bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Günaydın Kuzu sen hiç aralarda bişi yemiyo musun menü güzel ama çok yüklenme kendine aralarda atıştır bence

canımm ben normalde de böleyimm ara öğünüm çok yoktur benimm
öğrenciyken abur cuburum çoktu şimdi onlarıda yemiyorumm
ama günde 2 türk kahvesi ve 3 4 bardak şekersiz çay içiyorumm

dün güya diyete başşlayan hüm ün sonu hüsran oldu

sabah kahvaltısında zararlı bişey yemedim normal şekersiz çay peynir salata falan
öğlen iş yerinden kızlarla alışveriş merkzine gittik salata yedim buraya kadar herşey normal
ama akşam eve gittiğimde evde sadece şehriye çorbası vardı dün yapmıştım. yemek yoktu dolapta patlıcanlar vardı eşim onları kızart yoğurtlu sos falan yap dedi bi de üstüne patates kızartması... hiç yemek yapacak halim yoktu yoğurt salata çorba ve kızartmalardan az yedim çoğunu eşime yedirdim böyle bitti sonra da bi şeftali yedim dün 3 litereye yakın su içtim

Bence husranlik biaey yok canim, az yemissin kizartmlardan sonucta ama bence ogle yemeğinde sadece salata yeme izgara yiyebilirsin, protin agirli beslenmek iyidir .. hemde cok guzel doyarsin bi tavuk izgarayla

Bence hiç de hüsran olmasın daha yeni başlıyoruz tabi ki bazen kaçıracağız önemli olan dengelemek abartmamak

Bence husranlik biaey yok canim, az yemissin kizartmlardan sonucta ama bence ogle yemeğinde sadece salata yeme izgara yiyebilirsin, protin agirli beslenmek iyidir .. hemde cok guzel doyarsin bi tavuk izgarayla

iyi ki öyle yemişim yoksa daha fazla kalori alacaktım yani yarın sabah tartı var :18::18::18::18::18: 65 çıkmaktan korkuyorum

Günaydın,diyet arkadaşlarım,durumlar nasuıdur,benim sporda harika gidiyor,kahvaltı az yapsamda,bu abur cuburlar olmasa ne güzel olur,kızlar siz abur cuburlardan kendinizi koruyabiliyonuzmu,

Başlığı ve ilk mesajı okuyunca insanın bir günde 5 kilo veresi geliyor

Karar versem , katılmak isterim ama işte en zorlu aşama '' evet bugün başlıyorum '' kısmına erişemiyorum bir türlü

Bencede sakıncalı birşey yok. fazla yediğimiz öğünde bir sonraki öğün ya da bir sonraki gün dikkat edersek dengeli olur kanımca

Bende yazayım menümü;(imkan buldukça hergün yazmaya çalışacağım.)

Sabah;
Kalkar kalmaz su ve bir kuru kayısı(kabızlık problemi için dikkat etmek gerekir)

-Az ekmek
-şekersiz çay
-kaşarlı omlet(eşim yapar)
-salatalık
-peynir
-azcık bal
-biraz karpuz
-bol su

kahvaltı biraz geç olduğu için saat 16:30 civarı bi paket biskuvi yemek zorunda kaldım. eşimin işleri yüzünden çok bi yemek düzenimiz yok aslında henüz kuramadık o düzeni

Akşam;
saat 23:00 sularında :18: yarım kuşbaşı dürüm

Eve gidip yemek yapacaktım ama herif götürmedi. Evde de alışveriş yapamadığımız için henüz malzeme yok fazla. yemek çıkmazdı. olanıda eşim istemedi. yemekte seçiciyiz biraz. Eee urfalıyız herifim etsiz yemek yemiyor

Spor:2 mil leslie

tünaydın işlerim yogun anca geliyorum..

dünkü menüm;

sabah.. 1 dilim ekmek,domates ,salatalık,yumurta

ara....... nescafe ,çay (çayları şekersiz içerim)

öğlen....... b,ber dolması 5 adet

ara ....bol su

akşam.... biraz geç oldu 20.30 du balık ve bol salata..

dün kardeslerim gözümün önünde iki tablet cikolata yediler eşim de dahil ama ben yemedim
sonra en sevdiğim gofretten getirdiler. yine yemedim zafer benim.

Asli harika bi menü cikolata karsisindaki direncide bravo cok iyi gidiyoruz kizlar benceeee ilk gün icin :128:

Son düzenleyen: Moderatör:
gecikmeli de olsa bir adet özgecan geldi

dünkü menüm (benim biraz fazla olabilir ben kilo vermek istemiyom versme de 1 kilo yeter diye düşünüyom )

sabah
kare tost ekmeğine domates peynirli sandviç
yeşilçay

öğlen
ekmek arası et döner
ayran

arada kaynanama gitmiştim ve çok malesef ki bir adet küçük dilim börek yidim şekersiz çay ilen

akşam
fırında sebzeli tavuk kanat
çok az (1 kaşık kadar) mantarlı makarna
limonata

ara öğün olarak birazcık karpuz

ve dün callan teyzeye başladım beni çok zorladı yaaa
uzun süre jillian yapmış insanım ama hamlamışım demek ki
malesef bi de sert zeminde yapma saftirikliği gösterdiğimden ancak 35 dk sını yapabildim
akşama yapabilirsem eğer halı olan yerde rahat rahat yapçam

heee baya da su içtim (ben çok az su içen biriyim ama dün zorladım kendimi)

ayyy bi de kaynanamlarda dondurma yidim sahi

Son düzenleme:
Günaydınnn,

15.08.2013 yediklerim (kaçamaklarım yine oldu tabisi )

Sabah iki dilim tost ekmegi arası beyaz peynir
1 küçük bardak şekersiz çay

aralarda 1 fincan şekersiz neskafe

öğlen 1 kase yoğurt salata iki kaşık patates yemeği (öğlen kaçamak yapmadım yani arkadaşlar erteleriler )

arada 1 küçük bardak çay ve top kek (çok acıkmıştım bir de meyvem yoktu )

akşam eşim benim evden çıkmamı beklerken Algida nugger almış(bisküvi arasına konulan dondurma ismini yanlış yazmış olabilirim) onu yedim yolda
3 küçük bardak şekersiz çay
tereyağ ile yapılmış fasülye kızarma gibi bişi az yedim
biraz da salatalık

çok az meyve yedim...

Bir de abisi gelirken magnum almış onu yedim....

Gün boyu 2 buçuk litre su...

Çok az da mekik çektim...

Evet bugün tartı günü gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi

Bizim evin her köşesinde tartı farklı bir rakam gösterdi

Ama ben kendime göre doğru olanı şeçtim

Şaka tabi hep aynı yerde tartılacağım bundan sonra çok değişkenlik gösteriyor....

Lafı uzattıkça uzattım galiba

Neyse söyleyim o zaman

16.08.2013 sabah aç karnına tardıda çıkan sonuç..... 78.6kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…