- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.041
Başlangıç: 63
geçen hafta: 61.4
bugün: 61.2
sadece 200 gr vermişim
dünkü menüm:
sabah: 2 ceviz
öğle : gönen kebabı, pilav, şekerpare
akşam: yeşil fasülye, mısır
Bende zayiflamak istiyorum beni de araniza alirmisiniz gecen sene diyetisyene gittim 10 kilo verdim ama 3 kilosu geri geldi . simdi 68 kiloyum hedefim 60 kiloya dusmek
Yine benaz önce işlerim vardı yazamamıştım
Dünkü menüm
Sabah hamburker ekmeği arası peynir
1 bardak çay
ara neskafe
öğlen çok az makarna - Salata
ara bir kaç tane çubuk kraker
akşam 2 fincan çay
yumurta
peynir
salatalık
1 dilim ekmek
iki bardak su
Başlangıç kilo 78.6
Bugünkü kilo 76.5 400gr vermişim.
baslangic kilom 12.09.13: 96.6
hedef kilo: 66
gecen haftaki kilom: 89.7
suanki kilo: 90.1
regl oldum.. 400 gr almisim...
Gönen kebabı ne kız. 200gr iyi gene bu hafta kilo almadığına şükretmelisin bence
Gönen kebabı böyle kuşbaşılı, patlıcanlı beşamel soslu bişeymiş. Bende bilmiyordum yemekhanede ne çıkıyorsa onu yiyiyoss öğlen :)
gunaydinnnnnnn... holmes menun super bence.. ben sahsen saldim kendimi.. yemek deilde galetalarla peynirle geciatiriyorum gunleri...
sabah: 1 galeta + dil peyniri
ara: 1 galeta + 3 dilim light kasar
ogle: peynirli tortellini (3 yk)
aksam: labne peyniri+ galeta
gece: 10 grbitter cikolata
2 turkkahvesi, 1 caramel latte
1 litee su... kendime gelip biraz duzgun yemekler yemeliyim..
suan cok aciktim hemen biseler yixemm
azda yemis olsan guzel yinede.. ben en son galeta almadim.. ama dayanamadim ofisteki kiza aldirdim((( bitince dayanip almicam:))))
kizlar menuleriniz harika
Bide ben söyleyeyim
Cuma
Sabah
*süt+5 bisküvi
Öğle
*cay+5 biskuvi daha (yemege çıkmak istemedim)
Aksam
*patlican yemeği
*az makarna
*marul bi kac parca
Aksam yarim saat yürüyüş yaptik esimle, ama elimizde dondurmayla2 top yedim
Su 2 bardak ictim :18:
Dün isten ayrildim, artik evde olacagim, kpss ye hazirlanacagim.. artik daha cok su icebilirim çünkü artik tuvalete gitme korkum yokeminim isyerinden daha fazla hareket yapabilirim evde, orda aksama kadar bilgisayar basinda oturuyordum, simdi sabahtan beri ari gibi calisiyorum
diyetteki bi bayana yakışmayan hareketler bunlar Bende kpss kursna yazıldm, işten ayrılmayı düşünüyodum ama kardeşim bu sene öğretmen lisesini kazandı (ben direttim oraya gitsin diye) babamda onun okul yol masrafını bana yıktı Görünüşe bakılırsa çalışmaya devam
yyaaa dondurma haric iyi bi menü bence
Anladim canim,calisirken hazirlanmak zor, bi de ev isleri olacakti ben psikolojim bozulmasin diye biraktim artik rahat rahat hem ders calisir hemde evimle ilgilenirim dediminsallah sende kursa giderken halledeceksin kiii
Bende dondurmayı diyorum kiiiiiiieşinle iddiaya girdin unutmaa İnş memur oluruz kurtuluruz şu özel sektörden. Bugün bile çalışıyorum ya hemde akşam 6.30a kadar
masum2 top sade dondurma yahuuuuu:131: esime göstereceğim kilo nasil verilirmiso göbüslü kalacak
Allah yardimcin olsun tatlim, insallah önümüzdeki sene memur olacağız
AminnnnnMasumm Dondurmayı yeni duydum hee çok mu cahilim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?