bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Benim bi kacamagim oldu bi tane max dondurma yedim bircan zamanla birakacagim söz
Ben su icmiyorum ya, çünkü bu sirketin pis tuvaletlerine girmek istemiyorum

Seninki yine iyi ben Magnum yedim ama arkadaşlar dışarı çıkmıştı almışlar seviyorum diye bende zamanla bırakacağım İlkay ama zorlanacağım çünkü kola çikolata dondurma sürekli yediğim şeyler...
Neyse zaten bir anda kesme gibi bir çabamız yok ki hızlı kilo vermek niyetinde değilim.. Kalıcı olsun yeterki...

Benim kola ve cikolata aliskanligim yok ama cips cok seviyorum.. onuda 2 gün önce yemistim bi süre yemem. Sonrada ödül koyarim bi paket ruffles
Evet zamanla bırakacağız saglikli yasayacagiz

kademeli yaklaşacağız birden kesersek sonra kat be kat fazlasını alırız.

akşam olsa da spor yapsam

Ben calla yı indiremedim yarın usb getirip bide ona deneyeceğim... Bu akşam da kendi çapımda bişiler yaparım...
Ama kendimi alıştırım sabahları erken kalkmalıyım her akşam evde olmuyoruz geç geliyoruz ondan sabah yaparsam aksatmam

calla baktım biraz ama maalesef ben yapamam onları

bana en uygun sadece yürüyüş galiba

Ve menu paylaşımlari baslar..

14 Agustos Carsamba

Sabah
*bi kutu süt

Arada bi fincan sekersiz neskafe

Öğle
*nohut yemeği
*3 kasik bulgur pilavı
*salata (yagsiz)

Arada max Çilekli dondurma

Aksam
*2 tane biber dolmasi

Spor: kuzenimin kinasinda 3 saat oynama

Günaydın Kızlar

14.08.2013 Menüm

Yalnız bu yazma fikri iyi oldu çünkü ben ne çok yiyormuşum da haberim yokmuş onu artık farketmiş oldum ve kendime dur deme zamanı gelmiş de geçiyormuş bile

Sabah 2 dilim tost ekmeği arası beyaz peynir
1 küçük bardak şekersiz çay eşliğinde tabiki

Arada 1 kupa Neskafe şekersiz

Öğlen 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek

aralarda 1 küçük bardak şekersiz çay
1 adet Magnum(bademli beyaz) dondurma
1 adet nektari

eve giderken de 1 tane burger den 1 tl lik dondurma :26: (bu gereksizdi aslında ama bir arkadaşım ile karşılaştım ısrar üzerine)

Akşam yemek yapmadığımdan eşimin sucuklu yumurtasından 1 çatal aldım birkaç tane zeytin ve peynir 1 ince dilim kepekli ekmek ve 1 fincan şekersiz çay...

yatana kadar da
iki tane lokum
1 tane Mısır

ve gün boyu yaklaşık 3 litre su

Umarım bu menü günden güzel azalacak inanıyorum

Spor :44:

Evet bircan menu paylasmak iyi oldu çünkü size yazacagim diye tutuyorum kendimi mesela oglen yemeginde ekmek yemedim normalde mutlaka yerdim tutamazdim dün gecede kinadan sonra herkes acıktı kuzenlerim annemler falan oturdular kalan biber dolmalarindan yediler ben cok ac olmama ragmen yemedim, sirf buraya o cümleyi eklememek icin

Ben su icemedim cok belki 1, 5 litre olmuştur:26: sanırım sirkette tuvalete girmeyi göze alıp icmeliyim :44:

Tatlkm zamanla o ara atistirmalarimizi ve ekmek yemegi bırakacağız bence ilk güne göre iyisin :128:

İlkay ben normalde sadece sabah kalvaltısında ekmek yerdim onun dışında gün boyu toplasan bir dilimin yarısını yiyorum dün ekmek aşkı başladı kısıtlanmak böyle bişi işte sürekli yemiyorum zaten ekmek dedim dün canım istedikçe istedi

Bugün de öğlen bir kaçamağım olacak sanırım arkadaşlara ramazan başlamadan sözüm vardı sabah gelir gelmez hazırlattılar rejim yapıyorum dedim az yersin katılacaksın deyip çekildiler kenara

Yarın sabah tartı günü

günaydınlar

***sabah
1 dilim ekmek
domates
zeytin
peynir
reçel
çay

****öğle
1 tabak tarhana çorbası

aralarda meyve

**** akşam
taze fasülye
salata
yoğur

ve dayanamayıp baklava yedim

su içmeye çalışıyorum.

egzersizlere baktığımda hiç birini yapamayacağımı gördüm sadece yürüyüş

Bende de öyle olurdu kisitlaninca daha cok yerdim, ama burda size menüyü yazacak olmam beni durdurdu
Ufak kacamagin olsun artik

Oyyy evet yarin tarti günü asli tabloyu yapacak misin

Seninde menun gayet iyi canim baklavadan bi tane yediysen sorun degil, tamamen ortadan kaldiramayiz az olsa tatmali
Leslieyi yapabilirsin bence

Bende de öyle olurdu kisitlaninca daha cok yerdim, ama burda size menüyü yazacak olmam beni durdurdu
Ufak kacamagin olsun artik

Oyyy evet yarin tarti günü asli tabloyu yapacak misin

Tablo yaparsak öyle hedef kilo falan yazmayalım ya sadece başlangıç kilomuz ve haftalık kilolarımız yeterli bence çok uğraşmasın..

günaydınn benimm caaanım diyet arkideşlerimm
dünkü menümü yazıyorumm

sabah;
10 tane kadar susamlı çubuk kraker

öğle;
az porsiyon z.yağlı taze fasulye, pilav, cacık ( ekmeksiz )

akşam;
az porsiyon z.yağlı lahana sarma, yoğurt ( ekmeksiz )

ve gün içinde bol bol su

umarım yanlış yapmıyorumdur

Günaydın Kuzu sen hiç aralarda bişi yemiyo musun menü güzel ama çok yüklenme kendine aralarda atıştır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…