- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.541
çeyrek simit yedim arkadaşınkınden kopardım ..oda bil lokma gibi geldii. yaa bi zayflasamda deeğse bari ..çok zorlanıyorum iş yerindede olunca hergün yemek konusu sorun oluyo.
Tabloya baktım şimdide hedefin 49 kiloBoyun kaç senin tatlım :26:
minnakım bennn ..1,54 cm ciiikk(
Gunaydin herkese
Menum
Sabah: peynir,zeytin,domates,salatalik,yumurta, yarim ceviz ve yesil cay
Ara:
2 tane kuru kayisi
Oglen:
Mantar sote
Aksam:
Nestle#sut icine bir kac uzum incir kayisi
Ara: yarim nar , elma
Kilom :68
ne ara 2 kilo verdin
Demistim ya 1 haftadir dikkat ediyorum tartilmadim diye bugun 10. Gunum :)
Hedef kilona hayran kaldim benim boyumda 155 ama hedefim 60(
bilmiyorum ama sonuçta vermek istediğimiz kilo aynı nerdeyse bende yakşaık 9 kilo vermem lazım... incecik olmak istiyorum beeeeeennn. evlendiğimde 43 kiloydum 7 yılda iki gebelik bir doğum ve ye iç yat bu hale geldim..
Ben evlendigimde 58 dim 1 sene sonra hamile kaldim ve 68 kiloydum 1 senede nasil sistiysem gebelikten sonra 71 e ulastim bugun itibariyle gebelik kiloma ulastim ama zaten kilolu hamile kaldim en azindan ilk hedefim 60 insallah
nasıl bişey oluyo bilmiyorum ama çok aşırı kilolu durmuyorum ben herkes normalsin diyo yanşi rejime bile gerek yok diyo lar ama ben kendimi böyle sevmiyorum ..istediğim elbiseleri giyememek istediğim gibi görünmemek üzüyo beni veremesem de çok sıkıntı olmaz ama ne kadar dikkat edersem o kadar iyi sonuçta..veriirsin sen de inşallah istediğin kiloya düşersin ilk zmaanlarda vermen daha kolay olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?