- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Benim bi kacamagim oldubi tane max dondurma yedim bircan zamanla birakacagim söz
Ben su icmiyorum ya, çünkü bu sirketin pis tuvaletlerine girmek istemiyorum
Bircan özel dönemde tartılmaknay n...
ben korkudan basküle bakmıyorum o derece
Seninki yine iyi ben Magnum yedimama arkadaşlar dışarı çıkmıştı almışlar seviyorum diye bende zamanla bırakacağım İlkay ama zorlanacağım çünkü kola çikolata dondurma sürekli yediğim şeyler...
Neyse zaten bir anda kesme gibi bir çabamız yok ki hızlı kilo vermek niyetinde değilim.. Kalıcı olsun yeterki...
hop bir kiiiiiiii üççç
aahh off uff üüffffffss
herşey fit olmak ve iyi hissetmek için
Asli bunlari nerden buluyorsun
araştırmacı ruhum durmuyorAsli bunlari nerden buluyorsun
Evet bircan menu paylasmak iyi oldu çünkü size yazacagim diye tutuyorum kendimimesela oglen yemeginde ekmek yemedim normalde mutlaka yerdim tutamazdim dün gecede kinadan sonra herkes acıktı kuzenlerim annemler falan oturdular kalan biber dolmalarindan yediler ben cok ac olmama ragmen yemedim, sirf buraya o cümleyi eklememek icin
Ben su icemedim cok belki 1, 5 litre olmuştur:26: sanırım sirkette tuvalete girmeyi göze alıp icmeliyim :44:
Tatlkm zamanla o ara atistirmalarimizi ve ekmek yemegi bırakacağızbence ilk güne göre iyisin :128:
İlkay ben normalde sadece sabah kalvaltısında ekmek yerdim onun dışında gün boyu toplasan bir dilimin yarısını yiyorum dün ekmek aşkı başladı kısıtlanmak böyle bişi iştesürekli yemiyorum zaten ekmek dedim dün canım istedikçe istedi
Bugün de öğlen bir kaçamağım olacak sanırım arkadaşlara ramazan başlamadan sözüm vardı sabah gelir gelmez hazırlattılar rejim yapıyorum dedim az yersin katılacaksın deyip çekildiler kenara
Yarın sabah tartı günü
günaydınlar
***sabah
1 dilim ekmek
domates
zeytin
peynir
reçel
çay
****öğle
1 tabak tarhana çorbası
aralarda meyve
**** akşam
taze fasülye
salata
yoğur
ve dayanamayıp baklava yedim
su içmeye çalışıyorum.
egzersizlere baktığımda hiç birini yapamayacağımı gördüm sadece yürüyüş
Bende de öyle olurdu kisitlaninca daha cok yerdim, ama burda size menüyü yazacak olmam beni durdurdu
Ufak kacamagin olsun artik
Oyyy evet yarin tarti günüasli tabloyu yapacak misin
günaydınn benimm caaanım diyet arkideşlerimm
dünkü menümü yazıyorumm
sabah;
10 tane kadar susamlı çubuk kraker
öğle;
az porsiyon z.yağlı taze fasulye, pilav, cacık ( ekmeksiz )
akşam;
az porsiyon z.yağlı lahana sarma, yoğurt ( ekmeksiz )
ve gün içinde bol bol su
umarım yanlış yapmıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?