeniyorum ki..
kış da geliyo tam yatmalık ama bayrama az kaldı birşeyler yapmam lazım
metabolizmami hizlandiracak biseyler icmeliyim ben:44:

yeşil çay

Ben 1 haftadır yürümeye çalışıyorum. Yarım saat ortalama iyi geliyor. Spor konusunda da zorlayalım. Evde de spor yapılır bundan sonra yazalım bunu da

Ben 1 haftadır yürümeye çalışıyorum. Yarım saat ortalama iyi geliyor. Spor konusunda da zorlayalım. Evde de spor yapılır bundan sonra yazalım bunu da

o 6 da kalkıp spor yapıp işe giden benden eser yok :26:

akşama stepper yapayım bari..... evet yazalım

en buyuk eksıgım spor menuler ıyıde en azından yarım saat yurusemde bayrama kadar en azından bır kılo versem cunku vucut bu kalorıyle yasamaya alıstı bıde yok ozel donem yok odem ayda bı hafta zaten oyle gıdıyo bıde vucut dınrenc gosterıyomus onu bı kırsam sıze yesıl çay ısmarlıyacam

gunaydinlar

Sali menüsü

Sabah
*peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek

Öğle
*1 tabak nohut yemegi

Arada 1 dilim kek, 1 bardak yesilcay

Aksam
*3 kofte
*2 kasik kuru fasulye
*az patates kizartmasi

En az 2 litre su

Günaydın

Salı menüsü

Sabah iki dilim kepek ekmeği arası peynir
çay

ara bir kaç tane çubuk kıraker

öğlen çok 1 dilim börek salata

ara neskafe

akşam çeyrek dilim pizza

2 lt su

biraz fındık

24.09

sabah bırdılım ekmek kahvaltı

öglen patates yemegı corba bı dılım ekemk

akşam bı but haşlama bı dılım ekmek salata

arada yesıl cay yesıl elma ve 3 lt su spor yıne yokkkkk

Günaydın

Dünkü menüm;

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Öğlen : 5 küçük köfte, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık
Akşam: 1 kase saç tava
Ara: 1 mandalina

2 lt su

24.09 mönüm

Çok yedim

Sabah: sütlü müsli
öğlen: patates kızartma, az ekmek, elma
ara: 1 dilim baklva
Akşam:2 parça tavuk nuget, pilav

Toplantım vardı yürüyemedim2-(

Günaydınlar

24.09 menüm;
sabah; yarım dilim ekmek,peynir,zeytin,bal

ara;nescafe

öğle; topkek,ikram,2 bardak yeşil çayla

akşam; makarna

biraz fındık,çay

tatilden geldim düzeni oturtamadım ya

bende varım deseeeemmmmmm
sayfaları tam okumadım ama giriş baya coşturdu benii tam beni anlatıyo gibi bende evlendiğimde 43 kiloydum şimdi 58 ..doğum yaptım ama doğumdan önceki kiloma 3 kilo kaldı ama ben kısa boylu olduğum için 48-49 lara kadar düşemk isitiyorum ...eğer sizde isterseniz bendee geliyorum aranıza..

günaydınlarr

24.09.2013 menüm;

sabah;
3 dilim etimek

öğlen;
ızgara tavuk

akşam;
pırasa, bulgur pilavı bide

bol bol su ve ortalama yürüyüş

bende 48-49 olmak istiyorum ama nerde henuz basaramadim
Öhömmm yine topigin kurallarini saymak bana düştü galiba biz burda her sabah gelip önceki gun ne yiyip ictiysek yazıyoruz her cuma sabahida gelip kilo bildirimi yapıyoruz, ayda 1 kez tablomuz guncelleniyor

Son düzenleyen: Moderatör:

okk çok sağoll..bende c tesi rus diyetine başladım ama bıraktım ve zaten normalde yememi baya azaltmıştım o şekilde olamya devam ettim dün..1 ay olmadı ablamala birbirimize destek olarak deneyerek öğünlerimizi bildirerek dikkat ediyoruz.60 kilodan düştüm bu süreç içerisinde çok kaçamağımda oldu ondan olduğundan az verdim..

ben dün yediklerimden başlıyım o zaman.

sabah.......4 zeytin , k.kutusundan az büyük epynir, 1 yk . tahin pekmez, 3 dlm ekmek.

öğle......... sebzeli tavuk sote, (1 servis kaşığı kadar),
yarım domates,
2 minik un kurabiyesi,
bir bardak ayran,
3 dlm çavdar ekmeği.
akşam.......öğlen çok yediğimi düşünerek akşam yemedim çok da aç değildim .sadece 1 avuç çekirdek.1 bardak süt.3-5 kadar cips yedim.

aralarda genellikle su içtim ve gün içinde 2 bardak çay.

bu sabah tartıldım kıyafetsiz 57,7 çıktım. kıyafetle 58,20...ben 58 diyim de düz olsun şimdilik....

kurabiyeler ekmekler cipsler
Biz burda sözde birbirimizin menüsünü elestirecegiz ama sanirim kimse menüsüne guvenemediginden elestiremiyor bende dün kek yedim mesela, nasil simdi sana o kurabiyleri niye yedin diyebilirim ki
Asliiiiiiiiiii

ilkayyyyyy
ben de bişe itiraf etcemm
ben abur cubur yemiyodum hani bide çikolataya alerjim var diye yiyemiyodum yaaa
geçen akşam krize girdim, kendimi tutamadınm ve markete gittimm
sora tüp çikolata aldımm çılgınlar gibi yidimmm
ve bugün işe gelmeden markete girdim 3 tane tadelle aldım kendime ama hala çekmecemdee :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…