- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.081
metabolizmami hizlandiracak biseyler icmeliyim ben:44:
ben ıcıyodum onada ıcınde sınamekı falan olan caylar yerıne sade yesıl cay ve su ıc dedı doktor bıde yuruyusde duzenlıyomus metabolızmayı bıde ben emzırdıgım ıçınde ıcmek ıstemıyorum
Aslında ben spora gitmek istiyorum da eşim pek sıcak bakmıyor evde spor yapamıyorum ki yani üşeniyorum bugünü yarına erteleyip duruyorum
metabolizmami hizlandiracak biseyler icmeliyim ben:44:
Ben 1 haftadır yürümeye çalışıyorum. Yarım saat ortalama iyi geliyor. Spor konusunda da zorlayalım. Evde de spor yapılır bundan sonra yazalım bunu da
o 6 da kalkıp spor yapıp işe giden benden eser yok :26:
akşama stepper yapayım bari.....evet yazalım
bende varım deseeeemmmmmm
sayfaları tam okumadım ama giriş baya coşturdu benii tam beni anlatıyo gibi bende evlendiğimde 43 kiloydum şimdi 58 ..doğum yaptım ama doğumdan önceki kiloma 3 kilo kaldı ama ben kısa boylu olduğum için 48-49 lara kadar düşemk isitiyorum ...eğer sizde isterseniz bendee geliyorum aranıza..
bende 48-49 olmak istiyorum ama nerdehenuz basaramadim
Öhömmmyine topigin kurallarini saymak bana düştü galiba biz burda her sabah gelip önceki gun ne yiyip ictiysem yazıyoruz her cuma sabahida gelip kilo bildirimi yapıyoruz, ayda 1 kez tablomuz guncelleniyor
kurabiyeler ekmekler cipslerokk çok sağoll..bende c tesi rus diyetine başladım ama bıraktım ve zaten normalde yememi baya azaltmıştım o şekilde olamya devam ettim dün..1 ay olmadı ablamala birbirimize destek olarak deneyerek öğünlerimizi bildirerek dikkat ediyoruz.60 kilodan düştüm bu süreç içerisinde çok kaçamağımda oldu ondan olduğundan az verdim..
ben dün yediklerimden başlıyım o zaman.
sabah.......4 zeytin , k.kutusundan az büyük epynir, 1 yk . tahin pekmez, 3 dlm ekmek.
öğle......... sebzeli tavuk sote, (1 servis kaşığı kadar),
yarım domates,
2 minik un kurabiyesi,
bir bardak ayran,
3 dlm çavdar ekmeği.
akşam.......öğlen çok yediğimi düşünerek akşam yemedim çok da aç değildim .sadece 1 avuç çekirdek.1 bardak süt.3-5 kadar cips yedim.
aralarda genellikle su içtim ve gün içinde 2 bardak çay.
bu sabah tartıldım kıyafetsiz 57,7 çıktım. kıyafetle 58,20...ben 58 diyim de düz olsun şimdilik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?