bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Başlangıç: 63
geçen hafta: 61.4
bugün: 61.2

sadece 200 gr vermişim

dünkü menüm:

sabah: 2 ceviz
öğle : gönen kebabı, pilav, şekerpare

akşam: yeşil fasülye, mısır

Gönen kebabı ne kız. 200gr iyi gene bu hafta kilo almadığına şükretmelisin bence

Bende zayiflamak istiyorum beni de araniza alirmisiniz gecen sene diyetisyene gittim 10 kilo verdim ama 3 kilosu geri geldi . simdi 68 kiloyum hedefim 60 kiloya dusmek

Düzenli bildirim yapacaksan, menü eleştirisi ve cuma günleri kilonu yazacaksan buyur gel cnm

Bu menüye iyi 400gr vermissin hamburger ekmeği 2 bardak su

dunku menum

sabah: 1 muz

ara: 3 wasa + ekmekustu

ogle: kavrulmus domatesli kiyma

aksam: 2 kepekli galeta+ dilpeyniri

gece: 20 gr bitter cikolata

baslangic kilom 12.09.13: 96.6
hedef kilo: 66
gecen haftaki kilom: 89.7
suanki kilo: 90.1

regl oldum.. 400 gr almisim...

benimde bugün reglimin son günü:26: etkisi yoktur ama dimi bitti sayilir artik kilo vermeliyim yaa esimle iddiaya girdim az önce

Ebruuuss nerdesin :44: calismaya mi basladin, goremiyorum seni

Gönen kebabı böyle kuşbaşılı, patlıcanlı beşamel soslu bişeymiş. Bende bilmiyordum yemekhanede ne çıkıyorsa onu yiyiyoss öğlen :)

Hmm hiç duymamıştım baktım da nette göremedim. Bende öyle ama kızartma vardı bugün yiyemedm onlar yerken ben dudaklarımı yalıyodum :122::122:

Günaydın kızlarr. Hadi cumartesi çalışanları görelim

20 eylül menüsü
07.00- 1 bardak su
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 gün kurusu, 2 badem
12.30- 1 kase çorba
15.00- Yarım paket form limonlu
17.00- 2 gün kurusu
20.00- hımm… 2 Parça kızarmış tavuk ve salata bide gece bi ara minnak bi çikolata yedim
3lt su
Özlemişim çikolata yemeyi yaa

gunaydinnnnnnn... holmes menun super bence.. ben sahsen saldim kendimi.. yemek deilde galetalarla peynirle geciatiriyorum gunleri...

sabah: 1 galeta + dil peyniri

ara: 1 galeta + 3 dilim light kasar

ogle: peynirli tortellini (3 yk)

aksam: labne peyniri+ galeta

gece: 10 grbitter cikolata

2 turkkahvesi, 1 caramel latte
1 litee su... kendime gelip biraz duzgun yemekler yemeliyim..

suan cok aciktim hemen biseler yixemm

Teşekkür ederim canm ama yağda kızarmış tavukdu yediğm. Kendimi engelleyemedim valla.öğlen yemek yemiş olsaydm salatayla geçiştirirdm ama kızartma vardı öğlen sadece öorba içtim böyle oldu.
Bence sen daha galeta alma

selamlar fit hatunlarr

sabah
sütle müsli

öğlen
omlet
domates
zeytin
biber

akşam
taze fasülye
bulgur pilavı

aralarda
yeşilçay
siyah çay
birde halley yedim ama çeyrek

kizlar menuleriniz harika

Bide ben söyleyeyim

Cuma

Sabah
*süt+5 bisküvi

Öğle
*cay+5 biskuvi daha (yemege çıkmak istemedim)

Aksam
*patlican yemeği
*az makarna
*marul bi kac parca

Aksam yarim saat yürüyüş yaptik esimle, ama elimizde dondurmayla 2 top yedim

Su 2 bardak ictim :18:

Dün isten ayrildim, artik evde olacagim, kpss ye hazirlanacagim.. artik daha cok su icebilirim çünkü artik tuvalete gitme korkum yok eminim isyerinden daha fazla hareket yapabilirim evde, orda aksama kadar bilgisayar basinda oturuyordum, simdi sabahtan beri ari gibi calisiyorum

diyetteki bi bayana yakışmayan hareketler bunlar Bende kpss kursna yazıldm, işten ayrılmayı düşünüyodum ama kardeşim bu sene öğretmen lisesini kazandı (ben direttim oraya gitsin diye) babamda onun okul yol masrafını bana yıktı Görünüşe bakılırsa çalışmaya devam

yyaaa dondurma haric iyi bi menü bence
Anladim canim,calisirken hazirlanmak zor, bi de ev isleri olacakti ben psikolojim bozulmasin diye biraktim artik rahat rahat hem ders calisir hemde evimle ilgilenirim dedim insallah sende kursa giderken halledeceksin kiii

Bende dondurmayı diyorum kiiiiiii eşinle iddiaya girdin unutmaa İnş memur oluruz kurtuluruz şu özel sektörden. Bugün bile çalışıyorum ya hemde akşam 6.30a kadar

Bende dondurmayı diyorum kiiiiiii eşinle iddiaya girdin unutmaa İnş memur oluruz kurtuluruz şu özel sektörden. Bugün bile çalışıyorum ya hemde akşam 6.30a kadar

masum2 top sade dondurma yahuuuuu:131: esime göstereceğim kilo nasil verilirmis o göbüslü kalacak
Allah yardimcin olsun tatlim, insallah önümüzdeki sene memur olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…