- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Günaydın Kuzu sen hiç aralarda bişi yemiyo musun menü güzel ama çok yüklenme kendine aralarda atıştır bence
dün güya diyete başşlayan hüm ün sonu hüsran oldu
sabah kahvaltısında zararlı bişey yemedim normal şekersiz çay peynir salata falan
öğlen iş yerinden kızlarla alışveriş merkzine gittik salata yedim buraya kadar herşey normal
ama akşam eve gittiğimde evde sadece şehriye çorbası vardı dün yapmıştım. yemek yoktu dolapta patlıcanlar vardı eşim onları kızart yoğurtlu sos falan yap dedi bi de üstüne patates kızartması... hiç yemek yapacak halim yoktu yoğurt salata çorba ve kızartmalardan az yedim çoğunu eşime yedirdim böyle bitti sonra da bi şeftali yedim dün 3 litereye yakın su içtim
sabah kahvaltısında zararlı bişey yemedim normal şekersiz çay peynir salata falan
öğlen iş yerinden kızlarla alışveriş merkzine gittik salata yedim buraya kadar herşey normal
ama akşam eve gittiğimde evde sadece şehriye çorbası vardı dün yapmıştım. yemek yoktu dolapta patlıcanlar vardı eşim onları kızart yoğurtlu sos falan yap dedi bi de üstüne patates kızartması... hiç yemek yapacak halim yoktu yoğurt salata çorba ve kızartmalardan az yedim çoğunu eşime yedirdim böyle bitti sonra da bi şeftali yedim dün 3 litereye yakın su içtim
Bence husranlik biaey yok canim, az yemissin kizartmlardan sonuctaama bence ogle yemeğinde sadece salata yeme izgara yiyebilirsin, protin agirli beslenmek iyidir .. hemde cok guzel doyarsin bi tavuk izgarayla
Bence hiç de hüsran olmasın daha yeni başlıyoruz tabi ki bazen kaçıracağız önemli olan dengelemek abartmamak
tünaydın işlerim yogun anca geliyorum..
dünkü menüm;
sabah.. 1 dilim ekmek,domates ,salatalık,yumurta
ara....... nescafe ,çay (çayları şekersiz içerim)
öğlen....... b,ber dolması 5 adet
ara ....bol su
akşam.... biraz geç oldu 20.30 du balık ve bol salata..
dün kardeslerim gözümün önünde iki tablet cikolata yediler eşim de dahilama ben yemedim
sonra en sevdiğim gofretten getirdiler. yine yemedimzafer benim.
bence deAsli harika bi menücikolata karsisindaki direncide bravo cok iyi gidiyoruz kizlar benceeee ilk gün icin :128:
bence de
ha dün eve geç geldik ama ben yine de mekik cekip dumbel yaptım kol bıngıllarım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?